kızlar merhaba ben garnier natural color serisinden 9.0 sarı rengi aidım.. saçlarım koyu kumral... 17 gün önce saçımı daha doğrusu uç ve boylarını palette deluxe ile boyamıştım ama sadece güneşte belli olan bi açılma oldu yani beni tatmin etmedi.. zaten tesettürlüyüm güneşte açılan saçı napıyım.. şimdi garnierin içinde bi oksidasyon var ama volümü yazmıyor bende tekrar bi oksidasyon alıyım 0.9 bununda yarısını katıp öyle katayım diyorum.. yani 1 tüp saç boyası 1 buçuk tüpde oksidasyon olacak.. ne diyorsunuz saçım yanar mı kopar mı ? bide pigmentasyon yöntemi varmış ben pek bilmiyorum bu şekilde mi yapsam acaba... saçlarım açılsın istiyorum
tamam canım çok saol bilgilendirdiğin için ben 11.1 da alıyım o zamangarnierin içinden çıkan 30luk oksidan canım.. açar saçını ama ben 11.1 öneririm o daha çok açıyor..
daha önce palette deluxe ile boyadığımda turunculuğu geçtim açılma bile olmamıstı sadece güneste belli olan bi açılma o da çok az yank benim bu boyadanda hiç umudum yok. ama aklımda bulunsun bi açılma olurda turunculaşırsa onu da alabilirim.Sen hazır boya alıyorken bir yerlerden igora royal 0.22 de tedarik et zira boyadan sonra uçlar turuncumsu olacak...
Tatlım saçların koyu kumralsa o boya ile bile oldukça açılması lazımdı, sizin kumral olarak algıladığınız renk koyu kestane olmasın? Koyu kestane kolay açılmaz çünkü orial gerek, koyu kumral ise sırf boya ile bile çok kolay açılır.daha önce palette deluxe ile boyadığımda turunculuğu geçtim açılma bile olmamıstı sadece güneste belli olan bi açılma o da çok az yank benim bu boyadanda hiç umudum yok. ama aklımda bulunsun bi açılma olurda turunculaşırsa onu da alabilirim.
saçlarım koyu kumral ama 9 ay önce kına yakmıştım muhtemelen sebebi bu. Üzerinden de baya geçmisti ama demeki ki tutmuyormus. Tesekkürler ben bi araştırayım onu.Tatlım saçların koyu kumralsa o boya ile bile oldukça açılması lazımdı, sizin kumral olarak algıladığınız renk koyu kestane olmasın? Koyu kestane kolay açılmaz çünkü orial gerek, koyu kumral ise sırf boya ile bile çok kolay açılır.
Garnierin açıcılı bir rengi vardı 11 numara gibi bir şey, forumda bir araştır acaba onunla açıp sonra istediğin renk ile mi boyasan?