gamzenın pazarı buyrun

gamzenn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
1.128
572
158
Eki Görüntüle 1322505 Eki Görüntüle 1322506 Eki Görüntüle 1322507 Eki Görüntüle 1322508
DSCF0901.JPG
DSCF0902.JPG
DSCF0903.JPG
DSCF0907.JPG
DSCF0908.JPG
DSCF0909.JPG

nıke orjinaldir dayı etıketı olan takım elbıse pantolon ceketdır onun resmı yanlıs cekmısım ısteyen olursa yuklerım secıl etıket de kumas pantolon dur ısteyenlere makul fıyatlara satacagım urunlerı maksat dolabımda duracagına bı ıhtıyacı olan kullansın arkadaslar sevgıyle kalın

nike için fiyat ne diyorsunuz ? güzel bir fiyat söylerseniz talibim. konu başlıklarımda da görürsünüz arıyorum ne zamandır her zaman denk gelmez. az kullanmışsın sanırım.

chıma
1234.jpg

nike için fiyat ne diyorsunuz ? güzel bir fiyat söylerseniz talibim. konu başlıklarımda da görürsünüz arıyorum ne zamandır her zaman denk gelmez. az kullanmışsın sanırım.
evet az kullandım spor salonuna gıtmek ıcın almısdım

o zaman aksam eve gıdınce olçebilirim cnm cm olarak tam bılmıyorum boyunu ıkısını olcer sıze bıldırırım

o zaman aksam eve gıdınce olçebilirim cnm cm olarak tam bılmıyorum boyunu ıkısını olcer sıze bıldırırım

Bel kısımlarını da ölçüp buradan söyleyebilirseniz iyi olur. bir de fiyatını :) pantolon kısa paça mı kalem gibi mi yani?

yanı benım kalcam oldugu ıcın kalcadan oturan bol paça kumaş ama deıdıgınız gıbı aksam olculerını yazarım 30 tl fiyat

chima'nın da boyu lazım :)
Bel kısımlarını da ölçüp buradan söyleyebilirseniz iyi olur. bir de fiyatını :) pantolon kısa paça mı kalem gibi mi yani?

kızalar resımlerı cektım amam yukleyemıyorum pontolonun belı 40 cm boyu 99 cm
elbisenin boyu 98 cnm dir isteyene ozelden resımlerı mail atabılırım

Back