Evet kapatmak izlememek insanın elinde ancak; bu gibi haberlerle bilmeyende açıp bakıp izleyebilir. bunun ergeni var, ergenliğe girmek üzere olanı var, kafası karışık olanı var... Kesinlikle; izleyip bunlara pay verenler, bu dizi ve filimleri yapanlardan daha suçlu... Cinsellik olabilir dizilerde ancak iş ensest boyutuna girdimi, Dur! demek lazım, kimi insan için iştah kabartan görüntüler kardeşler için geçerli olmamalı... Biz izleyelim onlar abartarak yapsın....
ya hu illa bu dizi demiyorum ben böyle şeyler tvde olsun dışarıda olsun haberlerde olsun görülüyor ve etkileniyor iyi eğitim almayan çocuklar.
o çocuklar anasının karnından ögrenmiyor ya tecavüz etmeyi
elbette bir şekilde bir yerden görüyor.
neden illa bu diziye baglıyorsunuz?
benim yasadıgım yerde ya daha 8 yaslarında cocuk kendınden küçük cocugu kümes gibi bir yere götürmüş pantolonları indirmiş arkadan yaklasmaya calısmıs tabi ikisi de bir şey bilmiyor kızın annesi görmüş onları da. bu cocuk doğustan mı öğrendi bunu?
Tv yokken nerden öğreniyordu bu adamlar sapıklığı.
Şimdi arttı bunlar sanıyorsunuz ama bence bir artış azalış yok. Sapık aynı sapık. Sadece iletişim araçlarının hepimizin elinin altında oluşundan artık her şeyi çok kolay öğreniyoruz.
Kardeşine tecavüz eden erkek çocuğunun annesi babası nerdeymiş allah aşkına ya.
Saçma sapan türk dizileri kadın programları kaynana gelin atışmaları seda sayan falanla beyinlerinizi uyuşturuyor tv zaten. Sapıklıktan daha büyük tehdit altındayız. Niyeyse bel altı şeyler dert olur bize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?