GANO EXCEL ve HERBALİFE ürünlerinden arıyorum,uygun fiyatlı lütfen

mavimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
1.255
19
158
40
GANO EXCEL ve HERBALİFE ürünlerinden arıyorum,uygun fiyatlı olsun lütfen. Fazladan alınıp elde kalan ya da kullanılıp memnun kalınmayan bile olabilir
zayıflama çayları ya da kahveleri olabilir (sıcak çikolata vs) diş macunu olabilir. tşk ederim şimdiden.

bir de gözaltı kremi,yüz kremi (artık 30 yaş üstü ),makyaj malzemeleri (rimel,siyah göz kalemi,ruj) (kullanılmamış)

göz makyaj temizleyici de olabilir.

takas olursa çok sevinirim ayrıca lütfen bende var demeyin fiyat ve adet belirtin ayrıca açılmış paketse ne zaman açtığınızı,son kullanma tarihini belirtin lütfen

Son düzenleme:

Bende gano cayi var cnm sanrm zayflmaya yardmciyms

Herbalifen zayflma mamasida var cnm

bende de 3 ü biraradavar 4-5 tane içtim ve sabunlarından 2-3 tane var istersen

fiyat alabilir miyim?

Gano çayıni aldim icinde 20 adet vardi 8 tane kullandm 12 adet kaldi kaca aldgmi hatrlmyrm ama 15 TL veririm
Herbalife mamasini 65 e aldim iki kere kullandm sn nkdr fiyat dsnrsun?

Gano çayıni aldim icinde 20 adet vardi 8 tane kullandm 12 adet kaldi kaca aldgmi hatrlmyrm ama 15 TL veririm
Herbalife mamasini 65 e aldim iki kere kullandm sn nkdr fiyat dsnrsun?

canım 20li çayı 32 tl zaten. mamanın hangi çeşidi var sende?

canım 20li çayı 32 tl zaten. mamanın hangi çeşidi var sende?

Hatrlmyrm cnm kaca aldmi 10 tl veririm ozman
Cikolatali var bende pardn cnm markasi forever lite
Herbalifeyle karstrdm 525 g yani yarim kilo toplasan 25 gr kullanmsmdr

bir arkadaşım bir zamanlar satıyormuş, benden rica etmişti elinde kalanları burdan uygun fiyatla verip nakite çevirmek için. hamile kalmadan önce ben de kullanmıştım. aloe vera jelleri aminoasit destekli olduğu için kas yapımı+yağ yakımında çok etkili. bir de tableti vardı ama ismini hatırlamıyorum şimdi. o ikisini kullanmıştım ben. şuanda piyasa fiyatlarını bilmiyorum ama piyasa fiyatlarının 3te birine vereceğim demişti.
Açılmamış; 2 çeşit aloe vera jel (şeftali ve ahududu sanırım), omega-3 tablet, propolis ve polen tablet, diş macunu, şampuan ve saç kremi, yenileyici ve nemlendirici kremleri var. son kullanma tarihleri 2015 yılının çeşitli ayları. 3te 1i fiyatına almak konusuna sıcak bakarsanız ürünlerin isimlerini öğrenip tek tek yazarım yarın.

herbalife galiba canım? onun fiyatlarını pek bilmiyorum açıkçası,sen ürünleri ve fiyatlarını yazar mısın? uygun olanları alabilirim.

herbalife galiba canım? onun fiyatlarını pek bilmiyorum açıkçası,sen ürünleri ve fiyatlarını yazar mısın? uygun olanları alabilirim.

herbalife değil bunlar. forever living product (FLP) ben üniversitedeyken herbalife da kullanmıştım ama en son bunlardan kullandım geçen yıl. bahsettiğim arkadaşımdan almıştım gayet de memnun kaldım. onun da bebeği olduğu için artık müşterilere ekstra vakit ayıramadığı için birkaç ürün kalmış elinde. arkadaşım uyumadıysa hemen bilgi alıp yazıyorum buraya.

ganonun mu? ayrıca hangi sabunlarından var?bana sıcak çikolata ve zayıflama çayı lazım.

bunlar var kahvenin içinde 13 tane kalmış 20 li paket fiyatı 38 tl 15 e veririm.sabunları da 15 er liradan veririm isterseniz ben kullanmıyorum.

arkadaşım bebeğini uyutuyormuş, o yüzden şimdi yazamadı ama müsait olduğunda bana elinde olan ürünleri ve fiyatlarını mail atacak. ben de yarın sabah buraya kopyalarım. bilgi vermek istedim. iyi geceler

Kusura bakmayin, arkadasim gondermis ama bugun yogunluktan ben size dönemedim.Hangileri ilginizi ceker bilmedigim icin elinde olan tüm ürunleri katalogtaki goruntuleriyle gonderiyorum. Fiyatlari euro bazinda, arkadasim tlye cevirip yazmis. Bunlarin 3 te biri fiyatina verecek.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ürünler ana hatlarıyla bunlar. Detaylı olarak sormak istedikleriniz olursa arkadaşıma sorabilirim. Ben sadece kullandıklarımı biliyorum 3-4 tanesini. Hepsinden 1 er tane varmış. Fiyatlar şirketten alış fiyatının da altında yani zararına olduğu için fiyatlar sadece bu ürünler için geçerli.

canım fiyatlar üzerinde yazanlar galiba ama beni bayaa aşar bu fiyatlar.

Yok onlar euro bazinda ve tl ye cevrilmis piyasa fiyatlari. O fiyatlarin 3 te birine verecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…