Gamze AKBAŞ'a uygun İlik bulundu :)

minicikumut

Gülümse :)
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2011
1.223
85
158
Sinop
Öncelikle Gamze'nin yazdıklarını paylaşmak istedim.

’Ana başta taç imiş, her derde ilaç imiş, bir evlat bin olsa da, yine Anaya muhtaç imiş”’ dedim gözyaşı döktüm. Sizlerde benimle birlikte ağladınız. İçimdeki sancıyı, ben gibi, benim annem gibi, siz annelerde hissettiniz. Yüreği olanlar Atakan annesiz kalmasın diye, hep birlikte çığlığımıza ortak oldunuz. Bunun hakkı ödenmez bilirim. Hele yaptığınız dualar Allah katında kabul görsün inşallah.

Üç ay kaldı dediler, uygun donör ya bulunacak, ya bulunacak dediler… Derken masanın üstünden kaldıramadılar kafalarını, doktor bu kadar ümitsizse hasta nasıl umutlu olabilirdi bir düşünsenize. Heleki bu hasta evde bu hastalıkdan dolayı ikinci kez minik yavrusunu eve bırakıyorsa…

İnanın hiç umudum yoktu, yavrumdan ayrılırken o son kez ayrılış bakışını ruhumda anlatan kelime bulamazsınız. Anneyim yaa anneyim ötesi yok bunun. Ne kadar çığlık atsam yalnız bırakıp gidiyordum onu küçük bedenini bir başına, annesiz… Ölüm her daim burnumun dibindeydi…

Derken, Allah’ım sizleri çıkardı karşıma, güçsüzlüğüme güç katmaya gelmişsiniz belli, yaptıklarınız her geçen gün umut kapımı araladı… Moral üstüne, moral oldunuz buna gerçekten gönülden diyorum. Memleketim insanıyla çok onurlandığım, gururlandığım anları yaşattınız bana, insanlığın ölmediğini tüm Türkiye ile banada sizler öğrettiniz. Yalnız değilsin, seninleyiz dediniz…

Öğrendiğimde, ne tansiyonum, ne nabzım, ne vucüt oksijenim normaldi. Doğru mu duymuştum duyduklarımı. Tam uyumlu donör bulundu haberi gelmişti. Önce Allah’ıma şükrettim. Arkadan sevinç çığlıkları. Gözü yaşlı annem, babam, kardeşim,eşim ağlayın yaa ağlayın bu sefer sevinçden ağlayın… OLLEEEEYYYYYYYY bulundu işte Atakan. Anneciğin bu kursdan zafer plaketi alarak çıkacak beee canım yavrum.

Önümüzde zorlu basamaklar var biliyorum ama çok mutluyum işte mutluyum. Elimizde kansere inat, ona savaş gösterebileceğimiz bir silahımız artık bizimde var.

Şimdi herşey yolunda giderse ben de yaşayacağım ATAKAN. Seninle büyüyüp, babanla yaşlanacağız.

ARTIK BENDE GELECEĞE YÖNELİK HAYAL KURABİLİRİM.

SAĞLIKLA KALALIM, SEVGİLER…

Bir de gazetede yayınlanan haberi paylaşayım

Gamze'ye ilik mjdesi - Hrriyet SALIK

inanamiyorum bu aldığım en güzel haber
şımdıde sevınçten ağlıyoruz gamze anneyle beraber :5:
ama bunlar mutluluk gözyaşları

gerçekten kendım hastalanmışım gıbı üzüldüm, ağladım hep gamzeyle bırlıkte..
sesını ne zaman duysam atakanın resımlerı geldı gözümün önüne..
mınnacak yavru kartalım :nazar:

şuan okadar mutluyum kı :nazar::nazar::nazar:
bı an önce mınığıne kavuşsun gamzem :nazar:

Okuduğumda yaşlar süzüldü gözümden.Bu sefer sevinçtendi..

Güzeller güzeli oğlu geldi gözümün önüne..Annesi onu bırakıp gitmeyecekti İnşallah.

Ona kaban almak isteyen ve seneyi göremem diyen evladının acısını yaşayan annesi geldi aklıma.

Sonra sevdiceğinin acısını yaşamakla yüzyüze gelen eşi..

Ama hepsi geçecek..Kötü günler geride kalacak İnşallah:34:

okurken göz yaşlarıma hakim olamadım o kadar çok sevindimki bu habere rabbim diğer hastalarımızada bir çare bulur inşallah

o kadar mutlu oldum kı anlatamam cıglık atmak geldı ıcımde oleeeyyyy dıye..

ınsallah tez vakıtte ıyılesır gamze ve tum sıfa bekleyenlr

Yüce Mevlam hiç bir derdi dermansız, hiç bir dertliyi ve hastayı da şifasız bırakmasın inşallah. Ne güzel bir haber. Allah çok daha güzel günler nasip edecektir inşallah.

Rabbim o kadar insanın duasını boş çevirmedi çok şükür. Atakan'ın annesiyle birlikte mutlu bir yuvası olucak bundan sonra Allahım bir daha ayırmasın yavrusundan.Henüz anne olmasam da ne kadar zor bir durum olduğunu hissedebiliyorum:43: Allah tüm hastalara şifalar versin inşallah
yanlış bilmiyorsam 17 mayısta nakil yapılacakmış o günü bekliyorum ben de heyecanla inşallah herşey çoookk güzel olur bundan sonra Gamze ve ailesi için:nazar:

Back