Saç Rengi ve Saç Boyama garnier altln kumral 6.34 saclarimi cok koyulastirdi:(

Medusan

Were all mad here
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
1.804
802
648
Dun bir delilik edip bal sarisi saclarimi garnier altin kumral 6.34 ile boyadim tatli bi kahve tonu istiyordum ama o ne bicim bi renk kahverengi desen degil acik renk degil siyah degil aynaya bakip halime agladim resmen buyuk ihtimalle de eski rengime donucem yakin zamanda tabi biraz bekledikten sonra saclarim elimde kalsin istemiyorum cunku merak ettigim sac rengim eskisi gibi acilirmi yani bu boya siyah etkisi gibi kafamda kalirmi lutfen yardim edin: ( yoksa akar gidermi ?

konumu görüp gerçekten fikir sahibi olanlar yardımcı olun lütfen kaç gündür zaten forumda kendi çabamla konular hakkında fikir sahibi olmaya çalışıyorum ama olmuyo hüsrana ugruyorum simdi gidip tekrar bi hata yapmak istemiyorum yardımcı olacak biri çıkarsa çok sevinirim gerçekten.

Açılır tabi ki ama boyalı saçı açmak için daha fazla açıcı kullanılır bu da daha fazla yıpranma demektir. Bence bir süre saçlarınızı sıkı bir bakıma alın bir ay sonra iyi bir kuaföre gidip açtırabilirsiniz. Bir de açma işleminden önce hindistan cevizi yağı kullanmak yıpranmayı baya azaltıyormuş deneyen arkadaşların açtığı bir konu var bakabilirsiniz. Garnier in amonyaksız boyasını 2 gün önce ben de kullandım ve kutudakinden baya koyu bir renk elde ettim. Ama ben de kına vardı bir hafta önce yakmıştım, o kızıllığı baya kapattığı için buna da şükür dedim. Bu araad kullandığım renk sıcak çikolataydı, saç rengim kızıldı, ortaya çıkan renk koyu kahve kızıl arası oldu.

bende en son garnierla boyadım siyah gibi bişey olmuştu ya boya çok koyu giriyo saça
bi dahada boyamadım:)

teşekkür ederim aktarlardandır büyük ihtimalle

ya sıyah olmadıktan sonra akar o renkk mutlaka dıplern çıkana kadar 1 ton açılır sonra yaptırırsın açma ışlemını hala ıstersen belkıde gozn alışır

ya sıyah olmadıktan sonra akar o renkk mutlaka dıplern çıkana kadar 1 ton açılır sonra yaptırırsın açma ışlemını hala ıstersen belkıde gozn alışır

peki aktıktan sonra açmak icin yogun açıcı ürünlerimi kullanmam lazım yoksa direk bal sari tonlarina boyayarakta açabilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…