• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

galiba hamileyim

syz

şans meleğim
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
432
0
116
40
durumum biraz karışık o yüzden şüpheci yaklaşıyorum
henüz hiçbir şey belli değil sadece idrar testim hem de iki defa pozitif çıktı

hikayeme gelirsek; öncelikle adetlerim düzenlidir ve adet öncesi kahverengi lekeler gelir.

nisan ayında da aynı şekilde oldu 17 sinde adet oldum ve 1 hafta kadar sürdü
sonra 1 hafta temiz geçti ay sonu mayıs başı gibi lekelenmem oldu bu da 1 hafta kadar sürdü
17 mayıs da adetimi bekledim fakat olmadım üstüne yumurtlama günlerinde gelen şeffaf bir akıntı geldi bikaç gün böyle sürdü
adetim geçtikten 4. gün ve 7. gün test yaptım fakat negatif çıktı ben de beklemeye başladım ama ne gelen var ne giden
mayıs 28 de tekrar lekelenmeler başladı en son kan testi yaptırmaya karar verdim

dün sağlık ocağına gittim doktora anlattım hem kan tahlili hem de idrar tahlili yapalım dedi ve idrar tahlilim pozitif çıktı :)
şaşkınlık sevinç heyecan hepsi bir arada, kan testini pazartesi alacağım o kötü oldu ama beklemek güzel tabi :)
neyse ben tabi en son adetim 17 nisan olduğundan baya bellidir diye başka bir doktora gittim ultrasona girmek için
ama o da ne hiçbir şey görünmedi rahmin temiz dedi doktor sonradan sonraya çok hafif bir karaltı var ama gebelik midir bilemeyiz dedi
o anki hayal kırıklığımı anlatamam kızlar yaa dış gebelik olsa o da yok dedi
sonra bize daha önce çekilmiş ultrason görüntülerini gösterdi
senin verdiğin adet tarihine göre rahmin bu şekilde olmalı en azından bir kese görünmeli, belki test yanlıştır burda da tekrarlayalım dedi
tekrar idrar tahlili yapıldı yine pozitif, bu sefer bekleyelim haftaya tekrar gel bakalım bir gelişme var mı diye dedi
lekelenmem için de dikkat et, dinlen, eşinle ilişkiden kaçının dedi
işte böyle benim hikayem daha belirsiz ama yine de buraya yazmak istedim paylaşmak istedim
inşallah hayırlı haberler veririm :49:

durumum biraz karışık o yüzden şüpheci yaklaşıyorum
henüz hiçbir şey belli değil sadece idrar testim hem de iki defa pozitif çıktı

hikayeme gelirsek; öncelikle adetlerim düzenlidir ve adet öncesi kahverengi lekeler gelir.

nisan ayında da aynı şekilde oldu 17 sinde adet oldum ve 1 hafta kadar sürdü
sonra 1 hafta temiz geçti ay sonu mayıs başı gibi lekelenmem oldu bu da 1 hafta kadar sürdü
17 mayıs da adetimi bekledim fakat olmadım üstüne yumurtlama günlerinde gelen şeffaf bir akıntı geldi bikaç gün böyle sürdü
adetim geçtikten 4. gün ve 7. gün test yaptım fakat negatif çıktı ben de beklemeye başladım ama ne gelen var ne giden
mayıs 28 de tekrar lekelenmeler başladı en son kan testi yaptırmaya karar verdim

dün sağlık ocağına gittim doktora anlattım hem kan tahlili hem de idrar tahlili yapalım dedi ve idrar tahlilim pozitif çıktı :)
şaşkınlık sevinç heyecan hepsi bir arada, kan testini pazartesi alacağım o kötü oldu ama beklemek güzel tabi :)
neyse ben tabi en son adetim 17 nisan olduğundan baya bellidir diye başka bir doktora gittim ultrasona girmek için
ama o da ne hiçbir şey görünmedi rahmin temiz dedi doktor sonradan sonraya çok hafif bir karaltı var ama gebelik midir bilemeyiz dedi
o anki hayal kırıklığımı anlatamam kızlar yaa dış gebelik olsa o da yok dedi
sonra bize daha önce çekilmiş ultrason görüntülerini gösterdi
senin verdiğin adet tarihine göre rahmin bu şekilde olmalı en azından bir kese görünmeli, belki test yanlıştır burda da tekrarlayalım dedi
tekrar idrar tahlili yapıldı yine pozitif, bu sefer bekleyelim haftaya tekrar gel bakalım bir gelişme var mı diye dedi
lekelenmem için de dikkat et, dinlen, eşinle ilişkiden kaçının dedi
işte böyle benim hikayem daha belirsiz ama yine de buraya yazmak istedim paylaşmak istedim
inşallah hayırlı haberler veririm :49:
meraba arkadaşım.... sanırım aynı durumdayız :(( benmde adet günüm 18 nisan ama hala adet olmadım ben bu ay soğan kürü ve rahim filmi çekindim ben adettn 3. 8. günü test yaptım ama negatif idi kanda baktırdım 8.günü değer 2,00 çıktı bugün tam 16. gündür adet olamıyorum test yapmayada korkuyorum yine negatif çıkar die :(( ama biyandanda kasıklarımda bi ağırlık var rahmim arada ağrıyor bilemedim neden böle olduğumu. hamile olma ihtimalimi çok düşük görüyorum çünkü bende hiç gebelik belirtisi yok sende var mı?

