Bebek İkinci El Gap marka kız ve erkek çocuk 4-5 yaş kışlık az kullanılmış tertemiz çocuk kıyafetleri

Alatibe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
77
3
86
34
İstanbul
çocuklar çok çabuk büyüyor malum ve dolayısıyla alınan kıyafetlerde çok alınmışsa eğer 2-3 kere giyiliyor yada çok iyi bir markaysa giyilse de birşey olmuyor.benim 6 yaşında kızım ve 5 yaşında oğlum var onların mutlu günlerinde zevkle giydikleri tertemiz gap,nike,puma,tommy h.,marka 25 adet kışlık kıyafetlerini satıyorum, ilgilenenlere mail atabilirim. Ben istanbul dayım yakın çevreme kendim de bırakabilirim kargoyu da ptt den karşı ödemeli gönderebilirim sanıyorum 5-6 tl bir masrafı var.siparişi verdikten 2-3 gün içerisinde elinizde olur.toplu alım yaparsanız tabii sizin açınızdan daha karlı olabilir.sevgilerimle.

merhaba balmesude, size yeni cevap veriyorum sanırım bir üst satırda daha önce başkasına yazmış olduğum cevabı üstünüze almışsınız :)) bütün kıyafetler ve fiyatlarını siteye yeni girdim zaten bakıp istediklerinizi özel mesajdan yazabilirsiniz, teşekkürler

kız için olanları görebilir miyim. muruvetsengulen@gmail.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…