Boyadım saçlarımı paletteye göre yumuşacık yaptı taranması kolaylaştı renk olarak hafif turuncu oldu diplerim ama genel bakış olarak güzel bi boya kızlar DÜZ OLAN GARNİER 110 DİĞERİ DE MAŞALI FOTODA BOYAMADAN ÖNCEKİ HALİ NASIL SİZCE
bişe sorcaktım saç dipleriniz koyumu.bende diplerimi koleston 12.0 açık doğal sarı ile boyadım turunculuk oldu da hala bi çözüm bulamadımben onu değil ama geçen hafta palette naturalın papatya kullandım epey açıyor saçı tavsiye ederim öyle yeşilimsi yada turuncu olmuyor bildiğin bal sarısı oldu
Cok hos olmus sac rengin güle güle kullan...
Bisey sorcam avatardaki sen misin?
teşekkürler tatlım avatardaki ben değilim taylor swift ama bi kaç kişi benzetmişti
bişe sorcaktım saç dipleriniz koyumu.bende diplerimi koleston 12.0 açık doğal sarı ile boyadım turunculuk oldu da hala bi çözüm bulamadım
ewt saç diplerim baya koyu ama çok fazla turunculaşma olmadı doğal saç rengim şöyle cnm
sen bu saç renginin üstüne ekstra açık doğal sarı mı boyadın doğrudan ve de o rengi mi elde ettin? Inanamıyorum nasıl becerdin? Harikasın. Yeni rengini çok beğendim. Açıcı kullanmadan nasıl tutturdu ya? Palette benim saçlarıma iyi gelmiyor ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?