Rüya Yorumları garip bir rüya gördüm..

ikigomlekbiceket

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
536
456
29
Merhaba bayanlar. Son zamanlarda olan olaylardan çok etkilendiğimden midir nedir garip bir rüya gördüm.
Sokağa dahi çıkmaya çekinir oldum kendi memleketimde.Bi kursa gider oldum,sonra çok kalabalık ortamlardan bulunmadan eve geliyorum.İşin siyasi boyutundan bahsetmeyeceğim o da yeterince dert edilesi bir durum da neyse.
Dün gece rüyamda erkek kardeşimle birlikte balkonda oturuyoruz.Sonra sokağa birşey fırlatıyorlar -hani filmlerde felan olur ya sis bombası gibi- ve birden her taraf duman olmaya başlıyor.Korkuyla içeri kaçıyoruz.Sonra salonun camından sokağa bakıyoruz.Ben güneşliğin ardından bakıyorum erkek kardeşimse perdeyi çekmiş dışarıyı seyrediyor.
Sokaktan insanlar geçmeye başlıyor.Çok kalabalıklar ama.Sonra biri erkek kardeşime sesleniyor.Sende gel hadi diye.Erkek kardeşim onu tanıyor mu tanımıyor mu bir fikrim yok ama söyleyen adamın sesinde kesinlik var.Emreder gibi yani.Bende perdenin arkasından baktığım için oh görünmüyorum diyorum.

Düşünüyorum sürekli rüya var kafamda.
Rüya tabirlerinden anlayan arkadaşlar yorum yapabilirlerse sevinirim.

Pek anlamam ruya tabirligi konusunu.

Ama bence kardesine dikkat etmen gerektigini cikaririm bu ruyadan.
Kimlerle arkadaslik kuruyor,kimlerin yanina gidiyor, parasini nereye savuruyor/ cebindeki fazla para nereden geliyor.

Pek anlamam ruya tabirligi konusunu.

Ama bence kardesine dikkat etmen gerektigini cikaririm bu ruyadan.
Kimlerle arkadaslik kuruyor,kimlerin yanina gidiyor, parasini nereye savuruyor/ cebindeki fazla para nereden geliyor.
Erkek kardeşimin pek problemi yok aslında.Kendi halinde bir çocuktur.Ama ergen yani bize anlatmadığı şeyler olabilir.
Cebinde fazladan para olacakk bir durum da olmadı.

Bilinçaltı işte.. Görüşler ne olursa olsun hepimizin gündemi aynı. Zihnen yorulduk, güvende hissetmiyoruz. Bir de rüyalara bu kadar takılıp iyice kendinizi yormayın derim ben.

Erkek kardeşimin pek problemi yok aslında.Kendi halinde bir çocuktur.Ama ergen yani bize anlatmadığı şeyler olabilir.
Cebinde fazladan para olacakk bir durum da olmadı.

Sessiz olanlar en tehlike altinda olanlardir.
Helede ergen zamanlari.
Oyle kolay oynanilirki beyinleriyle.
Kim bilir.
Ben takipte kalirdim.

Bilinçaltı işte.. Görüşler ne olursa olsun hepimizin gündemi aynı. Zihnen yorulduk, güvende hissetmiyoruz. Bir de rüyalara bu kadar takılıp iyice kendinizi yormayın derim ben.
Sabahtan beri düşüünüyorum.Bu ara kalabalık bir yere gitmeyi düşünüyordum işlerim vardı.Acaba diyorum gitmemem için bir işaret mi ?

Ama çok korktum.Burdan daha fazla insana ulaşabilirim diye buraya yazdım.Bence saçımı ne renge boyatsam'dan daha büyük bir dert benim için.
onlar da dert değil yasak olduğunu bile bile açıyorlar işte

rüyanıza gelince hayır olsun fazla herkese yorumlatmayın iyi değil derler

zaten ne olacağı varsa olur

Kardesinizin evlenme ihtimali var mi acaba ya da kendini bi kiza mi kaptircak ki. Bahtsiz bedeviler kulubune falan giricek

Rüyayı yorumlatmak heleki bir kadına çok tehlikelidir rüya yorumu yanlızca işini bilen işin uzmanı kişilerce yapılmalıdır

Sabahtan beri düşüünüyorum.Bu ara kalabalık bir yere gitmeyi düşünüyordum işlerim vardı.Acaba diyorum gitmemem için bir işaret mi ?
İşarete ihtiyaç yok ki, zaten heryerde uyarıyorlar avm benzeri kalabalık yerlere gitmeyin diye. Yatmadan önce telefondan haber takip etme gibi bir huyunuzu falan varsa yapmayın. Sakin, huzurlu bir kitap okuyun. İnanın çok daha rahat uyuyacaksınız.

Ben ne zaman telefona bakarak uyusam kabuslar görüyorum. Ama kitap okuduktan sonra uykuya dalınca hem derin, hem kaliteli uyuyorum. Size de tavsiye ederim. Uyku zihni boşaltmak ve dinlendirmek için var. Geleceğe dair anlamlardan, işaretlerden ziyade vücudunuzun verdiği sinyaller olarak düşünmek daha mantıklı

Son kez göz atıp öyle uyurum.E gündemde de hep bu olaylar döndüğünden muhtemelen öyle olmuştur.Haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…