Saç Rengi ve Saç Boyama Garnier Çarpıcı Renkler 4.60 Yoğun Koyu Kızıl ile boyanmış saçlarım...

Browneyes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
16
2
86
İstanbul
Merhaba ablalarım takdir edersiniz ki 19 yaşındayım ve ilk boya deneyimimi yaşamış bulunmaktayım. Yaklaşık iki senedir kızıl saç hayranıyım. Bayılıyorum resmen. Ama bir türlü cesaret edip de ten rengimden ötürü boyayamamıştım. Uzun araştırmalar sonunda en nihayetinde gözümü kararttım ve boyamaya karar verdim. İlk olarak Palette'in Natural Colors 868'ini aldım ama aynı gün içinde oturduğum cafede gördüğüm bir kız üzerinde döndüm fikrimden. Saçına vurulmuştum. "Hadi bir cesaret!" dedim ve gidip saçının rengini sordum. O da Garnier'in bu rengine boyuyormuş. Hemen gittim değiştirdim, akşama da hemen kuaföre uçtum ve boyattım. Ve inanın öyle memnun kaldım ki. Tam istediğim gibi oldu. Koyu kızıl - bordo arası bir renk, hafif loşta da morumsu... Hayalimdeki rengi tutturduğum için mutluyum! Boyatalı bir hafta bile olmamasına rağmen çok güzel olumlu yorumlar aldım, sizle de paylaşmak istedim...

Boyatmadan önceki doğal ve boyanmamış saçım:
er0n5s.jpg

Bu da boyadan sonraki hali:
29cqmfm.jpg

Bir de saçım yanar mı diye çok korktum ama tam tersi oldu. Eski elektrikli saçım gitti, yerine yumuşacık saçlarım geldi. Korkunuz olmasın bence ablalarım :)

Dipnot: Koyu bir kızıl olduğundan fotoğraflarda ne yazık ki pek belli değil, olduğundan koyu çıkıyor. Canlı olarak daha belirgin kızıllığı, tonu falan. :)

22 yaşımdan beri (40 oldum) kızılı çok severim harika olmuş sifrah yaptın demek kızılın cazibesi ayrı valla

Farklı bi hava katmış gerçektende. Ama çabuk akar canım biraz uğraştıırır kızıl seni.
İlk haline baktımda bence küt yada bob modeli kestirip gölge yaptırablrsn aralara (Kendi tonundan 2 3 ton açıga) oda hoş olurmuş fikrimce ama buda güzel yani yanlış anlaşılma olmasın:nazar:

Back