Game Of Thrones'ta oğullarının cenazesi yanında ensest

alaraey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
2.225
328
0
Diğer
[h=2]Game Of Thrones'un yayınlanan son bölümü, tüm dünyada adeta bomba etkisi yarattı.[/h]
Cercei Lannister ve Jamie Lannister'ın sevişme sahnesi sınırları zorlamak bir yana, ne kadar sınır varsa alt üst etti.

[h=3]JOFFREY'NİN CENAZESİNDE ENSEST[/h] Geçen hafta Kral Joffrey'nin ölümüyle dizinin hayranları adeta sarsılmıştı. Bu hafta Geofrey'nin cenazesinde, tabutunun yanında annesi ve babasının, aynı zamanda kardeş olan Cercei Lannister ve Jamie Lannister'ın ensest ilişkiye girdiği sahne geceye damga vurdu.

http://www.ensonhaber.com/game-of-thronesta-ogullarinin-cenazesi-yaninda-ensest-2014-04-23.html

Son düzenleme:
TV de başka tuslarda var başka kanallarda şifreleme seçenegi ha birde kapama tuşu var...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet kapatmak izlememek insanın elinde ancak; bu gibi haberlerle bilmeyende açıp bakıp izleyebilir. bunun ergeni var, ergenliğe girmek üzere olanı var, kafası karışık olanı var... Kesinlikle; izleyip bunlara pay verenler, bu dizi ve filimleri yapanlardan daha suçlu... Cinsellik olabilir dizilerde ancak iş ensest boyutuna girdimi, Dur! demek lazım, kimi insan için iştah kabartan görüntüler kardeşler için geçerli olmamalı... Biz izleyelim onlar abartarak yapsın....

Sırf ensest ilişki izlemek için bu diziyi acana kadar daha cook pis acik görüntüler içeren bin tane video site film var .... Mantigi bu şekilde işleyen insan yine bulur yine bulur..

İnsanların pis niyetlerini engellemek için dizi film kaldirilmaz.. Mantik kalp kotuyse dizi napsin film napsin...

Son düzenleme:

Bu çok saçma birsey, dünya çoçuklardan, ergenden ibaret degildir. Ayrica televizyon degil, anne baba çoçuklara egitim vermesi gerekiyor, ve evet cinsel iliski üzerinede egitim verilmesi gerekiyor. Yani sirf televizyonda ensest görüyor diye bunu normal gören bir ergende zaten egitiminde bir eksiklik vardir.

Bende Game of thrones'a bakiyorum, hatta büyük hayraniyim ve ben dahil birçok insan o sahneye sok ile baktik. Yani hiç kimse istah ile bakmadi.
Ha bakanlar olmus olabilir fakat daha önce dedigim gibi, onlarin zaten egitiminden ve beyininden bir eksikligi vardir. Bu sapikligi game of thrones yaratmadi yani.

Kapatma tuşu var iyi hoş diyorsunuz da arkadaşlar ama biz her şeye bu mantıkla bakarsak iyi valla..Edep haya kalmasın herkes kendi aleminde aksın..Ben insanların bu tip şeyleri izleye izleye artık normal karşılandığını düşünüyorum zaten amaçları da bu ve başarıyorlar ahlaki çöküşe bakarsak gaylik lezbiyenlik gibi şeyler o kadar normal karşılanıyor ki(hastalıklardan bahsetmiyorum).Çekmesinler arkadaşım koymasınlar o sahneyi ne kaybedecekler ya da izleyici ne kaybedecek? Ben tv de zap yaparken bile rahatsız oluyorum ailemle otururken ben utanıyorum .Hoş değil bana göre.

Bu tür konular oldu mu hemen tv nin kapatma tuşu var..

Oldu..

İzlemeyin demek kolay, hadi ben izlemedim başka bilinçli birey izlemedi ya cahil gençler?

Onlara da bakmasınlar mı diyeceksiniz

Daha dün okudum 12 yaşındaki kız kardeşine tecavüz etmiş hayvan herif

Neden oluyor tüm bunlar, hiç durup düşünüyor muyuz acaba?

Vallahi ben 4 sezondur izliyorum ne edebimde ne hayamda hic bir sorun göremiyorum....

Cekmesinler derken? Senaryoyu da biz yazalim hatta :)

Bu algida seciciliktir ben o diziyi kapattigimda off ensest ilişki neydi ya demiyorum aklima dahi gelmiyor.. Ama algisi bu yönde olan insan basa alir durdurur izler surekli..

İnsanin içinde olmayan bu edebi filmden kaldirinca yerine koymuş olsak keşke...

Madem bu kadar duyarlilar önce o pislik yuvasi siteleri kapattirsinlar sonra gelsinler bir saatlik dizinin uc dakikasini alan sahnelere...

