Gamze estetiği Dr lorenc

nehir_simge

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
164
2
318
İstanbul
Merhaba kizlar daha once burun estetigi yaptirmistim konu açmıştım. Kbb uzmanina yaptirmistim basarili bi operasyondu ama maalesef gamze estetigi yapmiyor. Son zamanlarda sosyal medyada sıklıkla Yaman estetik merkezinde çalışan ismi lorenc olan bi doktora devamli denk geliyorum yorumlari filan gordum baya başarılıymış ama gene de emin olamadim evim bagcilarda yakinda bize hastane ama yine de size sorayim dedim daha once aranizda dr lorenc beye gamze yaptiran var mi deneyimini benimle paylasirsa mutlu olurum simdiden tesekkurler

Merhaba ben orada kbb de rinoplasti oldum ...genel olarak merkezden memnun kaldım ...bahsettiğiniz doktorun sosyal medyada before after larına denk geliyorum bağzen başarılı gibi görünüyor...

Merhaba ben orada kbb de rinoplasti oldum ...genel olarak merkezden memnun kaldım ...bahsettiğiniz doktorun sosyal medyada before after larına denk geliyorum bağzen başarılı gibi görünüyor...
evet gamze yaptırdım Lorenc bey ve hasta danışmanı mehmet bey çok ilgili ve güleryüzlü.Devamlı ilgilendiler benimle.Saat geç olmasına rağmen Mehmet Bey sabırla tüm sorularımı yanıtladı kolay bi operasyondu uyanık olarak dişçi koltugunda gibiydim.Tavsiye ederim.

Fotoğraf paylaşır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…