- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
yurtiçi kargoyla gönderiyorum normalde bende kesinti olmamıştı fazla desi yazmalarına rağmen, şuanda durum nasıl bilmiyorum, 20 tl altı satış yapmayacağım sanırım ptt kullanmamak içindefalarca gardropstan satış yaptım,irili ufaklı ürünler,hiçbirinde ekstra kesinti yaşamadım. çok ilginç.
başka bir şubeden gönderin bir dahakine. çok üzüldüm gerçekten,geçmiş olsun
hattaHomer Simpson de oradan satış yapan birisi,belki bir fikri vardır neden öyle olduğuna dair :)
Merhaba, ben de Gardrops'tan satış yapıyorum ve hep PTT ile gönderiyorum. Hiç böyle bir sorun yaşamamıştım. Sanırım kargo şubesinde işleminizi yapan görevli yüzünden böyle bir sorun yaşadınız. Maalesef kargo fiyatları da komisyonlar da arttı. Indietex markalar hariç kıyafet satanlar ikinci elde pek kazanç elde etmiyor. Fazlalıklardan kurtulmuş oluyoruz. Umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsınız.daha önce dolap uygulaması ile ilgili konu açılmıştı. bende gardropstan muzdarip oldum. bugün çok içerlendiğim bir durum yaşadım. bende kendimi fakir ama dolandırılmış hissediyorum.
sadece 10 tl'ye bir ürün sattım, o bile beni sevindiriyordu. 19 tl altı ürünler sadece ptt ile kargoya verilebiliyormuş. gittim pttye. yarım saat sıra bekledim. minicik bir paketti, ama gitmiş kadın 2 desi yazmış.
bir de eve geldim ne göreyim gardrops para hareketlerine baktım, kesinti 6.99. sadece bir desi aşımında 6.99 kesiyor. şimdi bana kalan 3 tl ile ne yapsam diye düşünüyorum. soğukta gidip sıra beklediğime değmiyor sanırım.
daha öncede dolap uygulaması konusunda yazmıştım gardropsta kesinti yapıyor diye. ama önceden 3 tl falandı sanırım. bir desi aşımında böyle kesiyorsa 2-3 desi fazla yazsalar kaç kesecek siz düşünün artık
Hesaplarınızı deyiverin de takipleyelim.defalarca gardropstan satış yaptım,irili ufaklı ürünler,hiçbirinde ekstra kesinti yaşamadım. çok ilginç.
başka bir şubeden gönderin bir dahakine. çok üzüldüm gerçekten,geçmiş olsun
hattaHomer Simpson de oradan satış yapan birisi,belki bir fikri vardır neden öyle olduğuna dair :)
Benim 10 kusur desi param kesildi. Hemde defalarca gardrops demom da 18 kiyafetlerim ortada yok. Cidden gardırops uygulaması bildiğin kısmı dolandırıcılık yapıyordaha önce dolap uygulaması ile ilgili konu açılmıştı. bende gardropstan muzdarip oldum. bugün çok içerlendiğim bir durum yaşadım. bende kendimi fakir ama dolandırılmış hissediyorum.
sadece 10 tl'ye bir ürün sattım, o bile beni sevindiriyordu. 19 tl altı ürünler sadece ptt ile kargoya verilebiliyormuş. gittim pttye. yarım saat sıra bekledim. minicik bir paketti, ama gitmiş kadın 2 desi yazmış.
bir de eve geldim ne göreyim gardrops para hareketlerine baktım, kesinti 6.99. sadece bir desi aşımında 6.99 kesiyor. şimdi bana kalan 3 tl ile ne yapsam diye düşünüyorum. soğukta gidip sıra beklediğime değmiyor sanırım.
daha öncede dolap uygulaması konusunda yazmıştım gardropsta kesinti yapıyor diye. ama önceden 3 tl falandı sanırım. bir desi aşımında böyle kesiyorsa 2-3 desi fazla yazsalar kaç kesecek siz düşünün artık
Gecen hafta 100 tl ye yatak örtüsü sattım.daha önce dolap uygulaması ile ilgili konu açılmıştı. bende gardropstan muzdarip oldum. bugün çok içerlendiğim bir durum yaşadım. bende kendimi fakir ama dolandırılmış hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?