- 20 Şubat 2015
- 536
- 456
- 29
-
- Konu Sahibi ikigomlekbiceket
Gerçekten mi ? Neden böyle dediniz ki ? Ben gördüğüm rüyaları hep anlatırım da.Rüyayı yorumlatmak heleki bir kadına çok tehlikelidir rüya yorumu yanlızca işini bilen işin uzmanı kişilerce yapılmalıdır
Kötü oldğunu düşündüğünüz rüyalar anlatılmaz derler.bir de suya anlatın derler.amaan işte bi sürü şey diyorlar:)
Bence gündemden haliyle etkilenmişsiniz bir de sanki mabadınız açıkta kalmış:))
Gerçekten mi ? Neden böyle dediniz ki ? Ben gördüğüm rüyaları hep anlatırım da.
Çok teşekkür ederim bir dahakine daha dikkatli olurum.İşin dini boyutu var anlatamam ama araştırabilirsiniz ben rüyaları kendime saklama taraftarı biriyim
Eger gördügünüz rüyayla ilgili icinizde bir sıkıntı varsa bu iyidir. Ben oyle oluyorum bazi ruyalarimda sıkıntı oluo icimde ve kötü düsünceler. Bunlar vesvese. Günler sonrada sevindirici haber aliyorum.Merhaba bayanlar. Son zamanlarda olan olaylardan çok etkilendiğimden midir nedir garip bir rüya gördüm.
Sokağa dahi çıkmaya çekinir oldum kendi memleketimde.Bi kursa gider oldum,sonra çok kalabalık ortamlardan bulunmadan eve geliyorum.İşin siyasi boyutundan bahsetmeyeceğim o da yeterince dert edilesi bir durum da neyse.
Dün gece rüyamda erkek kardeşimle birlikte balkonda oturuyoruz.Sonra sokağa birşey fırlatıyorlar -hani filmlerde felan olur ya sis bombası gibi- ve birden her taraf duman olmaya başlıyor.Korkuyla içeri kaçıyoruz.Sonra salonun camından sokağa bakıyoruz.Ben güneşliğin ardından bakıyorum erkek kardeşimse perdeyi çekmiş dışarıyı seyrediyor.
Sokaktan insanlar geçmeye başlıyor.Çok kalabalıklar ama.Sonra biri erkek kardeşime sesleniyor.Sende gel hadi diye.Erkek kardeşim onu tanıyor mu tanımıyor mu bir fikrim yok ama söyleyen adamın sesinde kesinlik var.Emreder gibi yani.Bende perdenin arkasından baktığım için oh görünmüyorum diyorum.
Düşünüyorum sürekli rüya var kafamda.
Rüya tabirlerinden anlayan arkadaşlar yorum yapabilirlerse sevinirim.
Ya ben çok merak ettim neden kadınlara yorumlatmanın tehlikeli olduğunu amaRüyayı yorumlatmak heleki bir kadına çok tehlikelidir rüya yorumu yanlızca işini bilen işin uzmanı kişilerce yapılmalıdır