Saç Rengi ve Saç Boyama Garnier 110 saç boyasını kullanan var mı arkadaşlar

merays

][\\//][€L#€][\\//][
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
166
0
46
35
İzmir
Ekstra açık doğal sarı diye geçiyo kullanan var mı arkadaşlar

ben külükoyu kumral saçıma kullnamıştım ve sonuç alamamıştım..boyalı idi saçım..

ben onu değil ama geçen hafta palette naturalın papatya kullandım epey açıyor saçı tavsiye ederim öyle yeşilimsi yada turuncu olmuyor bildiğin bal sarısı oldu :7:

Iyi değil yani öyle mi kızlar :5: Ya ben kozmetikçiye girdim sürekli kullandıgım palettenin renkleri kalmamıştı bu da aynısı falan dediler ben de gazza geldim aldım bakalım nasıl olacak umarım iyi olur ya:43:

Boyadım saçlarımı paletteye göre yumuşacık yaptı taranması kolaylaştı renk olarak hafif turuncu oldu diplerim ama genel bakış olarak güzel bi boya kızlar DÜZ OLAN GARNİER 110 DİĞERİ DE MAŞALI FOTODA BOYAMADAN ÖNCEKİ HALİ NASIL SİZCE

Eklentiler

• $Fotoğraf0716.jpg
    $Fotoğraf0716.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 4.575
  • $UJTY.JPG
    $UJTY.JPG
    66,8 KB · Görüntüleme: 3.849
Boyadım saçlarımı paletteye göre yumuşacık yaptı taranması kolaylaştı renk olarak hafif turuncu oldu diplerim ama genel bakış olarak güzel bi boya kızlar DÜZ OLAN GARNİER 110 DİĞERİ DE MAŞALI FOTODA BOYAMADAN ÖNCEKİ HALİ NASIL SİZCE

Cok hos olmus sac rengin güle güle kullan...
Bisey sorcam avatardaki sen misin?

tek kelimeyle süppper olmuş cnm çok beğendim güle güle kullan cnm :nazar:

daha önce aynı rengi bende kullandım canım sende güle güle kullan yıpratma açısından diğerlerine göre daha az yıpratıyo ama benim saçım epeyce turuncu olmuştu o yüzden 2 kereden fazla kullanmadım ama yakışmış sana

ben onu değil ama geçen hafta palette naturalın papatya kullandım epey açıyor saçı tavsiye ederim öyle yeşilimsi yada turuncu olmuyor bildiğin bal sarısı oldu :7:
bişe sorcaktım saç dipleriniz koyumu.bende diplerimi koleston 12.0 açık doğal sarı ile boyadım turunculuk oldu da hala bi çözüm bulamadım

teşekkürler tatlım avatardaki ben değilim taylor swift ama bi kaç kişi benzetmişti :1:

bişe sorcaktım saç dipleriniz koyumu.bende diplerimi koleston 12.0 açık doğal sarı ile boyadım turunculuk oldu da hala bi çözüm bulamadım

ewt saç diplerim baya koyu ama çok fazla turunculaşma olmadı doğal saç rengim şöyle cnm :3:

Eklentiler

• $eskiiiii.JPG
    $eskiiiii.JPG
    16,9 KB · Görüntüleme: 355
baya koyuymuş orjinal saçınız benim saçım kızılımsı koyu kumral bununla hürrem renginde bi sarımsı renk mi elde ederim?

teşekkürler tatlım avatardaki ben değilim taylor swift ama bi kaç kişi benzetmişti :1:

ewt saç diplerim baya koyu ama çok fazla turunculaşma olmadı doğal saç rengim şöyle cnm :3:

sen bu saç renginin üstüne ekstra açık doğal sarı mı boyadın doğrudan ve de o rengi mi elde ettin? inanamıyorum nasıl becerdin? harikasın. yeni rengini çok beğendim. açıcı kullanmadan nasıl tutturdu ya? palette benim saçlarıma iyi gelmiyor ama.

sen bu saç renginin üstüne ekstra açık doğal sarı mı boyadın doğrudan ve de o rengi mi elde ettin? Inanamıyorum nasıl becerdin? Harikasın. Yeni rengini çok beğendim. Açıcı kullanmadan nasıl tutturdu ya? Palette benim saçlarıma iyi gelmiyor ama.

yok hayır doğal rengim bu renk daha önce bi kaç kez üst üste palette 10,01 ile boyayınca açılıyo zatn en son garnier kullandım yani ama dilerim hafif turuncumsu tutuyo sorun yok yani

garnier 110 la saçıma balyaj yapabilir miyim sizce yani ne kadar açar saçımı. saç rengim kumral

benim koyu kahve doğal saçım resmen parlak turuncumsu bir renk oldu, üstelik içine 9.13 açık küllü sarı karıştırmama rağmen...açmasına açıyor ama turunculuk yapıyor malesef...en iyisi sırf küllü bir renkle boyamak

turunculuğu alması için 1 fındık büyüklüğü kadar ıgora 0.22 turuncu azaltıcı ekleyin

Back