• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Garnier 11.0 Elmas Sarısı mı? 11.0 Extra açık sarı mı?

Mercaans

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
104
0
26
Hatay
Merhaba arkadaşlar... Size sormak istediğim bir şey var;

Saçlarımın ana rengi siyah ve koyu sarı üzerine platin röfle yaptırıyorum sürekli ve uzadıkçada dip boyası yaptırıyorum. Kuaför masrafımı kısmak iin evde boyama yoluna gittim ve önce Garnier 11.0 extra açık sarı ile boyadım ( Dip uzunluğum 1 cm her zaman) İyi açtı biraz turunculuk yaptı. şimdi dip yine geldi ve bu defa 11.0 elmas sarısı aldım hiç denemedim saç diplerim açık sarı olsun istiyorum acaba hangisi daha açık bu sarılardan? Extra amonyaklı, Elmas sarısı amonyaksız diyor artı ve eksileri neler? Yardımcı olursanız sevinirim...

elmas sarısı 11.1 di sanırım yanlış mı hatırlıyorum. yani ekstra açıcı KÜLLÜ sarı olanı kullanın bence daha az turunculuk olur herhalde. Ben de 110'a boyamıştım çok turuncu olmuştu...

elmas sarısı 11.1 di sanırım yanlış mı hatırlıyorum. yani ekstra açıcı KÜLLÜ sarı olanı kullanın bence daha az turunculuk olur herhalde. Ben de 110'a boyamıştım çok turuncu olmuştu...

Teşekkür ederim öncelikle, şimdi baktım bu da 11.0 (Elmas sarısı) kutunun üzerinde yoğun açıcı 4 tona kadar renk açma yazıyor. Bir de extra açık sarı amonyaklı saçta çok ağır kokuyordu bu amonyaksızmış sonucu ne olur merak ediyorum doğrusu

Saçlarım çok uzun ancak dip 1 cm 1 kutu yeter mi yoksa 2 kutuyuda açayım mı? Öncekinde 2 kutu açmıştım.

Saçımı garnier extra açıcı 11.0 elmas sarısına boyadım memnuniyetim orta derece ama yine turunculuk var fakat extrada daha çok turunculuk vardı.

turunculuk hiç istemiyorsanız garniernin 111 ekstra açık gümüş sarısı var onu da tavsiye edebilirim:)

Back