meraba arkadaşım.... sanırım aynı durumdayız :(( benmde adet günüm 18 nisan ama hala adet olmadım ben bu ay soğan kürü ve rahim filmi çekindim ben adettn 3. 8. günü test yaptım ama negatif idi kanda baktırdım 8.günü değer 2,00 çıktı bugün tam 16. gündür adet olamıyorum test yapmayada korkuyorum yine negatif çıkar die :(( ama biyandanda kasıklarımda bi ağırlık var rahmim arada ağrıyor bilemedim neden böle olduğumu. hamile olma ihtimalimi çok düşük görüyorum çünkü bende hiç gebelik belirtisi yok sende var mı?

merhaba cevabın için çok teşekkürler şuan çok şaşkınım aynı durumları yaşamışız resmen
ben de suanda bır belırtı yok uyku halım var ama normalde de vardı yanı
esımle zamanında cok tartıstık bunun ıcın basımı koydugum yerde uyuyabılırım ben :1:
dun basım agrıdı ama gezdıgım ıcın olabılır, ara ara belım agrıyo ama ben korkuyorum adet olcam dıye
bı de sol kasıgım cok agrı yaptı daha once ama ben hep kiste bağladım (evlenmeden önce kist cıkmıstı ben de ilaçla tedavı olmuştum)
baska bır degısıklık yok sımdılık bakalım gunler ne gostercek bı de anladıgım kadarıyla benım son adet tarıhıme gore gelısen bısey yok
ara lekelenmem oldu ya ona gore bıseyler olcak galıba yanı varsa bende bı hamılelık daha cok cok yenı
ama senın cıkabılır belkı bence bır gıt gorun cıkmazsa da elden gelen bısey yok ama inşallah hamılesındır
bak ben de beklıycem kesın dıye bırsey yok maalesef

merhaba cevabın için çok teşekkürler şuan çok şaşkınım aynı durumları yaşamışız resmen
ben de suanda bır belırtı yok uyku halım var ama normalde de vardı yanı
esımle zamanında cok tartıstık bunun ıcın basımı koydugum yerde uyuyabılırım ben :1:
dun basım agrıdı ama gezdıgım ıcın olabılır, ara ara belım agrıyo ama ben korkuyorum adet olcam dıye
bı de sol kasıgım cok agrı yaptı daha once ama ben hep kiste bağladım (evlenmeden önce kist cıkmıstı ben de ilaçla tedavı olmuştum)
baska bır degısıklık yok sımdılık bakalım gunler ne gostercek bı de anladıgım kadarıyla benım son adet tarıhıme gore gelısen bısey yok
ara lekelenmem oldu ya ona gore bıseyler olcak galıba yanı varsa bende bı hamılelık daha cok cok yenı
ama senın cıkabılır belkı bence bır gıt gorun cıkmazsa da elden gelen bısey yok ama inşallah hamılesındır
bak ben de beklıycem kesın dıye bırsey yok maalesef

yaaa bilemiyorum kiii... korkuyorum test yapmaya o kadar çok test yaptım ki artık negatiften bıktım :((( sanırım p.tesiye kadar beklicem olmazssam kanda baktıracam yada belki dayanamayıp yine idrar testi yapcam. yaaa bir tek belirtim olsa durmaz hemen yaptırırım testi ama belirtim yok die yaptırmak istemiyorum. bir umut işte böle beklemekte güzel heyecanlı umuarım ikimiz için sonuda güzel olur ve hamişşşş çıkarız :) ben eylül 19 da 2 yıl olcak evleneli ve hiç korunmadık eşimle çünkü çok bebiş istiyoruz fakat olmadı :( sebepsiz inferlite imişiz.. :((( peki siz ne zamandır bebiş istiyorsunuz ?