Son düzenleme:
Sizler edebinizde bir eksiklik görmeyebilirsiniz ama daha dün haber paylaşıldı burada antalyada bir abi kardeşine 1 yıl boyunca livata yoluyla tecavüz etmiş diye
ben hala o olayın etkisinden çıkamadım.
her insan aynı değil, böyle programların zararı var.
buna gelene kadar ne zararlı programlar var diyeceksiniz ama nasıl onlar zararlıysa bu da zararlı işte .

ailesi cinsel eğitim vermediği, iyi terbiye etmediği bir çocuk böyle şeyler izleyince etkileniyor işte.
her insanın aile terbiyesi aynı değil.

Son düzenleme:
Sokaktaki sapiklarin hicbirinin boyle bir diziden haberi yoktur. Izleseler de 10 dk sonra sikilirlar. ..... film degil cunku bu. Ensest iliski izlemek isteyenleri baska kanallara alalim. Kimse bu diziyi masturbasyon yapmak icin izlemez. Ergenlerin de bir zahmet ailesi kontrol etsin. Dunya ergenlerden ibaret degil. Ben severek izliyorum..

Bu dizi izlenerek mi yorum yapiliyor merak ettim?

Bu diziyi izleyip ahlaki bozulan gidip tecavüz eden adam olabilir mi Allah askina yapmayin ya...

Son düzenleme:
ya hu illa bu dizi demiyorum ben böyle şeyler tvde olsun dışarıda olsun haberlerde olsun görülüyor ve etkileniyor iyi eğitim almayan çocuklar.

o çocuklar anasının karnından ögrenmiyor ya tecavüz etmeyi
elbette bir şekilde bir yerden görüyor.
neden illa bu diziye baglıyorsunuz?

benim yasadıgım yerde ya daha 8 yaslarında cocuk kendınden küçük cocugu kümes gibi bir yere götürmüş pantolonları indirmiş arkadan yaklasmaya calısmıs tabi ikisi de bir şey bilmiyor kızın annesi görmüş onları da. bu cocuk doğustan mı öğrendi bunu?

Son düzenleme:
Tv yokken nerden öğreniyordu bu adamlar sapıklığı.

Şimdi arttı bunlar sanıyorsunuz ama bence bir artış azalış yok. Sapık aynı sapık. Sadece iletişim araçlarının hepimizin elinin altında oluşundan artık her şeyi çok kolay öğreniyoruz.

Kardeşine tecavüz eden erkek çocuğunun annesi babası nerdeymiş allah aşkına ya.

Saçma sapan türk dizileri kadın programları kaynana gelin atışmaları seda sayan falanla beyinlerinizi uyuşturuyor tv zaten. Sapıklıktan daha büyük tehdit altındayız. Niyeyse bel altı şeyler dert olur bize..

Artık annesi babası ne izliyorsa evde yuh. Bu bahsettiğiniz tvdeki sıradan kanalları izleyen çocuğun bileceği bir şey değil farkında mısınız? Elbetteki doğuştan bilmez. O biçim bir ailesi varmış derim buna ancak.

Biz bu dizi basligi altinda bu diziden konusuyoruz...Ve bu dizi bizim ülkemizde saat 10da sansürlü bir şekilde yayinlaniyor..

Pcden bu diziyi izleyen on sekiz yas alti çocuklara nasil o +18 sitelere girmesin diye kontrol etmemiz.gerekiyorsa burada da ayni koşul gecerli...

Ki bu diziyi izleyen o.sahneleri gören biri olarak acik sacik seyler gormek isteyen ergenin seçeneğine bu dizi giremez bile..

ben o programları izlemiyorum dans beynimin uyuşacağı aktivitem derslerimdir benim sınava kadar.
benım için hepsi tehdit ayırt etmiyorum.

işte onun annesi de ilgilenmemiş. her anne baba iyi olsa zaten cocuklar bu durumda olmaz
bunu anlatmaya calısıyorum. anne baba eğitim vermedıkce cocuk her gördüğünden etkılenir

Allahım anlatamıyorum ya

tamam vazgeçtim size kolay gelsin.

Ayrıca tüm ergenler p.orno izler o veya bu şekilde. Ben ortaokuldayken internet yoktu evlerimizde ama bütün erkekler birbirlerine cd değiş tokuşu yapardı yani. Hiçbiri de sapık çocuklar olmadı. ÇOğu evli ya da nişanlı şu an. Görüşüyorum. İşte amaç oysa hedef bu dizi olmamalı çünkü bu diziyi anlamaya çalışırken insan o sahnelere odaklanmıyor. O sahneler tuzu biberi oluyor bir nevi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…