garip huylarımız :)))

tramissu

göbiş değl artık bebiş :)
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
1.956
4
38
[FONT=Verdana, Arial,
Helvetica,
sans-serif][FONT=Verdana, Arial,
Helvetica,
sans-serif]İşte Garip Huylarımız
[/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial,
Helvetica,
sans-serif][/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana, Arial,
Helvetica,
sans-serif][FONT=Verdana, Arial,
Helvetica,
sans-serif]
[/FONT]
[/FONT]​

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial,
Helvetica,
sans-serif][/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana, Arial,
Helvetica,
sans-serif]
[/FONT]​

[FONT=Verdana, Arial,
Helvetica,
sans-serif] Neden bozulan otobüsün yolcuları bizim otobüsümüze aktarıldığında onlara mültecilermiş gibi bakarız?[/FONT]​

[FONT=Verdana, Arial,
Helvetica,
sans-serif]
[/FONT]​

[FONT=Verdana, Arial,
Helvetica,
sans-serif] Neden her gördüğümüz haritada hemen Türkiye`yi bulmaya çalışırız? Millet olarak dünyada kaybolma kompleksimiz mi vardır?[/FONT]​

[FONT=Verdana, Arial,
Helvetica,
sans-serif]
[/FONT]

[FONT=Verdana, Arial,
Helvetica,
sans-serif]Neden birbirimize sarılınca sağa sola sallanırız?[/FONT]

[FONT=Verdana, Arial,
Helvetica,
sans-serif]
[/FONT]​

[FONT=Verdana, Arial,
Helvetica,
sans-serif] Neden öğrenciler ilkokul 5. sınıfa kadar öğretmene "öğretmenim" diye seslenirken 6. sınıfta bir anda "hocam" diye seslenmeye başlar?[/FONT]​

[FONT=Verdana, Arial,
Helvetica,
sans-serif]
[/FONT]​

[FONT=Verdana, Arial,
Helvetica,
sans-serif] Neden sınavlarda "3 yanlış bir doğruyu götürür" şeklinde bir uygulama ile cezalandırılır da; "3 doğruyu bil, bir doğru da bizden" gibi bir kampanya başlatılıp zekaya ve riske girme cesaretine ödül verilmez?[/FONT]​

[FONT=Verdana, Arial,
Helvetica,
sans-serif]
[/FONT]​

[FONT=Verdana, Arial,
Helvetica,
sans-serif] Neden insanlar kapalı bir alandan yağmur yağan alana çıktığında kafalarını eğerler? Yağmura duyulan saygıdan mıdır, yoksa ondan tırstığımız için midir?[/FONT]​

[FONT=Verdana, Arial,
Helvetica,
sans-serif]
[/FONT]​

[FONT=Verdana, Arial,
Helvetica,
sans-serif] Neden dükkanı kapatıp giden esnaf, kapıya "10 dakika sonra dönücem" yazar? Esnafın ne zaman gittiğini nasıl anlarız? [/FONT]​

[FONT=Verdana, Arial,
Helvetica,
sans-serif]
[/FONT]​

[FONT=Verdana, Arial,
Helvetica,
sans-serif] Televizyona çıkan insanlar neden kendilerini Türkiye`deki herkesin izlediğini zanneder? Örneğin; 70 milyon bizi izliyor( 5 milyon eksik anketimize göre )[/FONT]​

[FONT=Verdana, Arial,
Helvetica,
sans-serif]
[/FONT]​

[FONT=Verdana, Arial,
Helvetica,
sans-serif] Düğünlerde neden "Dom dom kurşunu" ile göbek atılmaktadır? "Bir avcı vurdur beni, bin avcı yedi beni" gibi sözlerle kendinden geçen başka bir millet var mıdır?[/FONT]​

[FONT=Verdana, Arial,
Helvetica,
sans-serif]
[/FONT]​

[FONT=Verdana, Arial,
Helvetica,
sans-serif] Cumartesi ve pazartesinin neden kendi isimleri yoktur? (Cuma-ertesi, pazar-ertesi)[/FONT]​

[FONT=Verdana, Arial,
Helvetica,
sans-serif]
[/FONT]​

[FONT=Verdana, Arial,
Helvetica,
sans-serif] Dolmuşlardaki fiyat tarifesinde en kısa mesafe neden "indi-bindi" olarak tabir edilmektedir? Önce inilip, sonra mı binilir? Bir terslik yok mudur?[/FONT]​

[FONT=Verdana, Arial,
Helvetica,
sans-serif]
[/FONT]​

[FONT=Verdana, Arial,
Helvetica,
sans-serif] Bir programı bilgisayarımıza kurarken neden "kabul ediyorum" ya da "kabul etmiyorum" seçenekleri vardır? O kadar parayı bayılıp programı aldıktan sonra "kabul etmiyorum" seçeneğini işaretleyen saf kişiler mevcut mudur?[/FONT]​

[FONT=Verdana, Arial,
Helvetica,
sans-serif]
[/FONT]​

[FONT=Verdana, Arial,
Helvetica,
sans-serif] Bulmacalarda neden boru sesinin karşılığı hep "ti" dir? Bulmacaları hazırlayan arkadaşlar hiç "ti" diye ses çıkaran boru görmüşler midir?[/FONT]​

[FONT=Verdana, Arial,
Helvetica,
sans-serif]
[/FONT]​

[FONT=Verdana, Arial,
Helvetica,
sans-serif] Neden ilanlarda "doktordan temiz araba" şeklinde yazılır? Hipokrat yemininde "arabamı temiz kullanacağım" diye bir madde mi vardır?[/FONT]

[FONT=Lucida Handwriting, Cursive]Her sükût bir sesleniştir aslında. [/FONT]
[FONT=Lucida Handwriting, Cursive]Ve görünenler, müdahale edilenlerden daha güzeldir ...[/FONT]​
[/FONT]

Tespitlerin hepside bizim millete mahsus hiçbir milette de böyle davranışların mevcut olduğunu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…