Bebek İkinci El Garantili kraft star jogger bebek arabası pembe-gri

hallisna

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2008
2.456
8
316
İstanbul
$Kraft-Star-Jogger-Bebek-Arabasi-469.jpg ürün sadece 1ay kullanıldı.. (kızım arabada oturmayı sevmediği için ) garanti belgesi geçerlidir

istanbul içinden almak isteyen, nekadar yeni olduğunu görüp almanız daha iyi olur.. renk pempe gridir.. tüm aksesuarları yağmurluk,rüzgarlık,oyuncakları hepsi mevcut.. fiyatı 280 lira

Tek elle katlanabilme özelliği
2 farklı pozisyon ayarlanabilen ve tam yatabilen sırt dayanağı
Tentede mini rüzgarlık / güneşlik
5 noktalı emniyet kemeri
Çıkabilir, oyuncaklı ön tepsi
İtme sapında bardaklık
360° dönebilen ön tekerlekler
Geniş file sepet
Şeffaf yağmurluk
Ekstra güvenlik için ikincil emniyet kilidi
Katlandığında desteksiz ayakta durabilme özelliği
15 kilo taşıma kapasitesi
Ağırlık: 7,1 kg

Ebatları:
Açık halde: 96 x 57 x 96 cm
Kapalı halde: 90 x 33 x 57 cm

merhaba.ben çok beğendim ama 200 tl olur mu.benim bu kadar verebilecek gücüm var.teşekkürler...

canım ben 340 liraya aldım ki fişi faturası garantisi hepsi mevcut.. araba sıfırdan farksız inan.. en son fiyat bu..

fiyat 250 lira oldu

gerçek resimlerinin boyutu büyük olduğu için ekleyemiyorum hata veriyor.. isteyene gönderebilirim

merhaba.ben çok beğendim ama 200 tl olur mu.benim bu kadar verebilecek gücüm var.teşekkürler...
Mrb ayni urun bizde de var butun parçalar mevcut araba sağlam ve temiz çok kullanılmadı zaten ooğlum olacak o yüzdenyenisini aalacağım travel sistem düşünüyorum o yüzden satmak istiyorum 170 TL Ye vermeyi düşünüyorum isterseniz ama kargo alici ödemeli görüşmek isterseniz tel verebilirim

Back