• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama GARNİER COLOR&SHİNE deneyen var mı??

simsiyah33

Mademoiselle
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2008
38
0
86
Tokat
slm kızlar ya ben saçımı ilk defa boyatacağım da buğday tenliyim gözlerim siyaha yakın kahve.kızıllara taktım kafayı ama yakışmaz gibi geldi.garnierin color&shine 3.6 kızıl siyah ını denemeyi düşünüyorum da nasıl olur bilemedim deneyen var mı? aslında istedğim renk normalde siyah gözüken ama gün ışığında kızıl olan bir renk acaba bu o rengi verir mi bilemedim:sm_confused:? bu arada saç rengim koyu kestaneyerimseniben
yardım ederseniz çok sevineceğim opuyorumnanaktan şimdiden teşekkürleropuyorumnanaktan:a.s.a.s.

slm kızlar ya ben saçımı ilk defa boyatacağım da buğday tenliyim gözlerim siyaha yakın kahve.kızıllara taktım kafayı ama yakışmaz gibi geldi.garnierin color&shine 3.6 kızıl siyah ını denemeyi düşünüyorum da nasıl olur bilemedim deneyen var mı? aslında istedğim renk normalde siyah gözüken ama gün ışığında kızıl olan bir renk acaba bu o rengi verir mi bilemedim:sm_confused:? bu arada saç rengim koyu kestaneyerimseniben
yardım ederseniz çok sevineceğim opuyorumnanaktan şimdiden teşekkürleropuyorumnanaktan:a.s.a.s.

ben denedim 2 ay önce.önce fındık kabuğu ile kumralı karıştırıp boyadım.3 hafta sonra da fındık kabuğu ile sıcak çikolatayı karıştırıp boyadım.ama çok çabuk aktı.hiç hoşuma gitmedi öyle olması.ben de o yüzden amonyaksız boyalardan vazgeçtim.voila ile devam ediyorum boyamaya. renklerin canlılığını soruyorsan çok canlı ve hoş renkleri var ama kalıcı değil malesef.2 haftada boya namına birşey kalmıyo saçlarda.:umursamaz:

hımm anladım. işte ne yapacağımı bilemedim benim annemde dediğin gibi fındık kabuğu ile açık kumralı karıştırıyor ve çok hoş bir renk elde ediyor.acaba bende koyu kızıl ile siyahı karıştırsam istediğim tarz birşeyler olur mu ki bunu düşünüyorumboshayallersmile CADIARZU

arkadaşlarım gösterdi diziyi pek izlemiyorum ama saçları çok hoşuma gitti tubanın bu rengi nasıl elde edebilirimboshayallersmile
$tb.jpg

Son düzenleme:
hımm anladım. işte ne yapacağımı bilemedim benim annemde dediğin gibi fındık kabuğu ile açık kumralı karıştırıyor ve çok hoş bir renk elde ediyor.acaba bende koyu kızıl ile siyahı karıştırsam istediğim tarz birşeyler olur mu ki bunu düşünüyorumboshayallersmile CADIARZU

palette 3.65 çikolata kahveyi dene istersen.senin garnierde dediğin numaraya çok yakın.ve amonyaksız olmadığı için çok daha iyi tutar.siyahla kızılı karıştırırsan sadece siyah olur diye düşünüyorum.istediğin rengi elde edemeyebilirsin bu şekilde.

palette naturals 3.68 kızıl çikolatada biraz daha fazla kızıllık var.bunlara bir bakarsın sentetik saçlarda.ben buldukça yazarım sana burdan.

Koleston Saç Boyası Set 66/46 Aşk Alevi
55/46 kızıl büyü
bu iki renk daha çok benziyo resimdekine sanırım.

bu kızılların daha geç akanı hangisi acaba bide gelinlikle hoş duran siyah mı kızlmı sizce??

bu kızılların daha geç akanı hangisi acaba bide gelinlikle hoş duran siyah mı kızlmı sizce??

gelinlikle güzel duran doğal kahve tonları diye düşünüyorum.ya da koyu kumral gibi renkler.siyah da ifadeni çok sertleştirir kızıl ise hiç iyi durmaz sanki.başkaları da yorum yazsın ona göre karar ver.bi tek benim fikrime güvenme.vereliniortak
bir de hiç kızıl kullanmadım o yüzden kızılın akma süresiyle ilgili bişey bilmiyorum.ama ben saçıma kahve ve tonları boyamama rağmen en fazla 3 hafta dayanıyor.kızıllar daha da az dayanıcaktır.

teşekkürler ilginiz için kızıl yakışıyor ama akıyorr peki normalde akmayan bi kızıl varmı bildiğiniz şuanda saçım kızıl ama 2 haftada bir boyamam lazım her yıkamada akıyor

teşekkür ederim canım önerilerin içina.s.a.s.a.s. ben kızılı seviyorum superisi33 ama akmayan bir kına var sanki o da malum dert oluyor sonra insana pek tavsiye etmem :1no2:

tenine uygun bir kızıl hoş olabilira.s

Back