galiba hamileyim. canim cok sIkIliyor

Vildan_NL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
187
2
96
Hollanda
arkadaslar benim 5 bucuk aylik bir oglum var oglumu emziriyordum adet gordum 4 gun sonra emmeyi birakti ve bu ay 3 geciktim hala bir sey yok emzirdigim icin korunmadim esim korundu normal iki kere adet gordum ama bu sefer gormedim. kendimi cok yorgun ve bitkin hissediyorum goguslerim agriyor oglumdada ayni belirtiler oldu icime bir korku girdi hamile gibi hissediyorum kendimi. yada korktugum icinmi boyle hissediyorum bilmiyorum test yapacam esimi yolladim almasi icin bebegim olsun istiyorum ama once oglumu buyutmek istiyorum. canim cok sIkIliyor ya offf daral geldi valla.

benim büyük kizlarda pespese olmustu..ilk kizim 5 aylikti...ikisini birarada büyütmek cok zor oluyor gercektende..ama ilerde rahat edersin...tabi hamile olup olmadigin belli deyil daha...test yaptiktan sonra yaz buraya sonucunu..

cnm eşin korunuyorsa nasıl hamile kalacaksın ki prezervatif kullanmıyor mu?
hem adetler düzene girene kadar eski düzen olmuyor ben bi gördüm ondan sonra 40 gün sonra gördüm sonra 35 gün anca düzene girdi adetim merak etme inş bişi yoktur

esim prezervatif kullaniyor.
ne biliyim korkuyorum hadi delikse benim bi arkadasimda oyle hamile kaldi kendimde olan degislikler yuzunden bunu soyluyorum. iki gundur karsiklarim agriyor acaba hastalanirmiyim diye bekledim yok sabaha kadar dayanirsam test yapacam dayanamazsam birazdan yapacam hayirlisi.
insallah yoktur olursada ne yapayim doguracam aldirmaya kiyamam

cnm benim olabilir tabii ama hormonlar daha anca düzene giriyor bence normal belirtiler yaşıyoruz ama tabii insan kıyamıyor bebeğine. inş hayırlısı olsun canım

bebeğini aldırmaya kıyamayıp dünyaya getirmeyi düşünmene sevindim. keşke herkes senin gibi asil düşünebilse... hamilelik konusunda senin ve ailen için hayırlısını dilerim. test sonucunu da merak ettim.

Benim abimle aramda 15 ay var sadece. Annem dogumdan alti ay sonra gene hamile kalmis. Ikimizin bezlerini vs beraber yikamis. Simdi en azindan o dert yok. Basta zor oluyor ama beraber buyudugunuz siz buyudukce cok rahat ettim der her zaman. Biz de bu begemizi saglikla sihhatle dunyaya gelirse hemen ikinci icin calismalara baslamak istiyoruz. Calismalara diyorum zira bizim mikroenjeksiyon yaptirmaktan baska sansimiz yok. Bu sefer tedavi bir sene surdu. Ikincisi ne kadar surer belli degil. Isteyince hamile kalabilmek buyuk nimet ama insan basina boyle bir sorun gelmeden anlayamiyor ne yazikki. Vildan eger hamileysen hayirli ugurlu olsun. Degilsende eger ikinciyi istiyorsaniz arayi acmayin;-))

arkadaslar hamile degilim cokkkkkkkkk mutluyum.
dun cuma gunu test yaptim cikmadim cok sevindim ama regl gormedim biraz once geldi onu hic bu kadar beklememisdim
cocugum olsun isterim ama oglum buyusun olsada doguracaktim ama sukur olmadi ALLAH'ilk once olmayanlara versin icim rahatladi ya.

canim benim yazdigini okuyunca cok etkilendim ALLAH ilk once olmayanlara isteyenlere versin benim bir tane yavrum var cok sukur rabbim ona omur saglik versin bende istiyorum bebek ama oglum daha 5 bucuk aylik. maddi durumumuz pek el verisli degil ben okuyorum esim okuyor her ayi zorla cikartiyoruz buna sukur rabbim bu gunleri aratmasin ama ikinciye hazir degilim. ALLAH sana saglikli sihatli bir bebek nasip etsin yar ve yardimcin olsun canim

arkadaslar hamile degilim cokkkkkkkkk mutluyum.
dun cuma gunu test yaptim cikmadim cok sevindim ama regl gormedim biraz once geldi onu hic bu kadar beklememisdim
cocugum olsun isterim ama oglum buyusun olsada doguracaktim ama sukur olmadi ALLAH'ilk once olmayanlara versin icim rahatladi ya.kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…