GARANTİLİ AZ KULLANILMIS FUJIFILM s2980

ESMACVS

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
1.602
20
158
arkadaslar yeni tablet aldıgımdan artık ihtiyac duymuycagım yarı profosyenel fotograf makınemı satıyorum..

Fujifilm FinePix S2980 14MP 18x Optik Zoom 3" LCD EVF HD Video Dijital Fotoğraf Makinesi (Elektronik Vizör + Full Manuel Çekim İmkanı) ürünü 300 tl ye almıstım uygun fıyata satıcam ilgilenenlerle özelden görüşebilirim

fotograf kagıdının üstündeki kızı cektım flassız cekim bu bı tanede flaslı cektım ama en fazla 4 resım eklenebılır dıyo yapamadım yardımcı olursanız onuda eklerım

Eklentiler

• $DSCF1143.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 123
nekadara almıştın bunu? bi sıkıntısı falan mı var? cünkü bu tarz profosyeneler daha pahalı dır?. eger sıkıntısı yoksa almayı düşünebilirim

nekadara almıştın bunu? bi sıkıntısı falan mı var? cünkü bu tarz profosyeneler daha pahalı dır?. eger sıkıntısı yoksa almayı düşünebilirim

yok cnm hıc bır sıkıntısı garantısı bıle bıtmedı henuz tablet aldım ondan cekımlerımı yapıyorum oyuzden pek kullanmıyorum.. ben 300 tl ye almıstım kampanyadan normalde 350 netten arastıra bılırsın.. almayı dusunursen yardımcı olurum..

biligi için teşekkürler tatlım. eşimle paylaştıktan sonra almayı istiyorum hata innşallah alıcam. peki garantisini de gönderiyomusn?

tatalım öncelikle özür dilerim özelden mesaj hakkım henüz yok. eşim asker olduğundan konuşamadım bugün birkere aradı sormadan da alamam sana engel olmak istemem talipleri değerlendir. tekraradan özürdilerim çok istemiştim o makinayı ama bakalım kime kısmet olacak. bol şanslar.

tskler cnm yine aklında bulunsun esınle gorusursun satılmazsa belkı sana kısmet olur almak bellımı olur.. hayırlı teskereler..

Kesinlikle harika bir makina.....bir yakınımda da var çok memnun....bütçem müsait olsa kaçırmazdım

arkadaşım ben almayı istiyorum fakat eşimle konuşmam lazım inşallah ok der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…