- 3 Ocak 2017
- 149
- 70
- 13
- 33
- Konu Sahibi Mihrimah-00
Yeni evliyim ve eşimle geçen ay ve bu ay çalışmalara başladık. Adet döngümü bekarken takip etmiyorum ama 3 aydır günü gününe yada bir gün erken geliyordu. Benim adet döngüm 21 günde bir ve 6 gün sürüyor. Birgün erken geldiğinde ise 7 gün sürüyor. Geçen ay otomatik hesaplayıcılar yardımıyla yumurtlama gunumde ilişki oldu. Kasık ağrısı çektim ufak defek belirtiler vardi fakat tam gününde hasta oldum. Ocağın 9uydu. Ve tuhaf bir şekilde 10 gun sürerek bitti. Ilk 3 gun yerleşme gibi damlaydi ama rengi kırmızıydı.daha sonra çoğaldi ve bitti. Acaba kimyasal gebelik geçirip sessiz düşükmü yaptım bilmiyorum ama agri sızı hiç birsey yoktu. Bu ayda otomatik hesaplayicıma göre 30 ocakta adet olmam lazımdı. Olmadım ve bunuda gebelik belirtisi diye düşünmedim. Çünkü geçen ay 4 gun fazla adet olmuştum. Gecikmemin 5ci gününden itibaren gecikmelerimi sayacaktım. Adetim 5gun hesabima göre bir gun geçti test yaptım negatif. Bugun itibariyle 7 gün benim hesabima göre 4 gun gecikti ama gelen giden yok. Belirtilerim var. Hergun bir belirti yaşiyorum ertesi gun gecip yerini başka bir belirtiye bırakiyor. Bunlar sırasıyla; Başagrisi, dönmesi, adet olacak gibi ağri, arada sag bazen sol kasik batması. Uykumu almama ragmen uyuma isteği
Sizce hamile olma ihtimalim varmi? Yoksa bu gecikmeler geçen ayki adetim çok sürdugu için mi?
Testi salı yapıcam cunku eşim bir gunluk gecikmeyle yaptgm teste uzuldugum için biraz daha geçsin, varsa net ciksin yoksada adet olup negatifi görup uzulmezsin dedi
Sizce hamile olma ihtimalim varmi? Yoksa bu gecikmeler geçen ayki adetim çok sürdugu için mi?
Testi salı yapıcam cunku eşim bir gunluk gecikmeyle yaptgm teste uzuldugum için biraz daha geçsin, varsa net ciksin yoksada adet olup negatifi görup uzulmezsin dedi