Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaGarnier Nutrisse Çikolata Kahve Kullananlar Bir dk Bakarmısınız ??
Selam Kızlarr.Bu garnierr ın Çikolata kahvesi nasılbi renk?? Siyaha yakınmı ; Yoksa Tam Resimin Üzerindeki gibi bi renk mi ??Yardımcı olursanız Sevinirim
kendi saç rengine bağlı, arkadaşımın saçlarını boyamıştık koyu kumral gibi koyu ama cok koyu olmayan bı renktı siyah gibi oldu sonradan deniz güneş falan aktı
ben boyadım saçım koyu oldu.resmen ağlayacaktım.hemen gittim beyaz sabunla saçımı resmen çitiledim anca istediğim renge şimdi ulaştım 1 ay geçti üzerinden
ben boyadım saçım koyu oldu.resmen ağlayacaktım.hemen gittim beyaz sabunla saçımı resmen çitiledim anca istediğim renge şimdi ulaştım 1 ay geçti üzerinden
Selam Kızlarr.Bu garnierr ın Çikolata kahvesi nasılbi renk?? Siyaha yakınmı ; Yoksa Tam Resimin Üzerindeki gibi bi renk mi ??Yardımcı olursanız Sevinirim
Boyayacağın zemininde yani şu an saçının hangi renk olduğu da önemli ama en iyi marka igoradır.Kaliteli birçok güzellik salonu da bu markayı tercih ediyor
Daha yeni boyadim, saclarimi ilk boyadigim renk de buydu. Seviyorum bu rengi.. Ilk boyandiginda koyu tutuyor, bir iki yikamada oturuyor renk. Güzel kizilimsi bir kahve. Ilk boyandiginda biraz viyole parliyor ama yogun degil cok hafif. Numarasinda var zaten viyolelik, 5.52 kizilimsi kahve + hafif viyole. Su an biraz akti, tam cikolata kahve. Ben begeniyorum, tavsiye ederim... Cok koyu gelirse herhangi bir markanin 6.52 numarali rengini kullanabilirsin.