Söz Kesimi Galiba sözleniyorum

hatice_42

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
1.293
2
156
39
Konya
ya kızlar durumum o kadar karışık ki fikirlerinize ihtiyacım var
sevdiceğim cuma günü askere gidiyor:gitme::gitme: ailesi sen gitmeden gidelim bi tanışalım dediler ve geçen perşembe bize geldiler aileler tanıştı. babam askerden gelmeden istemeye gelmesinler dedi.fakat askerden geldiğinde en az 6 ay geçmiş olacak böylece düğünümüzü hem istediğimiz tarihte hemde istediğimiz yerde yapma ihtimalimiz çok zorlaşıyor. istediğimiz tarihte düğün yapabilmemiz için şimdiden ayrıntılar konuşulmalı ve düğün yeri tutulmalı. (bu arada düğünümüzü yaza düşünüyoruz) bunun içinde gelip isteme olayı olmalı ki düğün konuşulabilsin.
misafirler geldiği gün annem rahatsızlandı ve hala oturup bana vakit ayırıp konuşabilecek durumda değil.bu arada benim vize sınavlarım var ve çok yoğun ders çalışmalıyım.
babam tamam der annem iyleşirse çarşamba akşamı gelin diyeceğiz ama ne giyeceğim ne ikram edilecek en ufak bi fikrim yok bu arada annemde madem söz vereceğiz söz yüzüklerinizi de takalım diyor herşey o kadar ardı ardına geldi ki mutluluğumu bile doyasıya yaşayamadım sonuç olarak önümde her şeyi düşünecek (bu arada ders çalışacak) 1 günüm var herşey birbirine girdi sizce ne yapmalıyım fikirlerinize çok ihtiyacım var.

:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

canım arkadasım bende yenı sözlendım önce söz ıcın neler oldugunu söyleyeyım sevdıgcegın cicek cikolata alıyor bilinen seyler zaten bide bizimkı bana elbise almısdı onlarda adetmiş almak söz elbisesi alıyor siz gidip yüzükleri begenıp alcaksınız ince alyanslardan bizim nişan yakın tarıhde oldugu icin sözle arası fazla yoktu biz sadece bana tektas yuzuk aldık.. gelelım söz aksamına siz ailecek börek cörek falan yapıcaksınız mısafırlere ikram için yanı söz kolay ne fazla masrafı var nede cok yorgunlugu var... senın kı askere gidicekmıs bence öncelıkle ne kadar sevdgını ve bekleyebilirmisin onu düsün simdi yok ben cok sevıyorum beklerım dersın askere gider aranız sogur sonra ailene mahcup. simdi söz yapsanızda yanı cok fazla teffarruatı var sürekli yanyana olmanız ve ortak kararlar almanız lazım yanı askerden geldıkden sonra hemen dügün zor gibi yinede iyi düsün kararını sen ver

canım öncelikle annene geçmiş olsun..Allah şifa versin.umarım önemli bişi değildir.. :sinifsinif: ayrıca tebriklerrr opuyorumnanaktan bence de madem yaza düşünüyorsunuz düğünü,şimdi söz olması mantıklı.. söz de bol bol pasta börek yapın,poğaça ve küçük tuzlu tatlıları çok tutun. salonda masanız vardır. hepsini orraya diz. tabakları da ayarla..bi nevi açık büfe gibi olur.kim ne arzu ediyosa öyle servis yaparsınız. ben böyle düşünüyorum..bütün arkadaşlarım böyle yaptı sözlerinde.gayette güzel oldu.

evlenecegin günü beklemek öyle zor ki simdi sana yap sözunu zamanı uzatma gelince de hemen dügün yaparsın dicem evlilik işde bi dünya işi var koşdur koşdur bitmiyo ama yinede bosver bee yap sözunu kesın emınsen karsındakı insandan ver sözü gitsin kaydirigubbakcemile

canım önerilerin için teşekkürler aslında biz herşeyi konuştuk sayılır bayaa bi uzun zaman oldu da :kedi: yıllardır ortak yollar bulundu fikirler paylaşıldı birbirimizi ne kadar sevdiğimizi kanıtladık Allah ın izniyle o konuda bi sıkıntım yok sıkıntı çok kısa zamanda çok iş yapmak gerektiği fazla stresliyim galiba akannehirakannehir

canım iyi dileklerin için teşekkür ederim. geçen hafta tanışmaya geldiklerinde bol bol pasta börek yaptık şimdi yine aynısınımı yapsak yada tatlı yemek adetmiş sadece tatlı mı olsa acaba?

