• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

garnier bb krem kullananlar?

benbeniyerim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
132
34
28
27
garnier bb krem kullanan var mi benim cildim karma alnimda minik sivilcelerim var birde yanağımda minik sivilcelerim var 19 yaşındayım kullansam sivilcelerim artar mı diye korkuyorum :110: kullanan arkadaşlar yorumlariniza ihtihacim var :KK54:

merhaba canım bende 20 yaşındayım :) garnier bb krem kullanıyorum. bende sivilce yapmadı günlük kullanım için gayet uygun bir ürün. ama kapatıcılık arıyosan seviyesi düşük. yinede cildinde farklı reaksiyonlar gösterebilir :/

Merhaba ben de kullandım ama kapatıcılığından ve krem yapısından memnun kalmadım bıraktım(cildim karma). Eğer kullandıktan sonra cilt temizleme işlemini güzel yaparsan hiç sorun olmaz. Ama eger sivilcelenmeye çok musait bir cildin varsa yağsız eczaneden satılan kapatıcıları kullanmalısın.. cildini bozmaya gelmez canım o yüzden biraz daha fazla fiyat ödesende güzel bir şey al ve cildini mahvetme derim :)

almayı düşünüp yorumlar dolayısıyla vazgeçmiştim zamanında. Uzun zamandır Fasmasi cc kullanıyorum. Çok memnunum.

Ben sevemedim ama seveni çok.
Ama bb krem yerine Nars renkli nemlendiriciyi tavsiye ederim.Karma cildimde yağlanmaya,sivilceye vs neden olmadı.

Canım benim kuruya dönük ama ben garnier karma ve yağlı ciltler icin olan uzun tüpte ki bb kremi kullanıyorum. Hatta hiç fondoten yok elimde kapaticiligi bana yetiyo da artiyo bile hatta dugun bayram seyran gibi ozel zamanlarda kullanıyorum çok rahat. ama hemen tepki gosteren sivilce falan çıkaran sorunlu bir cilde sahipsen daha iyi daha profesyonel bi marka kullanmalısım bence

Back