Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yıllık kart ücretini iade yaptırma hakkımız tam olarak nedir yasada var mı böyle bir hak eğer varsa ve banka geri yapmıyorsa nasıl bir yol izlemeliyim bıktım bu garantiden
Bankalardan son on yıl icinde çektiginiz kredilerin dosya masrafları,yapılandırma ücretleri ve yine son on yıllık üyelik-kart aidatlarını ücretsiz olarak geri almanızı sağlıyoruz.Detaylı bilgi icin özel mesajla ulasabilirsiniz.
Kart ücretleri için ; İş bankası için söyleyeyim. Her sene bu kesintiyi yapmaya devam ediyorlar. Bende arkasından müşteri hizmetlerine mail atıyorum geri almak için. Sonraki ay hesabıma geri yatırıyorlar :) Son 3 senedir böyle geri alıyorum. İlk yazdığım yıl geriye dönük olanları da istediğimi belirttiğim için onlar da yattı. Artık her kesintinin arkasından yazıyorum.
Kredi masrafları için; Çektiğin kredinin masrafları içinde ziraat bankasına başvurursan hemen geri ödüyorlar. Diğer bankalar içinde bankadan kredi dökümünü istiyorsun. Masrafları geri alıcam kredi dökümü lazım deyince biliyor zaten onlar veriyorlar. Sonrada kaymakamlık yada valiliklerdeki tüketici hakları bölümüne başvuruyorsun. Küçük bir yerdeysen hemen alırsın. Büyük şehirlerde sıra oluyor. Yada avukatlar veya danışmanlık şirketleri var bunları almana yardım eden. Belirli bir miktar komisyon karşılığında senin adına işlemleri yaptırıyorlar