inşallah hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hamile kalırız :16:
biz temmuz 2009 da evlendik ocak 2011 e kadar hapla korundum
işte bir buçuk senedir bişey yok adetlerim hep düzenliydi
geçtiğimiz kıştı sanırım bir ara yine lekelenmem olmuştu doktora gitmiştim
hormon testi yapmıştı normal dedi sonra bir daha gıdememıştım
taşınma işlerimiz falan oldu evı tadılat yaptırdık derken gunler gectı gıttı

kızlar günaydın
bugün eşim sonucumu aldı hamileyim :16:
rabbim dileyen isteyen bekleyen herekese nasip etsin
bekletmesin aratmasın (AMİN)

kızlar günaydın
bugün eşim sonucumu aldı hamileyim :16:
rabbim dileyen isteyen bekleyen herekese nasip etsin
bekletmesin aratmasın (AMİN)

Merabalar canım çok çok sevindim bebişin geliyor sonunda:)) Bende değişen bişey yok daha adet olmadım :( testte yapmadım nasılsa adet olcam die ama olmadım sabah test yaparım diyodum ama uyandığımda göğüs ağrım vardı bide adet sancım dedim bugün adet olurum die kendi kendime ama öğle oldu gelen giden yok üstüne sancımda yok sadece halsizim çokkk .... Umarım bende sana müjdeli haberler veririm burdan tupkı senin gibi :) veremezssemde artık hayırlısı... benm için dua et olur mu? :)))

Merabalar canım çok çok sevindim bebişin geliyor sonunda:)) Bende değişen bişey yok daha adet olmadım :( testte yapmadım nasılsa adet olcam die ama olmadım sabah test yaparım diyodum ama uyandığımda göğüs ağrım vardı bide adet sancım dedim bugün adet olurum die kendi kendime ama öğle oldu gelen giden yok üstüne sancımda yok sadece halsizim çokkk .... Umarım bende sana müjdeli haberler veririm burdan tupkı senin gibi :) veremezssemde artık hayırlısı... benm için dua et olur mu? :)))

canım çok sağol inşallah sen de yazarsın buraya hayırlı haberler
dua etmem mi sana ve herkese diliyorum rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin
benim de aynı şekilde oluyor şuan adet olcakmısım gıbı belırtıler oluyo kısa suruyor gecıyor
anlamadım zaten ben daha hayal gıbı
cevremdekıler de aynısı soyluyolar gormeden tam ıdrak edemezsın dıyolar
sen de gıdıp bır gorunsen mı acaba inşallah hamilesindir inşallah

canım çok sağol inşallah sen de yazarsın buraya hayırlı haberler
dua etmem mi sana ve herkese diliyorum rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin
benim de aynı şekilde oluyor şuan adet olcakmısım gıbı belırtıler oluyo kısa suruyor gecıyor
anlamadım zaten ben daha hayal gıbı
cevremdekıler de aynısı soyluyolar gormeden tam ıdrak edemezsın dıyolar
sen de gıdıp bır gorunsen mı acaba inşallah hamilesindir inşallah

İNŞALLAH ..... ya geçen ki yazdığın yazıyı tekrar okudumda bendede aynnı olmuştu yani adet olacağım gün yumurtlama akıntısı geldi bendede şooookkkkk tayım yaaa:))) Ben hiç ihtimal vermiyorum ama belirtilerimiz hepsi aynı. benmde adet sancım geliyo ama çok kısa sürüyooorrr akşama kadar nasıl dayanacamda test yapcam yaaa :)))))) acaip bi heyecan sardı beni... dünde çok dindar bir arkadaşım aradı içime doğuyor hamilemisin dedi benm ağzım açık kaldı inş.hayırlısıyla bende hamileyimdir..

inşallah canım bekliyorum haberlerini

tatlım öncelikle allahım hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah hamilesindir.bende bu ayın 24 ünde adet olmam gerekirken 25 inde oldum ve 26 sında bitti.bir dahada hiç gelmedi.idrar testi yaptım negatif çıktı ki daha çok erken normal diye düşünüyorum.normalde benim haziranın 25 ine kadar beklemem gerek ki adetim gecikecekmi bileyim ona göre test yapayım ama sabırsızım yumurtalıklarım ve kaısklarım sürekli ağrılı belimde ara ara ağrıyor birde asırı uyku halim var ve halsizliğim.sabah sağlık ocağına gittim kan verdim çarşamba günü çıkacak sonucu ama negatif çıkacağını düşünüyorum varsa bile hamilelik erken daha sanki bilemiyorum ki bende çok sabırsızım acele ediyorum doktor üstüne görmüş olabilirsin dedi ama normal adet gibiydi sadece 1 günde bitti bu sekilde olan varmı ki acaba hiç?

