• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama garnier çikolata kahve

daisy87

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
242
4
296
Eskişehir
merhaba arkadaşlar ,dün akşam saçlarımı garnier çikolata kahveyle boyadım,zemin rengim oldukça açıktı -açık kahve karamel -gibi bir renkti ,boyayı biraz fazla beklettim 25 dakika yazıyodu benim 30 dakikayı buldu bekletme sürem ve oldukça koyu bir kahve oldu ,siyaha dönük bitter çikolatayı anımsatıyor,gayet parlak hoş duruyor aslında ama ben bu kadar koyu olacağını beklemiyordum ,yeni yıkanmış saç rengini açmak için bol bul şampuanlamak işe yarar mı yada başka bir yöntem var mı bildiğiniz ,aslında foto eklemek isterdim ama 100 mesajım olmadı malesef.

Ya bende çelişkide kaldım.Benimde Koyu karemeldi boyattıgım saç rengim.ama gittikçe acıldı yıkandıkca acıldı rengim. bende saclarımı tekrar boyatmak stiyorum ama kuaföre gitmek istemiyorum aklıma çikolata kahve rengi geldi acaba boyasam tutarmı Yoksa koyu karamelmi boyatsam sizce??

bn koyu kahve boyadım bi kere siyah gbi oldu beğenmiştim ama bnm saçımı hergün yıkamamk gbi kötü bi alışkanlığım var 2-3 haftada akmıştı

herkes koyu çıktı diyor.bunu açık bir renkle karıştırmak lazım demek ki sinir olmamak için. açık kumralla falan deniyecem ben karıştırmayı

daha önce kolestonun kahve tonlarınıda denemiştim ama garnierden daha memnun kaldım açıkcası bakımlı ve parlak gösteriyor ,dediğim gibi benim derdim biraz koyu olmasından yana ama eni sonu akıcak bakalım o zaman nasık duracak,ablam resmen bayıldı saçlarıma çok güzel buldu,mesela ablamın saçınıda garnier 4 numara koyu kahveye boyadık bildiğiniz siyah oldu simsiyah ,aynanın karşısında yanyana durdukta baktım benim saçlarım koyuda olsa bariz çikolata kahve ,kahve tonu düşünen arkadaşlar için belirttim.

garnier acaip akıyor cnm iki haftaya alttaki rengin baya çıkar merak etme:)
ben hiç begeniyorum garnier boyayıııı sprey sankii hemen akıyo o derece:)

bir ay oldu heralde boyayalı sabunla yıkıyorum nefret ede ede. çok açıldı diyemem. ben birde üstüne papatya sarısı falan boyadım işe yarar diye. şu an eskisine göre daha açık ama zemin rengine dönmedi malesef hala.

walla haklıymışsınız 4-5 kere yıkadım saçlarımı hala her yıkamada koskoyu su çıkıyor,akıyor rengide bayağı açıldı,diplerim gelsin o zaman palette bronz kahve kullanıyım diyorum ne dersiniz ?

Arkadaslar bu renk sari kapatmak icin harika. saclarim komple sariydi, dipleri gelmisti yaklasik 2cm. sari da kotu bi sariya donmustu artik, acici ve kullu gumus bir sari boyatmistim en son, gumus renk akti tabii ki de, turuncumsu muz sarisi denen o igrenc sariydi saclarim yaklasik 2 haftadir:) Tek renge gecis yapmayi dusunuyordum, kendi rengim de koyu bir kahve. Kuafore para vermek istemedim acikcasi, bu sabah 3 kutu aldim, hem cok ucuza geldi hem de sari tamamen kapandi, renkte dalgalanma da yok, gelen koyu diplerle sacimin sari olan boy ve uclarinda renk farki da hic yok su anda, tamamen tek renk oldu diyebilirim. Hafif altin-bakir yansimali bir renk, koyu bir kahve ama yansimasi cidden harika. Muhtemelen 2 haftaya akacak alt cok sari oldugu icin ama hemen tekrarlamayi dusunuyorum aktiginda. Eger komple sari ya da rofle uzerine bu boyayi kullanacaksaniz size tek tavsiyem boyayi bol kullanmaniz ve mutlaka tarakla saca yedirmeniz, ben o sekilde yaptim ve renk farki kalmadi. Bu arada sac boyamada cok da uzman sayilmam, boyayi ellerimle sacimi tutam tutam alarak yedirdim ve bitince de saclarimi guzelce tarayip 35 dk bekledim. Benim saclarim gur oldugu icin boyamasi zor bile diyebilirim, eger saclariniz cok gur degilse daha da guzel sonuc alabileceginizi dusunuyorum benim yaptigim gibi boyayarak.

Back