• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Garanti servisi sağlam bilgisayarımı kırdı :(

KFkeds

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
363
19
68
Bilgisayar yetkili servisine bilgisayarımın şarj yeri bozuk olduğu için laptop ımı götürdüm. Verdiğim zaman benden kaynaklanan sol ve sağ üst köşelerindeki (ekran camı değil, etrafındaki kasada) çatlak olduğunu belirten bir yazı verdiler. 1 hafta sonra aradıklarında ekranın tam ortasında bir kırık olduğunu belirterek 560+70 TL istediler. Hem bilgisayarımı kırıyorlar, hemde para talep ediyorlar. Ortası kırık olduğu için ekran siyahmış :( Bozulmuş yani Kesinlikle eminim ki bilgisayarımı ben kırmadım. Sadece şarj yeri tutukluk yaptığı için götürmüştüm. Neler yapabilirim nasıl kanıtlayabilirim kızlar :(

Ün öğrencisiyim ve bilgisayar çok lazım oluyr param yok yenisini almaya :(
İlk götürdüğümde bilgisayarı bayağı bir inceleyip etrafındaki çizikleri vs vs yazıp vermişlerdi.
O kağıtta ekranın ortasında kırık olduğu yazmıyor. Bununla bir şey kanıtlayabilir miyim :(

Al sana dururken sorun işte ya nasıl sinir bozucu durum.Bilmezmiyim insanın uykusunu bile kaçırır..Şikayet et nereye edilmesi gerekiyosa..Benmde başıma gelmişti bu tarz bişey ben arayıp şikayet etmiştim..

Al sana dururken sorun işte ya nasıl sinir bozucu durum.Bilmezmiyim insanın uykusunu bile kaçırır..Şikayet et nereye edilmesi gerekiyosa..Benmde başıma gelmişti bu tarz bişey ben arayıp şikayet etmiştim..

Nerelere şikayet etmiştin? Ben hakem heyetini düşünüyorum, sonuçta elimde camının kırık olmadığına dair rapor var teslim verirken almıştım. İşe yaramış mıydı_

Nerelere şikayet etmiştin? Ben hakem heyetini düşünüyorum, sonuçta elimde camının kırık olmadığına dair rapor var teslim verirken almıştım. İşe yaramış mıydı_

Garantiye tvmi göndermiştim ben,bana verilen kağıttada ekranda çizik oldugu yazıyomus 2 hafta sonra gördüm..Ekranımda çizik yoktu halbuki..tvyi aldığım yeri ve merkezi yani çağrı merkezini aradım ben bağırdım çağrdım cingar çıkarttım..Garanti düzeltti sonra..Müşteriyim sonuçta memnun etmek zorunlar..Benim şikayet ettiğim garantiden daha öncede şikayet gelmişti bu yüzden inandılar bana ve zor olmamıştı pek..

Back