Garip ama hamileyim... :)

edebiyatci222

Evli, Mutlu, Çocuklu
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
1.805
2
42
Hiç beklemiyordum böyle bir durumu. Önümüzdeki yıl için planlıyordum ama bu sabah hamile olduğumu ömğrendim. İki tane test yaptım. Sağlık ocağına gittim.

İlginç olan durumsa tek yumurtalığımın olmaması. 9 yıl önce kist nedeniyle sol yumurtalığım alınmıştı. Hamilelik şansım %50 azaldı. 1 yıl korundum. Bir yıldır da dikkat ediyordum. Adetim bu ay 6 gün gecikti ancak belirtileri vardı. Bu sabah yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim.

Hemen devlet hastanesine gittim (kendi uzmanım izinde olduğu için) 3 gün sonrasına randevu verdiler. :) Özel bir tıp merkezine gittim. Nedeniyse çok az sancımın olması ve kahverengi lekeler olması. Doktor ultrasonla muayene etti. Yaklaşık 4 haftalık hamileymişim. 10 gün yatak istirahati verdi. Kanama nedeniyle tehlikeli olabilirmiş. Sanırım zor bir dönem beni bekliyor.

İşim nedeniyle yanlış bir zamandı ancak bu saatten sonra ona bir zarar gelmesini istemiyorum. Dua edin lütfen... Korkuyorum...

hayırlı olsun..zamanlamayı biz belirliyemiyoruz malum,O ne derse o..inşallah sorunsuz bi hamileik geçirirsin de,miskokulunu alırsın kucağına..ozaman zamanlama konusunu bidaha düşün istersen:)))

canım bence çok güzel bir haber bebişin sana süpriz yapmış ne güzel.ben de hamişim şuan keşke daha önce olsaydım diyorum hadi bakalım inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin :nazar:

Rabbim isteyince neler oluyor..
Sürpriz bi şekilde ve de %50 şansa rağmen geldiğine göre, emin ol gitmeyecektir..
ınşallah sağlıkla kucağına alırsın canım..
kendine dikkat et...
sevgiler..

tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ne güzel meleğin beklemediğin anda gelmiş

darısı bizim başımızaaaa

Belirti sadece adet gecikmesi. Adetimin tüm belirtileri varken hem de. :) Sabah 2 test yaptım 3. yü de aldım ama yapmadım. 10 gün sonra belli olacak ne olduğu. Allah hayırlısını göstersin ve olmayan herkese versin...

Tebrik ederim .:nazar:Hayırlısı olsun tadını çıkarın bence sorunsuz bir hamilelik dilerim.a.s.

canım çok çok tebrik ederim...Allah sag salim kucaklamanı koklamanı nasip etsin...
hiç korkma canım Allah korur melegini..inşallah herşey yolunda gider.:Saruboceq:
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
:nazar: :nazar:
:nazar:

ne kadar güzel bir süpriz...
bu yaşadığın anların tadını çıkarmalısın canım..
ama kendine çok dikkat etmelisin :nazar:
hayırlı olsun,sağlıklar gelsin bebeğin a.s.

X