Ganglion kisti

esmdgn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2024
93
9
20
Merhaba daha önce ganglion kisti ameliyatı olan var mı ? Bende var ve doktor mr çektir duruma göre ameliyat yaparız dedi ağrı olduğu için siz ameliyat oldunuz mu olduysanız neden oldunuz ve süreç nasıl geçti

Canım ben 2 defa oldum sol bilek üstünden şimdi yine tekrarladı digerlerine nazaran daha çok sızlıyor elimin üstü. El bilek ateli kullanmamı soyledi doktor kullaniyorum ama gram faydası yok.
Mr a neden gerek duydu anlamadim sinirlere bi baski varmi diye bakar belki ama bunu doktor normal bir muayene ike de anlar ben hic film falan çekilmedim. Bir defa enjektör ile sıvı alımı yaptı.
Ameliyata yonlendirdi istegim dogrultusunda.

Ameliyata gelirsek sadece elini uyusturacaklar. Her ne kadar acı hissetmesende kesildigini hissediyorsun. Tavuk keserken ki his ile aynı ameliyat sonra sıkı bir sargı yapılıyor. Ameliyattan bir kac saat sonra illa agri kesiciye ihtiyacin olacaktır sana iyi gelen ilacı yaninda tut. İnanılmaz bir zonklama olmustu bende ve 3 dikiş atılmıştı. Dikislerin alınması 2. haftada oluyor.

Peki seninkini tamamen mi çıkarmışlardı? Ben doktora ağrım olduğunu söyledim aralığın başından beri geçmiyor ve bileğimi hiç zorlamadan başladı ağrı bide uyuşukluk vardı ona göre bakcak doktor bide yatış oldu mu yoksa ameliyat olup yolladılar mı bu arada cevabın için teşekkür ederim canım

Sözde tamamen cikardı canım ama dedigim gibi ilk ameliyatimdan sonra tekrarladı yine ameliyat oldum 1 seneye dogru yine cıktı şuan ilk ciktigi zamana gire daha fazla agri ve uyusukluk yapiyor sol elimden destek alamiyorum hicbir sekilde.

Yatış falan olmuyor. 2 gunde bir pansuman olcaksın 2. Haftada dikisler alınacak sonra doktor kontrole gerek duyarsa gel diyecektir. Benim doktorum ile pansuman sirasi denk gelmistik guzel hersey demişti. Bu kadar yani yaklasik islem 15 20 dk falan sürüyor zaten.

Teşekkür ederim canım

Sağ elimde var benimde,enjektör ile çekilemiyor benimki,kemiklerin arasındaymış genel aneztesi ile yapılacak bir ameliyat maalesef.
Başka bir hoca MR sonucuna bile baktı,kesinlikle el cerrahi doktorunun işlem yapması lazım,kistin alındığı yere kasıktan yada başka bvir yerden kemik alıp dolacakmış yeri.Sıkıntı buna amelşyatta çare değil çünkü gene tekrarlayan bir durum.

Nasıl kemiklerin arasindaymis seninki daha kötü o zaman bide şey dicektim başka yerlere de baktım bazılarında tekrarlıyor bazılarında tekrarlamıyor bende belki tekrarlamaz diye olmak istiyorum

Bu arada sen ameliyat olduğunda kaç yaşındaydın

Nasıl kemiklerin arasindaymis seninki daha kötü o zaman bide şey dicektim başka yerlere de baktım bazılarında tekrarlıyor bazılarında tekrarlamıyor bende belki tekrarlamaz diye olmak istiyorum
Aynen kemiklerin arasındaymış,o yüzden enjektör ile çekilemiyor.
Dr'da söyledi tekrarlıyormuş bir süre sonra.
Bez sıkarken ekmek keserken bile kramplar girer o derece bwnde ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…