GANO EXCEL ve HERBALİFE ürünlerinden arıyorum,uygun fiyatlı lütfen

Gano excelin istediginiz her ürünü ben de mevcut. Açılmamış paketleri ile.isterseniz irtibata gecebiliriz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bende 5in 1 var son versiyon 60 kapsül açılmamış 65 ten almıştım 40 a verebilirim kutusunu 2 kutu var
birde l carnitin sıvı 3300 var yarısı duruyor 1 ltreydi 120 tlye almıştım oda 50 olur

canım bende 5in 1 var son versiyon 60 kapsül açılmamış 65 ten almıştım 40 a verebilirim kutusunu 2 kutu var
birde l carnitin sıvı 3300 var yarısı duruyor 1 ltreydi 120 tlye almıştım oda 50 olur
neden indirimli arıyorsun ki canım bir kere distribitör ol en düşük paketten, %40 kadar indirimli alabiliyorsun zaten. Ayrıca bu işten büyük paralarda kazanabilirsin benim arkadaşım yapıyo bu işi o ayda 2800 civarı kazanıyo bende 15 gün önce girdim eşimle birlikte yapmaya başladık eminim kısa surede bende onun kazandığı kadar kazanacağım.

merhaba biraz bilgi verebilir misiniz süreç hakkında ilgileniyorum da

merhaba biraz bilgi verebilir misiniz süreç hakkında ilgileniyorum da
bizde yeni uye olduk canım öncelikle derdim paraydı ama ciddi anlamda ürünler efsane kullandıkça kendimizi iyi hissediyoruz eşimin küçüklüğünden beri mide sorunları varmış ve ilaçsız günü geçmiyordu ama gano kapsullerle ve 3 in 1 arada kahveyle ilaçlarını bıraktı..işe gelince 2 paket var birisi 469tl lik diğeri 990 bunlardan biriyle giriş yapıyorsun sana kocaman pakette ürünler geliyo sonrasında ürünleri kullanıp ve yakınlarında rahatsızlığı olanlar varsa kullandırdıkça ürün sonuçlarını gördükçe işe dört elle sarılıyosun zaten.ilk başta paketler pahalı gibi geliyo ama o paketin içinden zaten sağlık ve inanılmaz bi iş fırsatı çıkıyor böyle bi fırsat kaçmaz canım değerlendirmeni tavsiye ederim..

teşekkürler ben bi araştırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…