Açılır tabi ki ama boyalı saçı açmak için daha fazla açıcı kullanılır bu da daha fazla yıpranma demektir. Bence bir süre saçlarınızı sıkı bir bakıma alın bir ay sonra iyi bir kuaföre gidip açtırabilirsiniz. Bir de açma işleminden önce hindistan cevizi yağı kullanmak yıpranmayı baya azaltıyormuş deneyen arkadaşların açtığı bir konu var bakabilirsiniz. Garnier in amonyaksız boyasını 2 gün önce ben de kullandım ve kutudakinden baya koyu bir renk elde ettim. Ama ben de kına vardı bir hafta önce yakmıştım, o kızıllığı baya kapattığı için buna da şükür dedim. Bu araad kullandığım renk sıcak çikolataydı, saç rengim kızıldı, ortaya çıkan renk koyu kahve kızıl arası oldu.[/QUOTE
benimde sacim koyu sariydi begeniyodumda aslında ama degisiklik istedim aldigim renkte cok koyu bir renkte degildi anlamadim zaten kendi diplerim normal kahve ama açık olan saçlarim garip bi şekilde daha koyu oldu renkte guzel degilmis onu anladım yada ben alisamadim herkes akar diyo benimde tek umudum o aktiktan sonra kendim açmayı dusunuyorum cunku kuaforler acik renklerde istedigim renkleri tutturamiyor bi ay sonra falan kendim acmayı denicem sence olur mu? ben sicak cikolata renginide gormustum cok guzel bi renk bide koyu renk saclarda kizil yansimayi seviyorum ben canli gösteriyo bence saci gule gule kullanirsin inş. cevabin icin cok tesekkurler bu arada