• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu gardolap sığmadı:( yardımcı olursanız sevinirim

_Elifceee_

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
260
4
318
İstanbul
Arkadaşlar nisanda evleniyorum tam istediğimiz gibi ev bulduk kiraladık evin herşeyi mükemmel yatak odasındada beyaz gömme dolabı var bizde ayrı bi giyinme odası yapmayı düşündük ama malşsef gardlobum sığmadı gardolap 2,50 duvar 2,30.malesef ev alana kadar yani 2-3 sene gardolabımı kullanamayacağım paketli kalcak sizce napmalıyım acaba 20 cm küçültebilirler mii bnm gibi olanlar var mı naptınız

canım nasıl küçülteceksin...modeli de bozulur zaten..kendinden gömme dolabı varsa 1-2 sene idare et bence..bende ilk evlendiğimzde evimiz inşaattı.kendi evimize göre almıştım herşeyi.inşaat bitmediğinden kiraya çıkmak zorunda kalmıştık..ben de paketletip mağazada bırakmıştım..yazık olur yani..

Arkadaşalr ben küçük bir odayı giyinme odası yapmaı düşünüyorum ama gardlop 2,50 olduğu için uymadı ama camın olduğu taraf yetiyor iki seçenek var:
1-yaa evde olan gömme dolabı kullanıcam ve yeni gardolabımı hiç açmayacağım başka bir eve gecersem orda kullnacağım.
2- yada küçük odanın camın olduğu tarafra koyup camı ve kaloriferi kapatıcam onları kullanmıcam giyinme odası yapıcam.
kafam çok karıştı szden fikir almak istedim napmalıyım:14::5:
$Ekran Alıntısı.webp

canım oda havasız kalınca rutubet yapar benim aklıma dolabı bir kişi geçecek kadar mesafe bırakarak camın olduğu duvara kurman geldi .Yine ışık yakarak kullanırsın ama arada bir havalandırma şansın olur o odaya başka eşya koymazsın o da nazarlık olsun dolabını mağzada bırakma ne olur ne olmaz ...

Dolabı duvara yaslamadan hafif çapraz şekilde koyun..
Hem odayı havasız bırakmamış olursunuz..
Kendi evinize çıkana kadar idare edersiniz bu şekilde

hafif çapraz iyi fikir. nasılsa sadece giyinme odası olacakmış. arkada kalan boş yerlere de ütü masası falan koyabilirsin

Arkadaşlar nisanda evleniyorum tam istediğimiz gibi ev bulduk kiraladık evin herşeyi mükemmel yatak odasındada beyaz gömme dolabı var bizde ayrı bi giyinme odası yapmayı düşündük ama malşsef gardlobum sığmadı gardolap 2,50 duvar 2,30.malesef ev alana kadar yani 2-3 sene gardolabımı kullanamayacağım paketli kalcak sizce napmalıyım acaba 20 cm küçültebilirler mii bnm gibi olanlar var mı naptınız

Aldiginiz magazayla konusun 12 ser cm iki yandan alabiliyorsa. Ben alirken fabrikaya yollatmistim. Ama her firma yapiyormu bilmiyorum. Citalari vardi kalim aldirttim onlari. Ama cok dusuk ihtimal

Pencerenin karşı duvarında ne var ? Şayet boş bir duvar ve kapıdan dolayı kullanamıyorsanız. Kapının menteşelerini tam ters yöne alın.
Mekanı tam göremediğim için yorum yapamadım.. :)

Canımcım içerinin başka fotoğrafınıda koyarsan daha yardımcı olurum diye düşünüyorum.

Sevgi ile Kal.

Son düzenleme:

aynı modelin bi küçüğü ile değiştirebilir msn

İstikbalde küçük gardroplu yatak odaalrı mevcut oraya bakabilirsin.

Bizim yatak odası küçük sanırdım demek daha küçükleride varmış:))

Back
X