Gamze yaptırma operasyonu

Cicilikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
1.972
10
48
Kadınlarda ve erkeklerde gülünce yanaklarda oluşan, kalçada ise belin arka kısmında omurganın her iki yanında bulunan çukurluklara gamze deniliyor. Bazı kişiler sadece gamzelere vurulup, aşık bile oluyor. Hatta kalçalardaki gamzelerin vücudu daha seksi gösterdiği de sık sık ileri sürülür.

Estetik, plastik ve rekonstrüktif cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hasan Fındık son aylarda gamze yaptırmak isteyenlerin sayısında artış gördüğünü söylüyor. “Pantolon bellerinin iyiden iyiye aşağıya kadar inmesi kalçaya gamze yaptırma modasını da beraberinde getirdi. Bu konuda ciddi bir taleple karşılaşıyoruz. Üstelik şimdi kalçaya veya yüze gamze yaptırmak kuaföre gitmek kadar kolay. Hatta gamze yaptırma operasyonundan sonra, kuafördekinden çok daha kısa sürede muayenehaneden çıkıp evlerine gidebiliyorlar. Lokal anestezi uygulayarak 15-20 dakikalık küçük bir operasyonla gamzeyi yapıyoruz.”

Hasan Fındık gamze operasyonlarının çok kolay geçtiğini ısrarla söylüyor. “Kalçada orta hattın iki yanında istenilen yeri işaretliyoruz. Sonra o bölgedeki iki milimetrelik bir kesik açıp içindeki yağı alıyoruz. Derinin altındaki yağ alındıktan sonra da o bölge çukur kalıyor.”

Bu operasyonun basitliğinin yanı sıra bir de kalçalara yapılan gamzelerin çeşitlerinden bahsediyor Fındık. “Dileyenlere daire şeklinde, dileyenlere de kare şeklinde çukur yapıyoruz. Hatta işi abartıp dövmeye benzer, harf şeklinde gamze isteyenler de çıkıyor. Onu yapmak biraz daha zor ama uğraşınca harf şeklinde gamze de yapabiliyorum.

Kalçaya yapılan işlem yüz gamzeleri için de kullanılıyor. Ancak şimdilik yüze yapılan iki tür gamze var: Birisi yanakta sürekli olarak belirgin bir şekilde duran çukurluklar, ikincisi de sadece gülünce ortaya çıkan çukurluklar. Sürekli çukurluk oluşturmak için yanak derisi altındaki yağ çekip alınıyor. Böylece o bölge sürekli çukur kalıyor.

Sadece gülünce ortaya çıkması istenen gamzeler için ise biraz daha değişik bir yöntem kullanılıyor: Arasında oyuk bulunan yüz kasları var. Bu kaslardan gülme sırasında etkin olanı tespit edilip dikiliyor. Estetik yaptıran kişi gülünce kas içeriye çekiliyor. Böylece yanaklarda sevimli çukurluklar oluşuyor.

Neler yapıyorlar :KK70:... bende hem yanağımda hem de belimde gamze var... ben de ilerde gamze yüzünden yüzüm kırışık görünecek diye korkuyorum :KK1::KK1:

yuh artık yaa
doğuştan gamzeli olmanın ne anlamı kaldı o zaman
bırakında bazı şeylerde kişiye özel olsun, yaradılış özelliği olarak kalsın
iki yanağımdada kocaman gamzelerim var harika bişey ama olmasa yaptırmak aklıma bile gelmezdi
belimdede o bahsedilen çukurlar var ama ben onların gamze olduğuna inanmıyorum, ordaki dokunun yağlanma v.b. sebeplerle çukurlaşması bence o...
gamze yanakta ve çenede olur sadece vede doğuştan :)

çook yapay...

yağ yada doku alınacak ve gamze olacak...olsa bile doğal gibi olmaz garip bişey olur zannımca....

yanaklarımda da belimde de var
ben de beğeniyorum
isteyen hoşuna giden varsa da yaptırsın canım bize ne

benimde çenemde hafif gamze var allahtan çok fazla değil bazı çene gamzeleri kötü görünüyor keşke yanağımda da olsaydıı ama sırf bunun için gidip de estetik olmam saçmaa yaaa artık olduğu gibi görünen çok az kişi görücez heralde herkes aynı fabrikadan çıkmış gibi olmaya başladı bile yazıkk diyorum...:s

Zaten oldukca gereksız gelen bu estetık operasyonların arasnda en gereksızı bumudur ne

yanakta ve çenede hoş durmuyor bence

benim belimde var bi ara modaydı hatta estetikle yapılıyordu bel gamzesi aklinialirimsmile

belimde ve sirtimda var bir artisini goremedim..herseyin dogali guzel.gereksiz bir ameliyat

belimde ve sirtimda var bir artisini goremedim..herseyin dogali guzel.gereksiz bir ameliyat

haha bende...

hatta ben onları kusur sanıyordum niye çukurluk varki benim belimde diyordum millet yaptırmak için üstüne para veriyormuş meğer....

e artık seveyim onları....

benim de belimde varmış yurtta giyinirken oda arkım görmüştü 'lolita gamzeni yesinler senin' demişti ozman farkettim bende olduğunu :) erkeklere sexi geliomuş sonradan öğrendim ama olsa nolcak olmasa nolcak.
ama suratımda olmasını istemezdim heralde öyle çukurluk.
uğruna bıcak altına yatılıcak birşey değil bence ama kimi kalkık burun sever düzgün olan burnunu kaldırır kimi gamze çok ister yaptırır.herkesin kendi vücudu sonuçta.

gamze mi.yanağımda çenemde ve de belimde var.yani olmayan yerin yok.hatta çenemdekinden rahatsızım çukur gösterdiği için.millet kafayı yedi neresine ne yaptırcağını şaşırdı.

X