Çok yumurtada çoğul gebelik riski açısından çatlatma iğnesi yapmıyordur. Senin çatlama sorunun yok demekki eğer çatlama sorunun varsa yumurtaların çatlmayıp kistleşebilir o da çok tehlikeli. Ama doktoeun seni tanıyor demekki yumurtaların çatlıyor iğne vermemiş. Benim doktor çatlatma iğnesinden sonra iki defa kontrole çağırdı bu iğneler etkili yumurtan çatlamassa büyümeye devam eder kistleşir dedi. Benim ilk iğneden 4 yumurta oluştu ama gebelik olmadı geçen ay 3 taneydi yine olmadı bu ay 2 tane salı günü çatlatma iğnesi oldum bekliyorum. Ben her tedavide yumurtam oluşmussa çatlatma iğnesi kesin oldum doktor riske atamayız dedi
Tabi canım ben önce menagon iğne kullandum o işe yaramadı sonra merional verdi o işe yaradı. Eğer o da işe yaramazsa gonal f verecekti. Tüp bebek aşılama gibi tedavilerde veriliyormuş genelde çünkü en etkilisi o. Klomen tedavinin ilk adımı gonal f son adımı ve doktor kararı hastaya bırakmış. ÇokÇsayıda yumurta oluşursa su topluyormuş diğer organlara zarar veriyormuş.
Estrofemi bende kullanıyorum çatlatma iğnesinden sonra progesterona başladım kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum. Tedavinin 8. Ayındayız bakalım canım salı günü çatlatma iğnesi yapıldı haftaya salı belli olur. İnşallah hayırlı haber alırız. Sen en son ne zaman gittin yumurtaların çatladı günü biliyor musunSende iğne vuruldum bekliyorsun sanırım çok sık gittim doktora zaten şimdi iğne vurmadı ve adeti bekliyorum var 9 kasım daha var :) klomen kullandım ama yumurtam büyümedi sonra iğnelere geçtik işte bu ay 3 yumurta var dedi hatta bi ara 4 falanda dedi daha küçüklerde vardır belki söylemediği iğne yapmadı kendi çatlar dedi çok umutluyum dedi bi de estorfem hap verdi rahim duvarını kalinlastirici düşük olmasın diye destek şimdi heyecanlı bekleyiş
Estrofemi bende kullanıyorum çatlatma iğnesinden sonra progesterona başladım kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum. Tedavinin 8. Ayındayız bakalım canım salı günü çatlatma iğnesi yapıldı haftaya salı belli olur. İnşallah hayırlı haber alırız. Sen en son ne zaman gittin yumurtaların çatladı günü biliyor musun
Estrofemi bende kullanıyorum çatlatma iğnesinden sonra progesterona başladım kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum. Tedavinin 8. Ayındayız bakalım canım salı günü çatlatma iğnesi yapıldı haftaya salı belli olur. İnşallah hayırlı haber alırız. Sen en son ne zaman gittin yumurtaların çatladı günü biliyor musun
O zaman aynı zamanlarda çatlamıştır inşallah hayırlı haberi beraber alırız. Ben test yapamıyorum çünkü iğne etkisi anca geçiyor 14.gün yapacağım. Sen daha erken yapabilirsinAynı gün gitmişiz doktora :) sana iğne vurmuş bana vermedi işte bekleme sadece
O zaman aynı zamanlarda çatlamıştır inşallah hayırlı haberi beraber alırız. Ben test yapamıyorum çünkü iğne etkisi anca geçiyor 14.gün yapacağım. Sen daha erken yapabilirsin
Benim düzensiz canım ama tahminen 10 kasıma kadar gelmesi gerek. İğneden sonra 15-16 gün sonra geliyor bir defasında 19 gün sonra geldiGene bende en erken haftaya yaparım aynen iğneden hemen yapmaman lazım insallah hayırlı haber alırız aynı anda :) benim bat 9 kasım senin ne zaman
Benim düzensiz canım ama tahminen 10 kasıma kadar gelmesi gerek. İğneden sonra 15-16 gün sonra geliyor bir defasında 19 gün sonra geldi
Bir düşüğüm 2 kimyasalı bir erken doğumum var(ikiz) ama kucağım boş maalesef. Senin var mıStres yapılıyor ya biraz da ondan geç geliyor çocuğun varmı yoksa ilk mi olucak
Bir düşüğüm 2 kimyasalı bir erken doğumum var(ikiz) ama kucağım boş maalesef. Senin var mı
Hadi ya dış gebelik tehlikeli geçmiş olsunBenimde 1 dis gebeligim var hatta doktor ikiz dedi kanamayla gittim biri normal düşük olmuş biri dis olmuş benimde kucağın boş malesef
Hadi ya dış gebelik tehlikeli geçmiş olsun
İnşallah, kaç yumurta vardı boyutları söyledi mi?? Benim 20-16 mm iki taneAynen erken zamanda farkedildi ama büyümedi zaten iğne ile düşürüldü 7 ay falan oldu iste şimdi tekrar başladım iğne tedavisine bakalim bu ay iy8 gidiyor dedi doktor her şey insallah dediği gibi olur
İnşallah, kaç yumurta vardı boyutları söyledi mi?? Benim 20-16 mm iki tane
Evet muhtemelen çatlayana kadar22-18 gibi olmuşlardır. Çatlatma iğnesi ne cevap veriyor vücüdüm şükür hiç kalmadılar bekliyorum bakalım hayırlısıYok söylemedi ama catlama boyutunda dedi salıdan önce perşembe gitmiştim 11 ve 12 mm demişti 4 gun sonra gittiğimde demedi bişey ama 3 tane var dedi hatta bi ara 4 5 falan dedi senin boyutları iyiymiş zaten 18 20 de falan çatlıyor ya çatlamıştır çoktan insallah tutmusturda
Evet muhtemelen çatlayana kadar22-18 gibi olmuşlardır. Çatlatma iğnesi ne cevap veriyor vücüdüm şükür hiç kalmadılar bekliyorum bakalım hayırlısı
Doktorlar daha iyi bilir tabi çatlar dediyse çatlarInşallah hayırlısı olur hakkımızda bana vurmadı işte iğne çatlar dedi
Doktorlar daha iyi bilir tabi çatlar dediyse çatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?