canım arkadasım bende yenı sözlendım önce söz ıcın neler oldugunu söyleyeyım sevdıgcegın cicek cikolata alıyor bilinen seyler zaten bide bizimkı bana elbise almısdı onlarda adetmiş almak söz elbisesi alıyor siz gidip yüzükleri begenıp alcaksınız ince alyanslardan bizim nişan yakın tarıhde oldugu icin sözle arası fazla yoktu biz sadece bana tektas yuzuk aldık.. gelelım söz aksamına siz ailecek börek cörek falan yapıcaksınız mısafırlere ikram için yanı söz kolay ne fazla masrafı var nede cok yorgunlugu var... senın kı askere gidicekmıs bence öncelıkle ne kadar sevdgını ve bekleyebilirmisin onu düsün simdi yok ben cok sevıyorum beklerım dersın askere gider aranız sogur sonra ailene mahcup. simdi söz yapsanızda yanı cok fazla teffarruatı var sürekli yanyana olmanız ve ortak kararlar almanız lazım yanı askerden geldıkden sonra hemen dügün zor gibi yinede iyi düsün kararını sen ver
canım öncelikle annene geçmiş olsun..Allah şifa versin.umarım önemli bişi değildir.. :sinifsinif: ayrıca tebriklerrr opuyorumnanaktan bence de madem yaza düşünüyorsunuz düğünü,şimdi söz olması mantıklı.. söz de bol bol pasta börek yapın,poğaça ve küçük tuzlu tatlıları çok tutun. salonda masanız vardır. hepsini orraya diz. tabakları da ayarla..bi nevi açık büfe gibi olur.kim ne arzu ediyosa öyle servis yaparsınız. ben böyle düşünüyorum..bütün arkadaşlarım böyle yaptı sözlerinde.gayette güzel oldu.
evlenecegin günü beklemek öyle zor ki simdi sana yap sözunu zamanı uzatma gelince de hemen dügün yaparsın dicem evlilik işde bi dünya işi var koşdur koşdur bitmiyo ama yinede bosver bee yap sözunu kesın emınsen karsındakı insandan ver sözü gitsin kaydirigubbakcemile
tek tatlı biraz sade olmaz mı ama :uhm: yine siz bilirsiniz tabi cnm..kalabalık değillerse çok çeşide gerek yok ama kalabalık olursa yapsanız iyi olur bence.. amaaaaan herşey yolunda gitsin de bu mamaları çok takma,gönlünden ne yapmak geçiyosa onları yaparsın opuyorumnanaktan
ayy canım tebrik ederim ama bana biraz acele ediyosunuz gibi geldi..vize sınavları demişsin galiba hala okumaktasın bu ne acele?6 ay beklenebilir de siz kendinzini bildikten sonra.
ayyyy birden gözümün önüne geldi benim isteme günüm.insan cok geriliyor panikliyor ama varya öyle mutluluk verici şeylerki.gözünde büyütme.olduktan sonra diyceksinki bu kadar basitmiydi....bizde niaşnlımla planlamıştık herşeyi.hatta beni doğum günümde istemeye geldiler.düğünümzü içinde bazı palnlar vardı ama inan hiç biri olmadı.tabiki plan yaparsınız,hazırlıklarınızı yaparsınız ama inanın zaman öyle başka şeyler getiriyoki insana...rabbim yüreğinizden geçeni kader diye yazsın inşallah...
mutluluklar dilerim öncelikle. Allah tamamına erdirsin. biraz daha dişinizi sıkın. sen sınavları atlat, o da askerliği atlatsın. nasılsa tanışma faslı gerçekleşmiş, bu da bir aşama bence. herşey gönlünce olsun, Allah sevdiceğine kavuştursun
ayy cok güzeelhayırlısıyla carcabuk gider gelir hersey olur inş
Allah utandırmasın
hayırlısıyla sizi ayrıldığınız gibi kavuştursun o zaman :)
bu arada sözünüz de hayırlı olsun Allah hayırlısıyla hayallerini gerçek yapsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?