Garip hissediyorum

asya_35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2017
3
0
1
28
Sevgilim Kasım 3ü 4 ü gibi askere gidicek.Kısa dönem yapıcak.Bu çok gurur verici bişey.İnsan yaşamadığı şeylerden korkarmiş bende ki de o hesap.Konuşabilcek miyiz haber alabilcek miyim görüşebilcek miyiz diye düşünüp duruyorum 1 aydır.O da asker psikolojisine girdi ben üniversite okuyorum son senem o memleketinde uzaklık var yani kıskançlıklar arttı.Bazen çok bunalıyorum bazen de askere gidicek o psikolojide dayan o yüzden geçicek diyorum.Onu istemeden üzmekten çok korkuyorum.nasıl davrancağımı şaşırdım.Ve bi sorun daha var ki yalnız kalınca sevgilimi çok fazla özlediğimi hissediyorum.arkadaşlarımın hep sevgilileri yanında geziyolar eğleniyolar ben yanlız kalmak istemiyorum kıskanıyorum sevgilimi yanımda istiyorum.Yalnız kalmaktan kaçıyorum devamlı bi yerlere gitme birileriyle gezme çabasına giriyorum evde oturup tek başıma vakit geçiremiyorum ve bu da beni huzursuz ediyo nereye kadar bi insan korkularından kaçar ki? her zaman birileri yanımda olamaz sonuçta ama bunu kalbime anlatamıyorum.Şimdi sevgilimle en azından arada konusuyoruz askere gidince bunlar azalıcak istediğimde arayıp mesaj atamicam arkadaşlarım sevgilileriyle olucak ve ben kendimle nasıl bas edicem bilmiyorum.

Merhaba:

Sen aşık mısın?, yoksa bağımlı mısın?, yaşınız küçük daha normal bu duygular ama bir kişiyi çok sevipte dünyanız haline getirmeyin, sonra en ufak bir şeyde veya Allah korusun ayrılıkta dünyanın sonu olduğunu düşünüyorsunuz. Kendinize bunu yapmayın, rahat olun, seviyorsa zaten her zaman yanında olur. Korkunun ecele faydası yok, normal akışkan hayatına dön, belli bir süre sonra buna alışırsın. Unutma çok sevmek aşk değildir, karşılıklı sevmektir aşk.

uzaklık var yani kıskançlıklar arttı.Bazen çok bunalıyorum bazen de askere gidicek o psikolojide dayan o yüzden geçicek diyorum

erkekler de kıskanmaya bahane arıyolar. benim de eski sevgilim askere gitti. hem de dünyanın en naif çocuğu ağrıda yaptı askerliğini. bi kere bile bana ters yaptığını, kıskandığını görmedim.

sorun burda bence.

canım, şimdiden allah kavuştursun..
5 ay dediğin nedir ki ? ve kısa dönem askerlikse emin ol daha rahat oluyorlar acemi birliği sonrası. mesleği neyse ona göre askerde de iş yapıyorlar çünkü.. telefon mutlaka kullanılır, her dakika yazamaz arayamaz ama aklın da kalmaz en azından..
bu süreçte sana tavsiyem sabır ve bol sevgi.. erkek arkadaşın da şu an çok ama çok endişelidir.
seni, ailesini bırakıyor geride ve hiç bilmediği bir yere, çok çeşit insanların arasına gidecek..
her zaman destekçisi ol, onu sabırla dinle. 5 ay çok çabuk geçer.. 12 ayla kıyaslayınca..
ve sürekli arkadaşlarımın sevgilileri vs. demişsin.. her ilişki birbirinin kopyası olma zorunda mı ki ? onlarınki yanında diye seninki de olmak zorunda değil, hayat şartları değişken..

En fazla 1 ay görüşmemişliğimiz oldu şimdi kaç ay sonra görüşebilcez kim bilir o beni korkutan konuşamamak görememek

Benden sana iyi haber
Askerde kamerasız telefon serbest

Ya tam yapsaydi napacaktın hem zaten anladığim kadarıyla uzak ilişki yaşıyorsunuz e bu daha kolay değilmi zaten uzaktasınız birbirinizden ben uzak ilişki yaşayamam mesela

Bence haline şükret kısa dönem yapacakmış. 1 sene bekleyecek olanlar ne yapsın?

Ayrıca tamam aşıksın da bu kadar bağımlı gibi davranma. Kendi başına da vakit geçireceğin aktivitelerin olsun. Mesafeler iyidir sevginin değerini ölçüp tartarsınız.

Askerlik guzel bir donemdir sizede iyi gelir ben esimi askere ugurladim gunler sonra bir tel geldi uzun donem Hakkari Cukurca herkes nefesleri tuttu... zor bir surecti ama cok sey ogrendik askerlerin abur cubur bulamadigini kargoyla yolladigim abur cuburlari kimseye caktirmadan almaya calisirlarken eglendik :) yeri geldi telefonu gömdü yeri geldi telefonu kaptirdi yeri geldi mahkemeye cikti yeri geldi nobette ne yapti etti ilkel bir telefondan mesaj atti :) o askerken sizde askerligi tadacaksiniz cok komik ama cevrenizde asker olanlar cogalacak sanki askerler gorunmez bir seymiste birden bile herkes askermis gibi gelecek :))))) bizim bolgemiz kosullarimiz ziyarete acik degildi ben askerlik surecinde goremedim esimi fakat nerede olursa olsun birlikte yasadiginizda sizi buyutecek bir surec... ustelik sizin kisa donem surecinizi degerlendirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…