Cilt Bakımı Ürünleri Garnier bb krem kullanan?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

tatyana35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
320
8
96
İzmir
arkadaşlar garnier yeni bi krem çıkarmış bb krem diye ya anında pürüzsüzleştiriyomuş çok güzelmiş kullanan varmı acaba merak ettim gerçekten bukadar mucizevi mi

ben aldım canım açık ton olanını
güzel fena değil ama mucizevi bişey de değil fondoten kadar kapatmıyor ama renk bozukluklarını eşitliyor rengi de ciltle uyumlu.ben sevdim 16 liraya almıştım gratisten
fondoten kullanmayı sevmem o yüzden özel bir günde de fondoten yerine bunu kullanabiliyorum

peki kalıcı bi özelliği varmıymış ya bazı kremler kalıcı olarak renk düzensizliğini düzeltiyo bu da öle bişimi?

mrh ben bir haftadır kullanıyorum eğer problemli bir cildiniz yosa ideal çünkü kapatmıyor çok homojen bir görüntü sağlıyor güneş koruma faktörüde var tavsiye edrim ilk gün aldığıma pişman olmuştum fazla sürmüşüm cildim çok yağlı görünüyordu az sürünce canlı beyaz bir cilt sağlıyor.

ya benim cildim yağlı kullansam hemen parlatırmı ki madem yağlı bi özelliği var. az sürerim eğer kullanırsam ama parlatmasından da korkuyom eğer işe yaramıcaksa boşuna para vermiyim. buarada cildim sorunlu diil sadece sinir olduğum bikaç güneş lekem var

parlaklık istemeyen bu kremi almasın canım adı üstünde nemlendirici ayrıca kutunun üstünde de yazıyor ışıltı falan die gayette parlatıyo yaani

hadi ya tamam ozaman almam. gidip sorduğumda kremleri genelde yağlı ciltlerin daha çok nemlendiriciye ihtiyaç duyduğunu ama bunun için özel kremler olduğunu sölemişlerdi parlatmadan. nese almiyim ozaman zaten parlamadan baya bi çekiyorum bide bu parlatmasın.

canım sen bilirsin ama bana hiç parlatıyor gibi gelmedi.renk eşitlemesi dediği de sanırım sadece kapatıcı özelliğinden dolayı.benim karma cildime iyi oldu.bence koruma faktörü ve baz olarak hafifliği yaz için uygun.ben tavsiye ediyorum şahsen...

ben de kullanıyorum ilk çıktığında hemen aldım kapatıcılığı pek yok gerçekten parlatıyor hafif bir krem genç ciltlere öneririm ama fazla bişi beklemeyin bence öyle mucize bişi diil.

ya ben şuan fondöten kullanıyorum ama bi yandan da kullanmak istemiyorum çünkü neticede cilde zarar veriyor. cildimde sorun yok ama renk düzensizliğinden dolayı bide güneş koruması olduğundan kullanıyorum. max factor aldım daha kaliteli diye ama yine de içime sinmiyor bu krem kapatıcı özelliği var diye duyunca bide renk düzensizliğini önlüyor denilince almak istedim fondöten yerine krem kullanmak daha iyi olur yani. ama yorumlar iyi bence çünkü çok kapatıcı özellik aramıyodum cilde verdiği zarar fondöten kadar diilse alıcam.

ben garnieri kullanmadım ama missha bb krem kullandım baya araştırdım almadan önce çok övgülü yorumlar okudum merak edip aldım.benim cildim kuru olduğu için nemlendiriciliğini beğenmedim yetersiz buldum.ama onun dışında çok güzel bir ürün bütün gün cildimde kalıyor akmıyor güneş koruma faktör oranıda 42,ürünü kullanmaya başladığımdan beri makyaj bile yapmıyorum sürüp üzerinden transparan pudrayla geçiyorum birde maskara tamamdır kapatıcılık özelliğide baya iyi tavsiye ederim

ben beğendim arkadaşlar. sürdükten sonra eşimde farketti. cildim eşit tonda değil, kızarıklardan şikayetçiydim ve fondoten kullanmak istemiyordum. ben aradığımı buldum. üzerine azcık pudra sürünce parlaklıkda gidiyor.

tabi sizin aradığınızın ne olduğunada bağlı. yüksek kapatıcılık arıyorsanız fondoten alın..

Ben memnun kaldım, sanki fondötenden daha az zarar verecekmiş gibi geliyor. Akşam yatmadan önce makyaj çıkarır gibi jelle yıkıyorum. Sizce gerek var mı yatmadan önce temizlemeğe??

Ben de hiç memnun kalmadım.yüzümün yarısına sürdüm.hangi tarafa sürdüğümü kimse bilemedi.kızımın cildi hafif sivilceli .o da sürdü .sivilceler daha çok belirdi.parladı.20tlye yazık oldu.evde bir fazlalık daha

Back
X