Garip bir cildim var, anlayamıyorum, lütfen yardım =)

shalott

Guru
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
127
0
38
Elimden geldiğince açıklamaya çalışacağım.

23 yaşındayım, henüz bir cilt bakımı düzeni oturtabilmiş değilim. Burnum çok yağlı. Geri kalan yerler az yağlı (diye biliyordum). Son aylarda yanaklarım, favori olan yerler, alın hizasında saç diplerine yakın yerler çok kötü kaşınmaya başladı. Clean & Clear Shine Control yüz yıkama jelini kullanıyorum, üstüne de burnum dışında nemlendirici sürüyorum. Hala kaşınıyor. Minik minik pütürcükler dolu cildim, görünmüyor pek ama ele geliyor. Aynada yüzüme baktığımda tek bir renk göremiyorum. Hafif kızarıklıklar var, minik kızarıklıklar var, göz altım da biraz koyu renkte. Minik minik pütürcüklerimden pul pul bir şeyler dökülüyor elleyince.

Sizce sorunum nedir ve nasıl bir bakım önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim opuyorumnanaktan

Loreal'in hydrafresh dengeleyici ürünlerini araştırdım. Kullanan memnun olan var mı?

canım benim cildimde problemli...bi cildiyeye gözükelim napsakki

bence bi dermatolojiye git??
özellikle nerelerde oluyo o pul pul dediğin şeyler..

aheaehah fark ettim ki yüz temizleme ürünleriyle yıkadıktan sonra nasıl krem sürmek gerekiyorsa, sade suyla yıkadıktan sonra da krem sürmek gerekiyormuş, kremi bollaştırınca geçti

cnm ben de onu dicektim ki sen yazmissin bile yuzun kuruor belli ki kullandigin jelden. yagli olmasi ile kurumasi farkli seylermis ciltte ben de gecen aylarda fakettim bunu kendimde iice. benm de cildim sorunlu ben de akne icin yuz yikama jelleri kullaniordm sonra farkettim ki yagli cildim yer yer pul pul kuruo simdi daha doal bi urun aldim duzenli de nemlendiriorm akneler azaldi. cildimize cok agir seyler kullaninca da zarar veriorz sanirim dengesi bozuluor. neyse ki gecmis senin de. gecmis olsun sevndm :)

cnm clear shine serisi kuru olan yerleri çok daha fazla kurutuyor ve kaşındırıyor o yüzden sadece sorunlu kısımlarına uygula..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…