tek tatlı biraz sade olmaz mı ama :uhm: yine siz bilirsiniz tabi cnm..kalabalık değillerse çok çeşide gerek yok ama kalabalık olursa yapsanız iyi olur bence.. amaaaaan herşey yolunda gitsin de bu mamaları çok takma,gönlünden ne yapmak geçiyosa onları yaparsın opuyorumnanaktan

evet herkes evlenmek çok zor diyor. ben eminim :lepi: ona sözümü verdim zaten hem beklemeyede alıştım takalım bari şu yüzüklerimizi :sm_cool:

kalabalık olmayacak toplamda 15 kişi yani sadece çok yakınlar olacak bakalım ayarlıyacağız bişeylerfisfisfis

ayy canım tebrik ederim ama bana biraz acele ediyosunuz gibi geldi..vize sınavları demişsin galiba hala okumaktasın bu ne acele?6 ay beklenebilir de siz kendinzini bildikten sonra.

ayyyy birden gözümün önüne geldi benim isteme günüm.insan cok geriliyor panikliyor ama varya öyle mutluluk verici şeylerki.gözünde büyütme.olduktan sonra diyceksinki bu kadar basitmiydi....bizde niaşnlımla planlamıştık herşeyi.hatta beni doğum günümde istemeye geldiler.düğünümzü içinde bazı palnlar vardı ama inan hiç biri olmadı.tabiki plan yaparsınız,hazırlıklarınızı yaparsınız ama inanın zaman öyle başka şeyler getiriyoki insana...rabbim yüreğinizden geçeni kader diye yazsın inşallah...

ayy canım tebrik ederim ama bana biraz acele ediyosunuz gibi geldi..vize sınavları demişsin galiba hala okumaktasın bu ne acele?6 ay beklenebilir de siz kendinzini bildikten sonra.

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ASLINDA BENİM HİÇ ACELEM YOK HEP DÜŞÜNDÜĞÜM ŞEY ASKERDEN GELSİN BEN OKULU BİTİREYİM SONRASIN DA HERŞEY OLUR GİDER DERDİM AMA OYLE OLMADI KISMET DEMEKKİ BAKALIM YARIN NELER OLACAK:kedi: :kedi:

AMİİN :Saruboceq: İNŞALLAH CANIM. EWET BİZİMDE O KADAR ÇOK PLANIMIZ VARKİ MUTLAKA PLANLADIĞIMIZ BAZI ŞEYLER BELKİDE BİÇOK ŞEY OLMAYACAK SENİNDE DEDİĞİN GİBİ ZAMAN NELER GETİRECEK GÖRECEĞİZ... AMA ŞİMDİKİ ZAMANDA ÇOK HEYECANLIYIIMMMakannehir delikafadulden

mutluluklar dilerim öncelikle. Allah tamamına erdirsin. biraz daha dişinizi sıkın. sen sınavları atlat, o da askerliği atlatsın. nasılsa tanışma faslı gerçekleşmiş, bu da bir aşama bence. herşey gönlünce olsun, Allah sevdiceğine kavuştursun

Son düzenleme:

iyi dileklerin için çook teşekkürler...a.s.a.s.

artık herşey kesinleşti artık başlıktaki galibanın geçerliliği kalmadı:dance: yarın akşam geliyorlar ve söz yüzüklerimizi takacağız.:sm_cool::sm_cool: bakalım neler olacak herşey ne kadar da hızlı gelişti hangi ara hazırlacağım bilmiyorum yinede çok güzel duygular ağzım kulaklarımda geziyorum opuyorumnanaktan

Allah utandırmasın
hayırlısıyla sizi ayrıldığınız gibi kavuştursun o zaman :)
bu arada sözünüz de hayırlı olsun Allah hayırlısıyla hayallerini gerçek yapsın inşallah

Allah utandırmasın
hayırlısıyla sizi ayrıldığınız gibi kavuştursun o zaman :)
bu arada sözünüz de hayırlı olsun Allah hayırlısıyla hayallerini gerçek yapsın inşallah

tüm güzel duaların için teşekkür ederim az önce uğurladık :gitme: çok ağladım ama gururluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…