Gardrops uygulaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
123
daha önce dolap uygulaması ile ilgili konu açılmıştı. bende gardropstan muzdarip oldum. bugün çok içerlendiğim bir durum yaşadım. bende kendimi fakir ama dolandırılmış hissediyorum.

sadece 10 tl'ye bir ürün sattım, o bile beni sevindiriyordu. 19 tl altı ürünler sadece ptt ile kargoya verilebiliyormuş. gittim pttye. yarım saat sıra bekledim. minicik bir paketti, ama gitmiş kadın 2 desi yazmış.

bir de eve geldim ne göreyim gardrops para hareketlerine baktım, kesinti 6.99. sadece bir desi aşımında 6.99 kesiyor. şimdi bana kalan 3 tl ile ne yapsam diye düşünüyorum. soğukta gidip sıra beklediğime değmiyor sanırım.

daha öncede dolap uygulaması konusunda yazmıştım gardropsta kesinti yapıyor diye. ama önceden 3 tl falandı sanırım. bir desi aşımında böyle kesiyorsa 2-3 desi fazla yazsalar kaç kesecek siz düşünün artık

defalarca gardropstan satış yaptım,irili ufaklı ürünler,hiçbirinde ekstra kesinti yaşamadım. çok ilginç.

başka bir şubeden gönderin bir dahakine. çok üzüldüm gerçekten,geçmiş olsun

hatta Homer Simpson de oradan satış yapan birisi,belki bir fikri vardır neden öyle olduğuna dair :)

yurtiçi kargoyla gönderiyorum normalde bende kesinti olmamıştı fazla desi yazmalarına rağmen, şuanda durum nasıl bilmiyorum, 20 tl altı satış yapmayacağım sanırım ptt kullanmamak için

Merhaba, ben de Gardrops'tan satış yapıyorum ve hep PTT ile gönderiyorum. Hiç böyle bir sorun yaşamamıştım. Sanırım kargo şubesinde işleminizi yapan görevli yüzünden böyle bir sorun yaşadınız. Maalesef kargo fiyatları da komisyonlar da arttı. Indietex markalar hariç kıyafet satanlar ikinci elde pek kazanç elde etmiyor. Fazlalıklardan kurtulmuş oluyoruz. Umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsınız.

Kac aenedir satis yapiyorum hicboyle bisey yasamadim sadece dolapta kargo boyutunu dogru secmeniz gerekiyor kesinti olmamasi icin okadar

Merhaba
Sattığınız ürünün boyutuyla birlikte ağırlığı da önemli. Atıyorum X boyutundaki bir koli için belli bir ağırlığa kadar kesinti yapılmaz ancak o ağırlığı geçince kazancınızdan kesilir. Uygulamanın bir yerinde bu bilgi detaylıca anlatılıyor, bir ara denk gelip okumuştum. O an ptt'deki görevli size bir dekont vermeliydi, orada kaç desi olduğu ve kesilecek tutar yazıyor olmalıydı. Sattığınız ürün kategorisini yanlış girince de ağırlıktan kaynaklı böyle problemler yaşanıyormuş diye de duymuştum ayrıca. Her kategori için desi farklı olabilir.

Hangi kategorideydi? ev yaşamda bunu yaşayan mağdur çok.

Bende dolaptan çok kesinti olduğu için 3-4 ay öncesinde gardropstan ürün sattım. Kargo bedava ve komisyon yok diye reklamlar dönüyor diye hem bana hem karşı tarafa iyilik olsub dedim. Sağolsunlar kargo ücreti 40 tlden fszla benden kestiler. Ve kargo ücreti kesileceği de öncesinde bilgi verilmiyor böyle de saçma bir sistem

Uygun fiyatlı ürünlerde kesinti yapmadı bende hiç, ama 1,500 TL’ye bir ürün satmıştım 200 civarı para kesti

Hesaplarınızı deyiverin de takipleyelim.

Benim 10 kusur desi param kesildi. Hemde defalarca gardrops demom da 18 kiyafetlerim ortada yok. Cidden gardırops uygulaması bildiğin kısmı dolandırıcılık yapıyor

Gecen hafta 100 tl ye yatak örtüsü sattım.
34 tl kesmis g.dolaps. 66 tl yatmıs banada sinir oldum ama evden cıktı en azından dedim rahatlattım kendimi.
Evden cıksın diye baktıgınız seyleri satmaya calısın.Yoksa cidden üzülüyor insann.
Gecmis olsun

Ben de hem gardrops'u hem de dolap uygulamasını bebeğimin küçülenlerini ya da kullanmadıklarını satmak için kullanıyordum. Ayrıca bu kültürün yaygınlaşmasını çok önemsiyorum. Ancak bu kesintiler o kadar ve uygulamaların ali cengiz oyunları canımı sıkmaya başladı ki dolabımı tatile soktum. Bir ihtiyaç sahibine faydam olsun, temiz de olsa ikinci el uygun veriyorum ama dediğiniz gibi aracıların aç gözlülüğü nedeniyle kargoyu hazırlamak, kargoya gitmek vs. hesaba katılınca astarı yüzünden pahalıya geliyor. Keşke alternatifler üretebilsek ya da uygulama sahiplerini kolektif bir şekilde uyarmayı denesek.

Bir ara kazancın hepsi senindi kesmiyordu şimdi altyapı ücreti filan kesiyor ben de muzdaribim bu durumdan da 6 lira da gerçekten fazla kesmiş değmez yani

Gardropstan illallah dedim ben ve hesabimi tatil moduna aldim. Satislar biraz artinca beni hemen bestseller üye yapmislar. İnanilmaz komisyon kesiyorlar. Hicbir artisi da yok bestseller üye olmanin. Yüklemekle harcadigim vakte yaniyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…