• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Garnier Nutrisse Çikolata Kahve Kullananlar Bir dk Bakarmısınız ??

pelishh

iki kız anası <3 <3
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
3.188
0
116
Sakarya/Hendek
Selam Kızlarr.Bu garnierr ın Çikolata kahvesi nasılbi renk?? Siyaha yakınmı ; Yoksa Tam Resimin Üzerindeki gibi bi renk mi ??Yardımcı olursanız Sevinirim :3::3:

kendi saç rengine bağlı, arkadaşımın saçlarını boyamıştık koyu kumral gibi koyu ama cok koyu olmayan bı renktı siyah gibi oldu sonradan deniz güneş falan aktı

ben boyadım saçım koyu oldu.resmen ağlayacaktım.hemen gittim beyaz sabunla saçımı resmen çitiledim:D:D anca istediğim renge şimdi ulaştım 1 ay geçti üzerinden

ben boyadım saçım koyu oldu.resmen ağlayacaktım.hemen gittim beyaz sabunla saçımı resmen çitiledim:D:D anca istediğim renge şimdi ulaştım 1 ay geçti üzerinden

pöfff :/ nezman kutusundaki renk çıkıcak şu boyalardan acabaa ?? bu arada keşke akmasını bekleseydin beyaz sabunla çitilemek yerine ilahi :1: :1:

Selam Kızlarr.Bu garnierr ın Çikolata kahvesi nasılbi renk?? Siyaha yakınmı ; Yoksa Tam Resimin Üzerindeki gibi bi renk mi ??Yardımcı olursanız Sevinirim :3::3:

Boyayacağın zemininde yani şu an saçının hangi renk olduğu da önemli ama en iyi marka igoradır.Kaliteli birçok güzellik salonu da bu markayı tercih ediyor

Daha yeni boyadim, saclarimi ilk boyadigim renk de buydu. Seviyorum bu rengi.. Ilk boyandiginda koyu tutuyor, bir iki yikamada oturuyor renk. Güzel kizilimsi bir kahve. Ilk boyandiginda biraz viyole parliyor ama yogun degil cok hafif. Numarasinda var zaten viyolelik, 5.52 kizilimsi kahve + hafif viyole. Su an biraz akti, tam cikolata kahve. Ben begeniyorum, tavsiye ederim... Cok koyu gelirse herhangi bir markanin 6.52 numarali rengini kullanabilirsin.

Back