galiba hamileyim

saveist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2008
216
7
kızlar sevinsemmi bilemiyorum. daha önce tüp bebek yaptırdım 5 haftalık düştü 1 yıla yakın süre geçti üstünden eşimin sperm sayısı çok düşüktü 2 milyonlarda bide varikosel var 1den 2. dereceye çıkmış geçen hafta üroloji doktoruyla görüştük ameliyat dedi ameliyat için tarih belirleyecektik ki
adetim geçeli 3 gün oldu sabah merakla idrarla test yaptım 2 kez 2 side belirgin pozitif çıktı. dayanamadım gittim bide hastanede kan tahlili yaptırdım. oda 3879 çıktı pozitif galiba hesabıma ve değere göre 5 haftalık. ama ben hala inanamıyorum bide 39 yaşındayım çok istiyordum anne olmayı nedense hala şüpheliyim acaba gerçekten hamilemiyim. bu değer 5 haftalığa göre iyimi bu meraktan kurtulmak için2 gün bekleyim salıya tekrar test yaptırmak istiyorum. doktora ondan sonramı gitsem acaba bana akıl verin arkadaşlar ne yapmalıyım sizce
bide hala eşime söylemedim. ya 2 gün sonra değişirse diye onuda hayal kırıklığına uğratmaktan korkuyorum.
inşallah bu sefer her şey yolunda gider :Saruboceq:
eşime nasıl söyleyeyim onu bile bilmiyorum hala .. büyük bir şaşkınlık içindeyim

massallah.Allah tamamina erdirsin.
Iki testte pozitif cikmis.
Bence hamilesin.Icinin rahat etmesini istiyorsan saliya kadar bekle.
Sonra esine soyle.
Tekrar tebrik ederim..:nazar:

saveist deli misin bacım? Daha önce düşüğün olduğuna göre hemen doktora git ve durumuna baktır, herşeyin yolunda gitmesi için alabileceğin önlemler varsa al, gelen mucize bir bebek çünkü, rabbim tamamına erdirsin inşallah, değerlerin da maşallah çok güzel.

X