Garanti Bankas Mfetti Yardmcl

E

EU1

Ziyaretçi
bu sınavda cıkıcak konular hukuk ve malıye bılgısıde gerektırıyormus sadece sayısal ve sozel genel yetenek dıılmıs bunlara calısan varmı
yada nerden calısılır
yada aramızda mufettıs yardımcılıgı yapan bu sınavları daha once vermıs olan varmı arkadaslar

e mufettıslık sınavına cagrılanlar nasıl calısıyosunuz ? hadı paylasalım dusuncelerımızı

ben de giricem bu sınava.canım bak iktisat istatistik matematik hukuk muhasebe başlıkları var.bu başlıktan 3 tanesini seçiyorsun mesela iktisat istatistik hukuk.hukuk sadece medeni,ticaret ve borçlar hukuku.yani eğer hukuk bilgine güveniyorsan okulda gördüysen hukuk sorularını cevaplandırırsın.iktisat da zaten mikro makro türkiye ekonomisi gibi konular var yani klasik iktisadi idari bilimlerden mezun olacak herkesin hemen hemen gördüğü konular ha yok ben hukuk yapamam diyorsan matematik seçersin...yani sen illa ben bu sınava çalışıcam diyorsan kendine 3 ders seç ve o dersleri çalışmaya başla...ama çok kısa bir süre kaldı.hatırladığın kadarıyla yapıcaksın olmadı.çok sıkıntı yapma kendine bence.test olucakmış zaten sınav.soruyu ve cevapları gördüğünde hatırlarsın mutlaka.

canım haklısında ben muhendısım ne hukuk gordum ne ekonomi :KK43:

canım nasıl geçti sınavın?oldukça zordu ekonomi falan..ve çok kalabalıktı sınav...sadece 15 kişi alcaklar hangi şanslı 15 kişi bakalım:))

X