• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Garanti Bankası fıstıkları nerede? :)

monato

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
247
24
68
mrb kızlar nerelerdesiniz bizimde topikimiz olsun :D

mrb kızlar nerelerdesiniz bizimde topikimiz olsun :D

Merhaba canım....

Fıstık kısmını atlayarak;Garanti Bankalı olarak ben varım canım...

Neden fıstık kısmını atladığıma gelirsen 1.5 yıllık emekliyim.(Sağlık Merkezinden)

Görüşmek üzere......:16::16::16::16::16:

Merhaba canım....

Fıstık kısmını atlayarak;Garanti Bankalı olarak ben varım canım...

Neden fıstık kısmını atladığıma gelirsen 1.5 yıllık emekliyim.(Sağlık Merkezinden)

Görüşmek üzere......:16::16::16::16::16:

oooy canım teyzem beniiiiiiiim annemden 9 gün küçüksünüz.... bende garanti bankasından eğitim daveti bekliyorum... ayrıca bayanlar kaç yaşınd aolursa olsun her zaman fıstıktıııııııııııııır.... ellerinizden öpüorum :54::54::54::54::54::54:

oooy canım teyzem beniiiiiiiim annemden 9 gün küçüksünüz.... bende garanti bankasından eğitim daveti bekliyorum... ayrıca bayanlar kaç yaşınd aolursa olsun her zaman fıstıktıııııııııııııır.... ellerinizden öpüorum :54::54::54::54::54::54:

Teşekkürler canım.....

İnşallah yakın zamanda davetin sana ulaşır...

Bankamız bir tanedir...Severek çalıştım;severek emekli oldum.Herkesin başına böyle bir iş yeri inşallah...

Teşekkürler canım.....

İnşallah yakın zamanda davetin sana ulaşır...

Bankamız bir tanedir...Severek çalıştım;severek emekli oldum.Herkesin başına böyle bir iş yeri inşallah...

size bir şey sorablir miyim emeklilik kaç yılda geliyor garantide??? bir de emekli maaşınız ve ikramyeniz ne kdrdı?? özelden de yazabilrisiniz eğer isterseniz... istemezseniz de sorun dğil :D

Back