• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama GARNİER in SAÇ BOYASINI KULLANAN VAR MI ?????

xxmehtapxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
25
0
86
39
İzmir
arkadaslar arzum onan ın oynadığı saç boyası reklamını görmüşsünüzdür. içinizde garnier in saç boyasını kullanıp memnun kalan oldu??? acaba anlatıldığı kadar doğal mı???

ben de bi ara hep garnieri kullanıyodum en iyileri arasında diyebilirim saçı mahvetmiyor gerçekten lorealin kızılının daha çok dayandığını farkedince loreale geçtim

patronumun kanserden göğsü alındıgından beri saç boyası kullanmıyorum kına kullanıyorum yani bildigimiz dogal kınalardan
ama yinede bir doktorla konusman daha iyi olur

bende boyadım garniere ama sanki biraz koyu bi renk oldu sizce rengi açarmı
palette kulanmştım onun rengi açılmıştı yıkana yıkana umarım buda yıkandıkça açılır ?

Loreal'in majirel boyaları var,tamamen doğal.aMA sadece kuaförlerde mevcut.Evde boyamak için de loreal'den geçme derim.Birincisi kaliteli,ikincisi de kesinlikle akmıyor.Garnier'e gelince, onu da kullandım bi ara fena değil.Diğer boyalardan biraz daha iyi.

canım dedigin gibi loreal saç boyasında bir numara. ama kuaforun yanlış bılgı vermış sana loreal majırel dogal bır boya değil. dığerleri gibi kımyasal .

Back