merhabalar arkadaşlar ben 1aydır bebek için tedavi görüyordum doktorum yumurtalıklarımın yavaş çalıştıgını söyledi ve ilaç tedavisine başladım.kasım ayının 28de adet olmuştum doktora gidip geldim ilaçlarıma devam ettim ve doktorum gunun gecerse test yapıp öyle geliceksin adet olursanda adetliyken geliceksin dedi ve bende pazar gunu az bir lekenlenme oldu adet olucam olmadı bu ay dedim pazarteside aynı lekenme oldu ve salı gunu doktora gittim gebelik olmadı adet oluyorum ama tam adet olamıyorum az oluyor dedim ultrasyona soktu ama gebelik kesesi yok dedi tahlil yapıcam dedi ve tahlildede yüksek çıktı ve ya gebesin uzerine adet oluyosun yada gebesin düşük yapıyorsun dedi ama daha detaylı net olması için cuma gunu tekrar gel tahlil yapıcaz dedi şimdi ama lekenmelerim devam ediyo kahverengi sarımsı oluyo.dün dayanamadım test yaptım testtede gebe çıktım.şimdi yarını cuma gununu bekliyorum bakalım nasıl çıkıcak ama bu lekelenmeler neden oluyor birde kasık agrılarım çok oluyo neden bu lekenmeler ve sancılar oluyor acaba düşükmü oluyorum böyle benim gibi olanlar varmı arkadaşlar
Son düzenleme: