uzaklık var yani kıskançlıklar arttı.Bazen çok bunalıyorum bazen de askere gidicek o psikolojide dayan o yüzden geçicek diyorum
Merhaba:
Sen aşık mısın?, yoksa bağımlı mısın?, yaşınız küçük daha normal bu duygular ama bir kişiyi çok sevipte dünyanız haline getirmeyin, sonra en ufak bir şeyde veya Allah korusun ayrılıkta dünyanın sonu olduğunu düşünüyorsunuz. Kendinize bunu yapmayın, rahat olun, seviyorsa zaten her zaman yanında olur. Korkunun ecele faydası yok, normal akışkan hayatına dön, belli bir süre sonra buna alışırsın. Unutma çok sevmek aşk değildir, karşılıklı sevmektir aşk.
sadece onu çok özledim sarılmayı yanımda olmasını onunla gezmeyi ve sadece daha 1 ay ayrı kaldık şimdi belki 5 6 ay görüşemicez hiç bu kadar uzun ayrı kalmamıştık o koyuyo
canım, şimdiden allah kavuştursun..Sevgilim Kasım 3ü 4 ü gibi askere gidicek.Kısa dönem yapıcak.Bu çok gurur verici bişey.İnsan yaşamadığı şeylerden korkarmiş bende ki de o hesap.Konuşabilcek miyiz haber alabilcek miyim görüşebilcek miyiz diye düşünüp duruyorum 1 aydır.O da asker psikolojisine girdi ben üniversite okuyorum son senem o memleketinde uzaklık var yani kıskançlıklar arttı.Bazen çok bunalıyorum bazen de askere gidicek o psikolojide dayan o yüzden geçicek diyorum.Onu istemeden üzmekten çok korkuyorum.nasıl davrancağımı şaşırdım.Ve bi sorun daha var ki yalnız kalınca sevgilimi çok fazla özlediğimi hissediyorum.arkadaşlarımın hep sevgilileri yanında geziyolar eğleniyolar ben yanlız kalmak istemiyorum kıskanıyorum sevgilimi yanımda istiyorum.Yalnız kalmaktan kaçıyorum devamlı bi yerlere gitme birileriyle gezme çabasına giriyorum evde oturup tek başıma vakit geçiremiyorum ve bu da beni huzursuz ediyo nereye kadar bi insan korkularından kaçar ki? her zaman birileri yanımda olamaz sonuçta ama bunu kalbime anlatamıyorum.Şimdi sevgilimle en azından arada konusuyoruz askere gidince bunlar azalıcak istediğimde arayıp mesaj atamicam arkadaşlarım sevgilileriyle olucak ve ben kendimle nasıl bas edicem bilmiyorum.
Sevgilim Kasım 3ü 4 ü gibi askere gidicek.Kısa dönem yapıcak.Bu çok gurur verici bişey.İnsan yaşamadığı şeylerden korkarmiş bende ki de o hesap.Konuşabilcek miyiz haber alabilcek miyim görüşebilcek miyiz diye düşünüp duruyorum 1 aydır.O da asker psikolojisine girdi ben üniversite okuyorum son senem o memleketinde uzaklık var yani kıskançlıklar arttı.Bazen çok bunalıyorum bazen de askere gidicek o psikolojide dayan o yüzden geçicek diyorum.Onu istemeden üzmekten çok korkuyorum.nasıl davrancağımı şaşırdım.Ve bi sorun daha var ki yalnız kalınca sevgilimi çok fazla özlediğimi hissediyorum.arkadaşlarımın hep sevgilileri yanında geziyolar eğleniyolar ben yanlız kalmak istemiyorum kıskanıyorum sevgilimi yanımda istiyorum.Yalnız kalmaktan kaçıyorum devamlı bi yerlere gitme birileriyle gezme çabasına giriyorum evde oturup tek başıma vakit geçiremiyorum ve bu da beni huzursuz ediyo nereye kadar bi insan korkularından kaçar ki? her zaman birileri yanımda olamaz sonuçta ama bunu kalbime anlatamıyorum.Şimdi sevgilimle en azından arada konusuyoruz askere gidince bunlar azalıcak istediğimde arayıp mesaj atamicam arkadaşlarım sevgilileriyle olucak ve ben kendimle nasıl bas edicem bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?