Göz Çevresi Bakımı Garnıer kafeinli roll on kullananlar

llynn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009
24
1
arkadaşlar kullanıp memnun kalan varsa söylesin hemen alıcam valla,ben garnıerin temizleyicisini kullanmıştım şu 3 ü birarada olan ne çok iyi ne de çok kötü bi ürün sivilceleri kurutuyor ama siyah noktaları etkilemiyorum,neyse konumuz bu değil tabi göz ürünü nasıl acaba:uhm:

:KK70: garnier kafeinli roll on kullandıysanız şayet fikrinizi soruyorum.
Bu ne demek şimdi ya? amacınız ne? asıl senin amacın ne?

Son düzenleme:
ben kullandım canım hala kullanıyorum sürdüğüne bi ferahlama hissediyorsun o bölgede bnce işede yarıyor

bende kullanıyorum 1 haftadır bimde indirimdeydi 6 liraya aldım sabah kalktığımda uyguluyorum şişliklere baya faydası oluyor ne kadar şişmişse gözüm o kadar etkili oluyor diğer bildiğimiz alternatif yöntemlerlede (soğuk suyla salatalıkla çayla falan gibi) aynı sonuç alınabilir fakat bu çok daha pratik ve serinliği sadece ucundaki bilye sağlıyor daha sonra kafaein gözümün altını baya bi yakıo gibi oluo ama geçici bi yanma 1 2 dklık en azından bende öyle oluo belki başkasında yanma bile olumuodur beğendim ben bitince tekrar alınabilecek bir ürün benim için hemde onun sayesinde göz altlarıma masaj yapmış oluyorum

BEN de İYİ BİR KREMİN ÜZERİNE GÜN İÇİNDE YENİLEME TEKLRAR EDİŞ MASAJ AMAÇ ve ferahlatma amaçlı kullanıyorum çok matah birşey degil tek başına yeterli olmaz

X