tatlım öncelikle allahım hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah hamilesindir.bende bu ayın 24 ünde adet olmam gerekirken 25 inde oldum ve 26 sında bitti.bir dahada hiç gelmedi.idrar testi yaptım negatif çıktı ki daha çok erken normal diye düşünüyorum.normalde benim haziranın 25 ine kadar beklemem gerek ki adetim gecikecekmi bileyim ona göre test yapayım ama sabırsızım yumurtalıklarım ve kaısklarım sürekli ağrılı belimde ara ara ağrıyor birde asırı uyku halim var ve halsizliğim.sabah sağlık ocağına gittim kan verdim çarşamba günü çıkacak sonucu ama negatif çıkacağını düşünüyorum varsa bile hamilelik erken daha sanki bilemiyorum ki bende çok sabırsızım acele ediyorum doktor üstüne görmüş olabilirsin dedi ama normal adet gibiydi sadece 1 günde bitti bu sekilde olan varmı ki acaba hiç?

teşekkür ederim canım
senin durumun da değişikmiş 1 gün adet olmuşsun bişey demek zor
yalnız doktor açık bi kapı bırakmış sanki üstüne görmüş olabilirsin demiş
inşallah öyledir inşallah hamilesindir canım kan testinde çıkar mutlaka

teşekkür ederim canım
senin durumun da değişikmiş 1 gün adet olmuşsun bişey demek zor
yalnız doktor açık bi kapı bırakmış sanki üstüne görmüş olabilirsin demiş
inşallah öyledir inşallah hamilesindir canım kan testinde çıkar mutlaka

hayırlısı bakalım tatlım üstüne görme dedi ama üstüne görmede koyu kahve akıntı şeklinde geliyor diye biliyorum bu sekilde adet kanaması gibi değil.bakalım umudum yokta işte.

evet canım sende aynı benim gibi olmuşsun.Sonraki lekelenmelerimiz aynı ben geliyo kırmızılar dedim ne ağrı ne birşey gelen giden yok öyle kahverengi akıntı.Damla helinde değil bildiğimiz akıntı benimkide...

evet canım sende aynı benim gibi olmuşsun.Sonraki lekelenmelerimiz aynı ben geliyo kırmızılar dedim ne ağrı ne birşey gelen giden yok öyle kahverengi akıntı.Damla helinde değil bildiğimiz akıntı benimkide...

inşallah bu sefer pozitifi görürsün :16:
hayırlısı artık

meraba kzlarrr maalesef hamile değilim :(((((((((((((((((((((((((((((((((( artık çok yoruldum bu işten... bu ay soğan suyu içtim ve adetim 50 gün sonra ilaçla geldi. dün dr gittim iltihabım var dedi sanırım soğan suyu söktü iltihabımı ama akıtmadı ondan da adet olamadım heralde. dr ilaç verdi dün akşam oldum adet... çok moralim bozuk özel bi hastaneye gittim.. ben bütün tahlillerimi cerrahpaşada yaptırdım ordaki dr lar hepsi benm testlerimde bir sorun olmadığını sölediler. sadece eşimde haraket azlığı vardı oda %75 yani ileri hız hareketi %25 idi eşimin. doktorlar yinede çok kötü değil dediler. ama dün gittiğim dr benmde yumurtamda tembellik olduğunu söledi eşiminde problemli olduğunu söledi çok üzüldüm .... adeetin 3.günü gel dedi bide adetimin 21. günü progestan tahlili yapacakmış. şimdi benm anlamadığım ben zaten adetin 3. gününde yapılan testlerimi yaptırmıştım zaten gösterdimde dr. acaba dr testleri tekrardan mı yaptıracak kafam karıştı.bide dr bana neden rahim filmini bizde çekmedin falan die hesap sordu.. acaba bu bir para tuzağımı offffffffffffffff çok sıkıldım ne bu yaa hangi dr gitsem farklı bişey sölüyor.ne yapmalıyım kızlar bu dr gitmesem mi* evime yakın die gittim ama içimede sinmedi açıkçası. bana önerebileceğiniz dr. var mı ? arkadaşlar yardım edin lütfennnn.... :(((((

canım çok üzüldüm yaa :((( hayırlısı ne denir ki
inşallah hamile olacağın gün tez vakitte gelir
doktor işlerini sorarsan pek bilmiyorum
keşke bu süreçlerden geçmiş arkadaşlar yorum yazsalar ne güzel olur

kızlar merhaba uzun bir bekleyişten sonra bugün kesemizi gördük
rabbim dileyen isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah

kızlar ya benim de geçen ay 2 gün geç geldi daha sonra adet oldum 5.gün bitti daha sonra 7. gün tekrar başladı 10.gün dr a gittim emzirmekten kaynaklanabilir şu an adetime 6 gün var ve bu sabah yeniden azar azar başladı sizce ne olabilir... kafam allak bullak...

Back