GANO EXCEL ve HERBALİFE ürünlerinden arıyorum,uygun fiyatlı olsun lütfen. Fazladan alınıp elde kalan ya da kullanılıp memnun kalınmayan bile olabilir
zayıflama çayları ya da kahveleri olabilir (sıcak çikolata vs) diş macunu olabilir. tşk ederim şimdiden.
bir de gözaltı kremi,yüz kremi (artık 30 yaş üstü),makyaj malzemeleri (rimel,siyah göz kalemi,ruj) (kullanılmamış)
GANO EXCEL ve HERBALİFE ürünlerinden arıyorum,uygun fiyatlı olsun lütfen. Fazladan alınıp elde kalan ya da kullanılıp memnun kalınmayan bile olabilir
zayıflama çayları ya da kahveleri olabilir (sıcak çikolata vs) diş macunu olabilir. tşk ederim şimdiden.
bir de gözaltı kremi,yüz kremi (artık 30 yaş üstü),makyaj malzemeleri (rimel,siyah göz kalemi,ruj) (kullanılmamış)
Herbalifen zayflma mamasida var cnm
bende de 3 ü biraradavar 4-5 tane içtim ve sabunlarından 2-3 tane var istersen
fiyat alabilir miyim?
Gano çayıni aldim icinde 20 adet vardi 8 tane kullandm 12 adet kaldi kaca aldgmi hatrlmyrm ama 15 TL veririm
Herbalife mamasini 65 e aldim iki kere kullandm sn nkdr fiyat dsnrsun?
canım 20li çayı 32 tl zaten. mamanın hangi çeşidi var sende?
göz makyaj temizleyici de olabilir.
takas olursa çok sevinirim ayrıca lütfen bende var demeyin fiyat ve adet belirtin ayrıca açılmış paketse ne zaman açtığınızı,son kullanma tarihini belirtin lütfen
bir arkadaşım bir zamanlar satıyormuş, benden rica etmişti elinde kalanları burdan uygun fiyatla verip nakite çevirmek için. hamile kalmadan önce ben de kullanmıştım. aloe vera jelleri aminoasit destekli olduğu için kas yapımı+yağ yakımında çok etkili. bir de tableti vardı ama ismini hatırlamıyorum şimdi. o ikisini kullanmıştım ben. şuanda piyasa fiyatlarını bilmiyorum ama piyasa fiyatlarının 3te birine vereceğim demişti.
Açılmamış; 2 çeşit aloe vera jel (şeftali ve ahududu sanırım), omega-3 tablet, propolis ve polen tablet, diş macunu, şampuan ve saç kremi, yenileyici ve nemlendirici kremleri var. son kullanma tarihleri 2015 yılının çeşitli ayları. 3te 1i fiyatına almak konusuna sıcak bakarsanız ürünlerin isimlerini öğrenip tek tek yazarım yarın.
herbalife galiba canım? onun fiyatlarını pek bilmiyorum açıkçası,sen ürünleri ve fiyatlarını yazar mısın? uygun olanları alabilirim.
herbalife galiba canım? onun fiyatlarını pek bilmiyorum açıkçası,sen ürünleri ve fiyatlarını yazar mısın? uygun olanları alabilirim.
şampuanı var bende canım..
göz makyaj temizleyici de olabilir.
takas olursa çok sevinirim ayrıca lütfen bende var demeyin fiyat ve adet belirtin ayrıca açılmış paketse ne zaman açtığınızı,son kullanma tarihini belirtin lütfen
Ürünler ana hatlarıyla bunlar. Detaylı olarak sormak istedikleriniz olursa arkadaşıma sorabilirim. Ben sadece kullandıklarımı biliyorum 3-4 tanesini. Hepsinden 1 er tane varmış. Fiyatlar şirketten alış fiyatının da altında yani zararına olduğu için fiyatlar sadece bu ürünler için geçerli.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?