Saç Rengi ve Saç Boyama garnier 8.00 koyu sarı yardım ,meraktayımmm:)

petunya_87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
189
1
96
37
Ankara
merhaba arkadaşlar, 4 aydır boyanmayan saçlarıma radikal bir değişiklik yapmak istiyorum. beyaz tenli , mavi gözlüyüm, saçlarım palette bronz kahve. 4 ay önce boyadogım için diplerim gelmiş durumda . bugüne kadar hep kahve tonlarına boyadım ama şimdi yazında gelmesiyle gözüm açık renklerde. cesaretim pek yok yani saçlarım mahvolur diye kokruyorum ince telliler. garnier koyu sarı rengi markette gördüm ve çokkkkk hoşuma gitti ten rengime uyacagını düşünüyorum. sizden bu konuyla ilgili yardım bekliyprum. bu rengimin üzerine bunu boyarsam ne olur? berbat biişii çıkar diye korkuyorujmmmm:26:

garnier de lorealin ürünü. aynı olabilir. nasıl olmuştu peki? çok kötü bir renk çıkmıyordur sanırım? açık bir renk istiyorummmm

ben saçımın ön tutamını boyamıştım. çok güzel saçı yumuşacık yapan bir boya ve saç rengini çok güzel açıyor...yalnız turunculuk yapıyor biraz, tabi bunun nedeni benim doğal saç rengimin koyu kahve olması...

renk güzel de neden bu kadar alakasız olmuş, taban rengi çok mu koyuydu_ ? benim şuan dipler kooyu kumral uçlar bronz kahve? napıcam bilemedim böle yaza uygun açık kumralımsı sarımsı bir renk istiyorummmm yardımmmmmm

canım uçlarda kahve boya varsa koyu kalır oralar. benim aradan 1 sene geçmesine rağmen, 1 sene önce koyu kahveye boyanmış olan yerler 1-2 ton koyu oluyor. açıcıyla açmadan da açılması imkansız gibi birşey

canım kutudaki gibi olmuyor valaa bnde böle turuncumsu bakırımsı bişe olmuştuu ama o zaman ilk defa saçımı boyamıştımm koyu kumraldı saç rengimde bnce küllü bişeler dene 8.1 falan

bende garnier 7.30 altin sarisi aldim suan saclarim orta kahve tonlarinda tutarmi bilmiyorum. evde oksidanimda var ondanda birz karistirsam daha iyi tutarmi diye düsünüyorum. bilgisi olan varmi?yoksa sacim daha cokmu yipranir?

yoksa garnier 8.0 alip ikisini karistirsammi ya kafam cok karisik lütfen yardimmm

bronz kahveyı acarsan kızıl oluyo
sakın derım ben denedım.
yapman gereken acıp kullu :sarıya boayayıp 1 ay sonra koyu sarı yapman baska turlu ımkansız.

küllü renklerde yeşilimsi tonlamalar oluyormuş doğrumudur? ben hiç küllü boyamadım. hep bakırlı kahveler denedım:S

galiba biz açık renk saçlara sahip olamayacız. gerçi benim doğal saçlarım koyu kumraldı eğer önceden hiç boyamamış olsaydım açık renklere dönebilirdim ama artık imkansız. durum yine kahveden devam gibi gözüküyorrr

aynen cok cok kirilmasin kuaföre gitmeyeyim diyorum sadece boyayla isimi halledeyim diyorum ama böylede düsün düsün dur.. bilmiyorum ne olucak...

direk turuncu gibi değilde turuncumsu yansımaları falan oluyo ilk defa boyicaksan 8.1 e boya cnm

turuncu olmamasi icin heralde dimi.. zaten benim sac suan boyali allaha sükür hepsi ayni renk.7.3 garnier ile boyadim güzel bi renk oldu ama ben biraz daha acilsin istiyorum...2 hafta sora falan tekrar boyucam ama ayni boya ilemi yoksa 8.1 ile falanmi boyasam diye düsünüyorum bakalim.. garnierden cok memnun kaldim artik hep bunla boyarim heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…