Cilt Bakımı Ürünleri Garnıer BB krem bi harika....... :) (karma ve yağlı ciltler için olanı) :))

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

tosiii

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
15
0
16
İstanbul
Ben böyle bısey görmedım mütişşşşşş yaaa. Eski bb kremlerin liht olanını kullanıyodum.. Bunu almayıda çok istiyordum fakat bulamıyordum... Eski bb kremlerden tam 2 tane bitirdim çoğu insan kokusundan cok rahatsız oldugunu söylüyordu ama ben sevıyordum..
Cildim karma oldugu ıcın bu kremı daha çok sevdım. lihtı olmadıgı ıcın medymunu almak zorunda kaldım. Amaa oda ne :)) cildime mütişş uydu ay be bayıldım bu kreme yaaa herkesee ama herkeseee tavsıye ederımmmm :)))

Bb krem sürekli reklamlarda çıkıyor ama tam olarak ne acaba , sadece krem mi yoksa fondoten karışımı mı , bende güzel bir bakım kremi istiyorum diadermine kullanıyorum ama sevmedim bitirmeye çalışıyorum 2 kutuydu :(

Bb krem sürekli reklamlarda çıkıyor ama tam olarak ne acaba , sadece krem mi yoksa fondoten karışımı mı , bende güzel bir bakım kremi istiyorum diadermine kullanıyorum ama sevmedim bitirmeye çalışıyorum 2 kutuydu :(

canım sımdı şöyleki :)) bu bı fondtn ve nemlendırıcı karısımı krem. Krem yapısı daha baskın öyle aman aman bı kapatıcılıgı yok yanı fondtn gıbı deıl cıldınde cok aşırı bı kusur varsa bunu kapatmıycaktır.. Ben tavsıye ederım bence cok güzel bı krem. Hem onarıcı fndtn gıbı cıldı delmıyor.. Şuanda bu 3. kutum benım.. Diğer ilk 2si kuru ciltler ıcın olanıydı ama benım cıldım karma ıste :( Sonunda buldum kremımı kesınlıkle tavsıye edıyorum denemelısın :))

Dün watsons da testerini denedim ama yüzüme çok beyaz gibi geldi sanki :S yağlı cildim var parlama falan olmadı da alıp almama da kararsız kaldım almadım ama pişman oldum bugün gidip alacağım umarım sorun çıkarmaz :/

Ben ne zaman sursem ertesi gun sivilcemsi biseyler çıkıyo :(

Ben de dün aldım, satış yapan kadın cildine uygun almazsan istediğin sonucu vermez dedi tabi bir süre deneyip deneyimlerimi yazarım. belki siz de cilt tipinize uygun almamışsınızdır, ya da herşey heryüze olmuyor bb krem size göre de olmayabilir, diğer markaların kini deneyin bence :))

Ben böyle bısey görmedım mütişşşşşş yaaa. Eski bb kremlerin liht olanını kullanıyodum.. Bunu almayıda çok istiyordum fakat bulamıyordum... Eski bb kremlerden tam 2 tane bitirdim çoğu insan kokusundan cok rahatsız oldugunu söylüyordu ama ben sevıyordum..
Cildim karma oldugu ıcın bu kremı daha çok sevdım. lihtı olmadıgı ıcın medymunu almak zorunda kaldım. Amaa oda ne :)) cildime mütişş uydu ay be bayıldım bu kreme yaaa herkesee ama herkeseee tavsıye ederımmmm :)))

Öncelikle merhaba diyorum veee hemen sorumu soruyorum..

Benim cildim yağlı ve fondoten bana hiç yaramıyoo hemen sivilce yapıyoo ama bu bb kremi cok önerdiler yağlı cilt icin kullananlar var mı var ise ben her gün yüzüme gönül rahatlıyla sürübilirmiyim acabaaaaa
:18::18:

Lütfennnnn yardımcı olunn
:39:

içinde zararlı kimyasal yok demişssiniz ama garnie dermakozmetik bir ürün değil yani içerisinde mutlaka zarar verici maddeler var.

gebelikten dolayı ufak ufak kırmızı noktalr oldu yüzümde kullnsam işe yarar mı acaba kafamda bile sivilce çıkmaya başladı ben ergenlikte bile max 2 sivilcem olurdu korkuorm ilerledikçe gebelikte artıcak

Back
X