- Konu Sahibi fataldanger
-
Endişe etmenize gerek yok özellikle satıcıysanız. Satın alma işlemini kişi gerçekleştirdikten sonra hesabınızda para bekliyor. Teslim edilip alan kişi tarafından onaylanınca hesaba geçiyor siz de ibanınızı hesabınıza kaydedip para çek kısmından çekiyorsunuz. 1-3 iş gününü buluyor yatması. Alan kişi onaylamazsa dahi teslim edildikten 3 gün sonra otomatik onaylanıyor diye biliyorum. Ben çok satış yaptım hiçbir sıkıntı yaşamadım bu zamana kadar.Arkadaşlar biliyor musunuz bilmiyorum, internette Gardrops diye bir uygulama var. Böyle ya hiç giymediğiniz, ya az giydiğiniz veya giydiğiniz giysilerinizi satabiliyorsunuz. Ben bir elbise koydum, baya almak isteyen çıktı ama dolandırılma riski olabilir mi diye korktuğum için hiçbirisine dönüş yapmadım henüz. Sistem şöyle işliyormuş. Ben karşı tarafa ibanımı veriyorum, o parayı ibanıma yatırınca site üzerinden bana bildirim geliyor ve ben de ürünü kargoya veriyorum. Site hakkında hiçbir bilgim ve tecrübem olmadığı için ne yapacağımı şaşırdım kaldım. Diyelim ki karşı taraf beni dolandırdı, hakkımı arayabileceğim bir site midir acaba? Uygulamanın sayfasında herhangi bir iletişim adresine veya telefona rastlamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ben gardops üyesiyim hiç ürün almadım ama kullanmadığım ürünleri satmak için kullanıyorum.Uygulamada destek merkezi diye bir bölüm var.Sorularınızın yanıtlarına o bölümden ulaşabilirsiniz.Arkadaşlar biliyor musunuz bilmiyorum, internette Gardrops diye bir uygulama var. Böyle ya hiç giymediğiniz, ya az giydiğiniz veya giydiğiniz giysilerinizi satabiliyorsunuz. Ben bir elbise koydum, baya almak isteyen çıktı ama dolandırılma riski olabilir mi diye korktuğum için hiçbirisine dönüş yapmadım henüz. Sistem şöyle işliyormuş. Ben karşı tarafa ibanımı veriyorum, o parayı ibanıma yatırınca site üzerinden bana bildirim geliyor ve ben de ürünü kargoya veriyorum. Site hakkında hiçbir bilgim ve tecrübem olmadığı için ne yapacağımı şaşırdım kaldım. Diyelim ki karşı taraf beni dolandırdı, hakkımı arayabileceğim bir site midir acaba? Uygulamanın sayfasında herhangi bir iletişim adresine veya telefona rastlamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdiye kadar satışlarımızda hiç sıkıntı yaşadınız mı peki?Ben gardops üyesiyim hiç ürün almadım ama kullanmadığım ürünleri satmak için kullanıyorum.Uygulamada destek merkezi diye bir bölüm var.Sorularınızın yanıtlarına o bölümden ulaşabilirsiniz.
Hayır şu ana kadar sattığım ürünlerde hiç bir sorun yaşamadım.Ürünle ilgili çok net bilgi verdim.Karşı taraf neyi aldığını bildiği için iade ,kabul etmeme gibi bir durum da yaşamadık.Güvenle kullanabilirsiniz.Şimdiye kadar satışlarımızda hiç sıkıntı yaşadınız mı peki?
Diğer uygulama dediğiniz hangisi?Ben diğer uygulamayı kullanıyordum ama bu saatten sonra çöp satmam. İade süreçlerini satıcı açısından çok sıkıntıya sokmuşlar urun bir süre karşı tarafta kalıyor ve sonra kabul edilebiliyor. Son satisim yalan beyan ve farklı fotoğraf ile iadesi kabul edildi. Ya letgoya koyar elden satarım yada hediye ederim attığım taş bari değer. Nette biraz dolaştım özellikle abiyeler kullanılıp geri gonderiliyormus. Bu program daha iyi komisyon ve alıcıdan hizmet bedeli kesilmemesi avantaj. Fakat bizim yozlasan toplum ile ne kdr sürdürülebilir olur bilemiyorum.
Ben diğer uygulamayı kullanıyordum ama bu saatten sonra çöp satmam. İade süreçlerini satıcı açısından çok sıkıntıya sokmuşlar urun bir süre karşı tarafta kalıyor ve sonra kabul edilebiliyor. Son satisim yalan beyan ve farklı fotoğraf ile iadesi kabul edildi. Ya letgoya koyar elden satarım yada hediye ederim attığım taş bari değer. Nette biraz dolaştım özellikle abiyeler kullanılıp geri gonderiliyormus. Bu program daha iyi komisyon ve alıcıdan hizmet bedeli kesilmemesi avantaj. Fakat bizim yozlasan toplum ile ne kdr sürdürülebilir olur bilemiyorum.
O zaman parayı bana nasıl gönderiyor?uygulama guvenilir ben cok kez satis ve alim yaptim ama karsi tarafa iban vermiyorsunuz
Bu bahsettiğiniz "dolap" uygulaması değil miEksik yazmışım bana farklı ürün iade geldi daha doğrusu eksik geldi içinden işine yarar kısmı almis ve geri gönderdi fotoğraflarım net urun sağlam ama sadece beyan ile eksik olduğu iddia edildi ve kabul edildi.
Başıma gelene kdr anlamıyordum son 2 3 ayda çok satış yaptım artık sadece hediye ederim
EvetBu bahsettiğiniz "dolap" uygulaması değil mi
Peki Gardrops'ta sizce ürün sattığım kişi elbiseyi özel bir gün için bir kerelik giyip de "olmadı" veya "beğenmedim" diyerek iade etmeye çalışmak gibi bir kurnazlık yapabilir mi?
Peki Gardrops'ta sizce ürün sattığım kişi elbiseyi özel bir gün için bir kerelik giyip de "olmadı" veya "beğenmedim" diyerek iade etmeye çalışmak gibi bir kurnazlık yapabilir mi?
Peki Gardrops'ta birisi sattığım elbiseyi alıp da olmadı diyerek iade ederse ve elbisede kusurlar oluşmuş olduğunu görürsem (yırtılma, dikiş açılması, leke vs.) hakkımı arayabileceğim bir mecra var mı?Dolap bunu kabul ediyor hatta genelde elbiseyi yırtıp yakıp kesip göndermişler instagramda görebilirsiniz insanlar çığlık çığlığa.
Ama gardrops hakkında bilmiyorum sayfalarına bakın
Ztn olay bunun yayılması ve toplumda çok görülüyor olması.
Seri numarası farklı elektronik aleti bile değiştirmişler bu kdr çirkin olaylar varsa 2.el satis benim hayatımdan çıkmıştır..
Peki Gardrops'ta birisi sattığım elbiseyi alıp da olmadı diyerek iade ederse ve elbisede kusurlar oluşmuş olduğunu görürsem (yırtılma, dikiş açılması, leke vs.) hakkımı arayabileceğim bir mecra var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?