- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Çin takvimi yalan. Ama ilişki günü tutmayan görmedim. Yumurtlama günü ilişkisi olanların hep oğlu oldu. Benim de öyle. Bu yöntem tutuyor yani.arkadaslar merhaba herkese. ben 27 yaşndaym 6 aylık evliyim. eşim ilk günden beri bebiş istiyor ama ben biraz kilo vermek istediğim için beklettim onudüğünde 70 kiloydum dğünden snra 3 ayda 85 e cıktım snra diyetisyene gittim 12 kg verdm suan73 üm işte şuan veya 65 kg falankn bebiş istiyorum. cevremdeki herkes nerden biliyorsun hemen olcagını sen denemelere basla 1 yıl uğrasanlar var dio. bende bu ay denemeye başliyim diyorum. tabiki önce sağlıklısını ve hayrlısı diyorum ama gönlümden kız geçiyor :) çin takvimine cok inanmasamda bu ay mayıs ayı içn kız dior bende. bi denicem :) ve cok yöntem okudum ama aklıma en yatanı yumurtlaamadan iki üç gün önce ilşkye girip yumurtlama günü ve snrası korunmak yatıyor. en azından bilimsel bi açklaaması var x kromozomlarn daha uzun yaşadığı gibi. bu tür şeyler deneyip başarılı olan olduumu ve sizce hamile kalmak için 73 kg cokmu :)
efulimm tesekkrler cvp yazdgn için :) yumurtlama gününü nasıl tespit ettniz peki ovülasyon testiylemi ?Çin takvimi yalan. Ama ilişki günü tutmayan görmedim. Yumurtlama günü ilişkisi olanların hep oğlu oldu. Benim de öyle. Bu yöntem tutuyor yani.
Evet hem onu yaptım hem ateş takibi yaptım. Ovülasyon koyulaşmaya başladı mı tam koyulaşmadan bırakacaksın ilişki. Ateş takibiyle olmaz ama bu yöntem.efulimm tesekkrler cvp yazdgn için :) yumurtlama gününü nasıl tespit ettniz peki ovülasyon testiylemi ?
TAM KOYULAŞTIGI GÜN ACABA YUMRTLAMA GÜNÜMÜ Kİ :) KIZ BEBEK İÇİN TAM KOYULAŞMADAN OLMASI GEREK O ZAMAN İLİŞKİNİNEvet hem onu yaptım hem ateş takibi yaptım. Ovülasyon koyulaşmaya başladı mı tam koyulaşmadan bırakacaksın ilişki. Ateş takibiyle olmaz ama bu yöntem.
yumurtlamadan öncemi olmuş oluyor dün gece sizin için ?Kızlar bende kız bebiş istiyorum istemek kelimesi az kalır kız bebek diye ölüyorum 2 oğlum var 1 de kızım olsun istiyorum küçük oğlum 2 yaşında ve uzun bi aradan sonra ilk defa dün gece korunmadık ayın 18 inde hasta olmam gerekiyo şansım varmı sizce
Evet öyle oluyo 2 mayıs yumurtlama dönemi ama 27 nisanla 7 mayıs arası hamile kalma olasılığım olduğu yazıyoduyumurtlamadan öncemi olmuş oluyor dün gece sizin için ?
inşallah herşey gönlünüzce olur bende merk ettim bakalım :)Evet öyle oluyo 2 mayıs yumurtlama dönemi ama 27 nisanla 7 mayıs arası hamile kalma olasılığım olduğu yazıyodu
Amin inşallah hepimizinde gönlüne göre versin rabbiminşallah herşey gönlünüzce olur bende merk ettim bakalım :)
Hangi zamanı değerlendirdin acarmısın konuyuEvet hem onu yaptım hem ateş takibi yaptım. Ovülasyon koyulaşmaya başladı mı tam koyulaşmadan bırakacaksın ilişki. Ateş takibiyle olmaz ama bu yöntem.
Canım bu ay mi başlamıştın çalışmalara:)arkadaslar merhaba herkese. ben 27 yaşndaym 6 aylık evliyim. eşim ilk günden beri bebiş istiyor ama ben biraz kilo vermek istediğim için beklettim onudüğünde 70 kiloydum dğünden snra 3 ayda 85 e cıktım snra diyetisyene gittim 12 kg verdm suan73 üm işte şuan veya 65 kg falankn bebiş istiyorum. cevremdeki herkes nerden biliyorsun hemen olcagını sen denemelere basla 1 yıl uğrasanlar var dio. bende bu ay denemeye başliyim diyorum. tabiki önce sağlıklısını ve hayrlısı diyorum ama gönlümden kız geçiyor :) çin takvimine cok inanmasamda bu ay mayıs ayı içn kız dior bende. bi denicem :) ve cok yöntem okudum ama aklıma en yatanı yumurtlaamadan iki üç gün önce ilşkye girip yumurtlama günü ve snrası korunmak yatıyor. en azından bilimsel bi açklaaması var x kromozomlarn daha uzun yaşadığı gibi. bu tür şeyler deneyip başarılı olan olduumu ve sizce hamile kalmak için 73 kg cokmu :)
hayır canım nerdeyse senesi gelecekk. geçen sene nisan-mayıs gibi başladık 9 ay fln oldu 3 kimyasal gebelik geçirdim hala hamile değilim yani :) bu ay sopğan kürü uyguluyorum inş faydası olurCanım bu ay mi başlamıştın çalışmalara:)
aynen mümkün oldugunca az kilo ile hamile kalmak en iyisi.73 kg çok değil. Kuzenim 90 kiloyla hamile kaldı. İkiz doğurdu hem de. Ama şu var ki ne kadar az kiloyla hamile kalırsan o kadar iyi olur. Kilolar zor gidio doğumdan sonra. Kuzenim hiç doğum yapmamış gibi kilo hep duruyo. O da muzdarip bu konuda.
Kız bu ay mi derken bu konuyu actigin ay mi basladin demek istemiştim:))hayır canım nerdeyse senesi gelecekk. geçen sene nisan-mayıs gibi başladık 9 ay fln oldu 3 kimyasal gebelik geçirdim hala hamile değilim yani :) bu ay sopğan kürü uyguluyorum inş faydası olur
pardon o zaman daha ayılamadım galibaKız bu ay mi derken bu konuyu actigin ay mi basladin demek istemiştim:))
Uyanamamissin ya ondandr o :) bende eşimi geciriyorum7 buçukta sonra kadınlar kulübüne giriyorum yatarak uyuyamiyorum ama hala yatiyorumpardon o zaman daha ayılamadım galiba
evet o ay canım ve hala bişi yok görüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?