Arkadaslar bu renk sari kapatmak icin harika. saclarim komple sariydi, dipleri gelmisti yaklasik 2cm. sari da kotu bi sariya donmustu artik, acici ve kullu gumus bir sari boyatmistim en son, gumus renk akti tabii ki de, turuncumsu muz sarisi denen o igrenc sariydi saclarim yaklasik 2 haftadir:) Tek renge gecis yapmayi dusunuyordum, kendi rengim de koyu bir kahve. Kuafore para vermek istemedim acikcasi, bu sabah 3 kutu aldim, hem cok ucuza geldi hem de sari tamamen kapandi, renkte dalgalanma da yok, gelen koyu diplerle sacimin sari olan boy ve uclarinda renk farki da hic yok su anda, tamamen tek renk oldu diyebilirim. Hafif altin-bakir yansimali bir renk, koyu bir kahve ama yansimasi cidden harika. Muhtemelen 2 haftaya akacak alt cok sari oldugu icin ama hemen tekrarlamayi dusunuyorum aktiginda. Eger komple sari ya da rofle uzerine bu boyayi kullanacaksaniz size tek tavsiyem boyayi bol kullanmaniz ve mutlaka tarakla saca yedirmeniz, ben o sekilde yaptim ve renk farki kalmadi. Bu arada sac boyamada cok da uzman sayilmam, boyayi ellerimle sacimi tutam tutam alarak yedirdim ve bitince de saclarimi guzelce tarayip 35 dk bekledim. Benim saclarim gur oldugu icin boyamasi zor bile diyebilirim, eger saclariniz cok gur degilse daha da guzel sonuc alabileceginizi dusunuyorum benim yaptigim gibi boyayarak.