gardırop içinde yatak!!????? yardım...

aysima25

seni verene şükür...
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
298
72
298
Hanımlar, kısmetse nisan ayı içinde düğünüm var. evimdeki yatak odam bir mimari harikası:) adamlar 4 tarafına harika kolonlar koymuşlar... bunun için normal yatak oda takımları odama uygun değil. sonuçta mobilyacıya yaptıracağım..

nişanlım takıntı yaptı, bir broşürde gördüğü ve mobilyacının tavsiye ettiği gardırop içinde yatak şeklinde yaptırmak istiyor. netten araştırdım ama model falan bulamadım.

sistem şöyle: ortada yatak; (yatak biraz önde) iki tarafta iki parça dolap ve yatak üstünde belli bi boşluktan sonra dolap. kafayı kaldırınca çarpma vb. sorunu yok çünkü üstteki dolabın bittiği hizanın altından yatak başlıyor. anlatabildim mi bilmiyorum :1:

evinde bu sistemi kullanan veya kullanışlılığı hakkında fikri olan veya bununla ilgili elinde model olan var mı aranızda kızlar....

lütfen yardımcı olunnnn.... :72:

ilginç..
hayal ettiğim gibiyse güzel gibi ama bogucu olmazmı ???

Merhaba, ben tarif ettiğiniz sistemi kullanıyorum. Yattığın zaman etrafta hiç birşey olmadığı için o açıdan son derece ferah. Fakat yatakta kitap okumak gibi zevklere sahipseniz, arkaya sırtınızı dayayamadığınız için rahatsız. Çok yer tasarrufu yaptığı kesin. Eğer yeriniz darsa bence uygun olur. Bulduğum bir kaç örneği ekliyorum.
$Nolte_Senator_bedroom_system.webp$nolte-hero-shot.webp

Merhaba, ben tarif ettiğiniz sistemi kullanıyorum. Yattığın zaman etrafta hiç birşey olmadığı için o açıdan son derece ferah. Fakat yatakta kitap okumak gibi zevklere sahipseniz, arkaya sırtınızı dayayamadığınız için rahatsız. Çok yer tasarrufu yaptığı kesin. Eğer yeriniz darsa bence uygun olur. Bulduğum bir kaç örneği ekliyorum.
Eki Görüntüle 129538 Eki Görüntüle 129539

çok teşekkür ederim. tam da anlatmak istediğim odalar.

bi de bişey sormak istiyorum.

üstteki parçaların kafasına düşmesinden endişeleniyor musunuz? benim en çok korktuğum şey o.

bir de bu sistemin özel bir ismi var mı? modelleri google da aratıyorum ama bulamıyorum. ne diye aratayım görsellerde?

$DSCN9604.webp
Hanımlar, kısmetse nisan ayı içinde düğünüm var. evimdeki yatak odam bir mimari harikası:) adamlar 4 tarafına harika kolonlar koymuşlar... bunun için normal yatak oda takımları odama uygun değil. sonuçta mobilyacıya yaptıracağım..

nişanlım takıntı yaptı, bir broşürde gördüğü ve mobilyacının tavsiye ettiği gardırop içinde yatak şeklinde yaptırmak istiyor. netten araştırdım ama model falan bulamadım.

sistem şöyle: ortada yatak; (yatak biraz önde) iki tarafta iki parça dolap ve yatak üstünde belli bi boşluktan sonra dolap. kafayı kaldırınca çarpma vb. sorunu yok çünkü üstteki dolabın bittiği hizanın altından yatak başlıyor. anlatabildim mi bilmiyorum :1:

evinde bu sistemi kullanan veya kullanışlılığı hakkında fikri olan veya bununla ilgili elinde model olan var mı aranızda kızlar....

lütfen yardımcı olunnnn.... :72:

yeni yapmış olduğum bir örnek, umarım fikir verir....

Eki Görüntüle 130729

yeni yapmış olduğum bir örnek, umarım fikir verir....

bu model gercekten cok guzelmis. tam olarak ne diye adlandiriliyorlar bilmiyorum ama sanirim 10 sene once falan (baya oluyor yani) annem ve babamda kendilerine boyle bir yatak odasi takimi aldilar. cok kullanisli oluyor heleki oda kucukse dolap icin fazla yer yoksa yatagin uzerindeki dolaplar ise yarar. ama gunluk giyindigin elbiseler icin falan degilde daha cok yorgan yastik vs. gibi seyler icin diye dusunuyorum cunku hergun yatagin uzerine cikip ordan biseyler secip almak zor olabilir :1: ama hala saglam annemgilin yataklari, yani oyle uzerine dusmeler falan yok.

hersey gonlunce olur ins. :80:

ben de aynen böyle bir dolap yaptırmak istiyorum evime yatak ortada kalan yerler dolap bu dolaplar çok kullanışlı olur zannediyorum. yaptırdı mı acaba konuyu açan arkadaş bize foto gönderse de fikir olsa.

Back
X